Αίγιο: Σπάει την σιωπή της η μητέρα του βρέφους που πέταξε στα σκουπίδια! Τι λένε οι γονείς της; (Βίντεο)

Σοκάρει με τις δηλώσεις της!

Αίγιο: Σπάει την σιωπή της η μητέρα του βρέφους που πέταξε στα σκουπίδια! Τι λένε οι γονείς της; (Βίντεο)

Σπάει την σιωπή της η μητέρα που πέταξε το βρέφος της σε κάδο σκουπιδιών στο Αίγιο. Μάλιστα στο STAR μίλησα και οι γονείς της.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή το μωρό γεννήθηκε νεκρό! Η μητέρα του μίλησε για το τραγικό αυτό συμβάν. Διαβάστε παρακάτω...

Η 35χρονη σοκάρει με τις δηλώσεις! Μιλώντας στην κάμερα μέσα από το νοσοκομείο αρνείται ότι το πέταξε στα σκουπίδια. Η γυναίκα είναι καταβεβλημένη μιλάει σιγά, σχεδόν ψυθιριστά. Μπορεί να τα αρνείται όλα, ωστόσο οι εξετάσεις DNA την καίνε.

Στο πλευρό της στο νοσοκομείο βρίσκονται οι γονείς της, οι οποίοι λένε πως δεν γνώριζαν πως η κόρη τους είναι έγκυος, καθώς ήταν πολύ παχουλή.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Εικόνες που σοκάρουν στο Αίγιο: Αυτός είναι ο κάδος που βρέθηκε το νεκρό μωρό!

Σοκάρουν οι εικόνες από τον κάδο στον οποίο βρέθηκε το νεκρό μωρό στο Αίγιο!

Η είδηση έχει προκαλέσει τον αποτροπιασμό! Διαβάστε παρακάτω...

Το βρέφος εντοπίστηκε στον κάδο απορριμμάτων μετά από έρευνες της αστυνομίας και συνεργείου του Δήμου παρουσία Εισαγγελέα.

Χθες βράδυ μια γυναίκα 35 περίπου ετών πήγε στο νοσοκομείο του Ρίου με αιμορραγία και η εικόνα της σύμφωνα με πληροφορίες παρέπεμπε σε επιπλοκές από γέννα και ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Το μωρό βρήκε γυναίκα υπάλληλος του Δήμου στον τομέα της Καθαριότητας, στον πάτο του κάδου η οποία στη θέα που αντίκρισε δεν άντεξε και λιποθύμησε.

Γείτονες ασπρίζουν το σημείο για λόγους απολύμανσης.

Η έρευνα είναι σε εξέλιξη καθώς η γυναίκα φέρεται να είναι η μητέρα του μωρού και αυτή που το πέταξε. H γυναίκα νοσηλεύεται φρουρούμενη.

Εικόνες που σοκάρουν στο Αίγιο: Αυτός είναι ο κάδος που βρέθηκε το νεκρό μωρό!

Εικόνες που σοκάρουν στο Αίγιο: Αυτός είναι ο κάδος που βρέθηκε το νεκρό μωρό!Εικόνες που σοκάρουν στο Αίγιο: Αυτός είναι ο κάδος που βρέθηκε το νεκρό μωρό!

Πηγή: thebest.gr

30χρονη πέταξε βρέφος σε κάδο σκουπιδιών! Νεκρό το μωράκι!

Μία 30χρονη γυναίκα πέταξε βρέφος σε κάδο σκουπιδιών στο Αίγιο, με το μωράκι να έχει χάσει τη ζωή του!

Το συμβάν έγινε γνωστό μετά από καταγγελία! Διαβάστε παρακάτω..

Μια 30χρονη γυναίκα πέταξε το νεογέννητο μωρό της σε κάδο επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης στον Συνοικισμό Νικ. Πλαστήρα στο Αίγιο!

Σύμφωνα με το filodimos.gr, υπήρξε ανώνυμη καταγγελία πως η εν λόγω γυναίκα πέταξε το μωρό σε κάδο και ακολούθως πήγε για νοσηλεία στο Νοσοκομείο του Ρίου, όπου αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται φρουρούμενη.

Είναι άγνωστο μέχρι στιγμής αν το μωράκι ήταν ζωντανό όταν η μάνα του το πέταξε στον κάδο και όπως είναι φυσικό, οι πληροφορίες ελέγχονται προσεκτικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν ευρήματα που παραπέμπουν σε επιπλοκές από γέννα. Αστυνομικοί έφτασαν στο νοσοκομείο και χειρίζονται με ιδιαίτερη προσοχή την υπόθεση.

Όλα δείχνουν πως η 30χρονη γέννησε, κάτω από συνθήκες που ακόμη δεν έχουν αποσαφηνιστεί και πέταξε το βρέφος της, στα σκουπίδια.