Κρήτη: Τραγική ειρωνεία με τον 24χρονο που σκοτώθηκε σε τροχαίο! Το προφητικό μήνυμα που σοκάρει!

Άσχημο παιχνίδι της μοίρας!

Κρήτη: Τραγική ειρωνεία με τον 24χρονο που σκοτώθηκε σε τροχαίο! Το προφητικό μήνυμα που σοκάρει!

Μία τραγική ειρωνεία και ένα προφητικό μήνυμα από το τροχαίο στην Κρήτη, όπου κόστισε τη ζωή σε έναν 24χρονο.

Πριν 4 μήνες είχε φύγει και ο κολλητός του σε τροχαίο. Διαβάστε παρακάτω...

Η μοίρα παίζει άσχημα παιχνίδια κι ένα από αυτά το κρατούσε για τον 24χρονο Ρεθυμνιώτη που σκοτώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (18/04) μετά από μετωπική σύγκρουση στη διακλάδωση προς το χωριό Ασή Γωνιά, στην Κρήτη.

Ο συγκεκριμένος νεαρός είχε χάσει πριν από μερικούς μήνες και συγκεκριμένα τον Δεκέμβριο του 2018, τον κολλητό του ο οποίος ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο, όταν το αγροτικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, εξετράπη της πορείας του στη γέφυρα του Γερανίου στο Ρέθυμνο.

"Καλή αντάμωση αδελφέ μου", ήταν το μήνυμα που έσπευσε να γράψει στο facebook ο 24χρονος, συνοδευόμενο από μία κοινή τους φωτογραφία.

"Δεν τηνε θέλω τη ζωή ρε χωρίς εσένα", συμπλήρωνε και τέσσερις μήνες μετά ήρθε να εκπληρώσει άθελά του την τραγική αυτή θέση.

θάνατος Κρήτη

Οι δύο νέοι, οι δύο φίλοι, συναντιούνται με αυτόν τον τρόπο ξανά, σκορπίζοντας θλίψη στις οικογένειές τους και με το παράδειγμά τους κρούουν ξανά τον κώδωνα του κινδύνου για τις προληπτικές πολιτικές που πρέπει επιτέλους να ακολουθηθούν ώστε να πάψει επιτέλους η Κρήτη να θρηνεί για το χαμό νέων ανθρώπων στην άσφαλτο.

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρή 20χρονη κοπέλα!

Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα μια 20χρονη κοπέλα σημειώθηκε τα ξημερώματα στο 3ο χιλιόμετρο του οδικού δικτύου Ηρακλείου – Μοιρών.

Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στις 5:20 το πρωί.

όταν το ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν η 20χρονη και ένας συνομήλικος της άνδρας, εξετράπη της πορείας του κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες και προσέκρουσε με ιδιαίτερη σφοδρότητα σε σταθερό αντικείμενο.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να εγκλωβιστούν στο εσωτερικό του οχήματος οι δύο επιβαίνοντες.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν τέσσερις άνδρες της 3ης ΕΜΑΚ με ένα πυροσβεστικό όχημα ξεκινώντας επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό των δύο νεαρών ατόμων. Παράλληλα, στον τόπο του δυστυχήματος έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ με διασώστες και τη συνοδεία γιατρού.


Η επιχείρηση απεγκλωβισμού διήρκεσε μία περίπου ώρα ενώ από τα συντρίμμια του οχήματος ανασύρθηκε νεκρή η 20χρονη συνοδηγός και βαριά τραυματισμένος ο επίσης 20χρονος οδηγός.

Ο νεαρός άνδρας μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός ο άνδρας που είχε εξαφανιστεί!

Νεκρός βρέθηκε ο άνδρας που είχε εξαφανιστεί στην Κρήτη.

Με τραγικό τρόπο έληξε η υπόθεση εξαφάνισης ενός άνδρα από το Χουδέτσι, για τον οποίον Αστυνομία και 3η ΕΜΑΚ, είχαν στήσει μια μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του.

Δυστυχώς, ο άνδρας βρέθηκε νεκρός σε χωράφι όπου είχε πάει, όπως όλα δείχνουν, για αγροτικές εργασίες.

Πρόκειται για έναν 70χρονο άνδρα ο οποίος τις τελευταίες ώρες δεν είχε δώσει σημεία ζωής με συνέπεια οι συγγενείς του να τον αναζητήσουν.