Εξέλιξη σοκ για τη φρίκη στο Αίγιο: Το μωρό ήταν τέσσερις μέρες νεκρό μέσα στον κάδο! (Βίντεο)

Πραγματικά ασύλληπτο!

Εξέλιξη σοκ για τη φρίκη στο Αίγιο: Το μωρό ήταν τέσσερις μέρες νεκρό μέσα στον κάδο! (Βίντεο)

Μία νέα εξέλιξη που σοκάρει έρχεται για την φρικιαστική υπόθεση στο Αίγιο με το νεκρό μωρό στον κάδο, καθώς το βρέφος φέρεται να ήταν πεταμένο στα σκουπίδια για τέσσερις ημέρες!

Τι είδαν οι ιατροδικαστές; Διαβάστε παρακάτω...

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, από την ιατροδικαστική εξέταση προκύπτει ότι το μωρό πέθανε πριν από τέσσερις μέρες, ενώ ατά πάσα πιθανότητα γεννήθηκε πριν από έξι μέρες.

Εξετάζεται μάλιστα αν πέθανε από ασιτία ή από κάποια άλλη αιτία.

Η 35χρονη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και έχει διαταχθεί και εξέταση DNA για να διαπιστωθεί αν είναι η μητέρα του άτυχου βρέφους.

Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ

Εικόνες που σοκάρουν στο Αίγιο: Αυτός είναι ο κάδος που βρέθηκε το νεκρό μωρό!

Σοκάρουν οι εικόνες από τον κάδο στον οποίο βρέθηκε το νεκρό μωρό στο Αίγιο!

Η είδηση έχει προκαλέσει τον αποτροπιασμό!

Το βρέφος εντοπίστηκε στον κάδο απορριμμάτων μετά από έρευνες της αστυνομίας και συνεργείου του Δήμου παρουσία Εισαγγελέα.

Χθες βράδυ μια γυναίκα 35 περίπου ετών πήγε στο νοσοκομείο του Ρίου με αιμορραγία και η εικόνα της σύμφωνα με πληροφορίες παρέπεμπε σε επιπλοκές από γέννα και ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Το μωρό βρήκε γυναίκα υπάλληλος του Δήμου στον τομέα της Καθαριότητας, στον πάτο του κάδου η οποία στη θέα που αντίκρισε δεν άντεξε και λιποθύμησε.

Γείτονες ασπρίζουν το σημείο για λόγους απολύμανσης.

Η έρευνα είναι σε εξέλιξη καθώς η γυναίκα φέρεται να είναι η μητέρα του μωρού και αυτή που το πέταξε. H γυναίκα νοσηλεύεται φρουρούμενη.

Εικόνες που σοκάρουν στο Αίγιο: Αυτός είναι ο κάδος που βρέθηκε το νεκρό μωρό!

Εικόνες που σοκάρουν στο Αίγιο: Αυτός είναι ο κάδος που βρέθηκε το νεκρό μωρό!Εικόνες που σοκάρουν στο Αίγιο: Αυτός είναι ο κάδος που βρέθηκε το νεκρό μωρό!

Πηγή: thebest.gr