Θρίλερ στην Πεύκη: Προσπάθησαν να απαγάγουν 12χρονη έξω από το σχολείο της! Πώς τους ξέφυγε η μαθήτρια;

Τρεις άγνωστη πήγαν να αρπάξουν το κοριτσάκι!

Θρίλερ στην Πεύκη: Προσπάθησαν να απαγάγουν 12χρονη έξω από το σχολείο της! Πώς τους ξέφυγε η μαθήτρια;

Τρόμος έχει προκληθεί στην Πεύκη από την προσπάθεια απαγωγής μίας 12χρονης μαθήτριας έξω από το σχολείο της, αλλά εκείνη κατάφερε να τους ξεφύγει!

Πώς την πλησίασαν οι επίδοξοι απαγωγείς; Διαβάστε παρακάτω...

Τρεις άγνωστοι άνδρες που επέβαιναν σε λευκό βαν, πλησίασαν μία 12χρονη μαθήτρια και με την πρόφαση ότι θέλουν να της δώσουν κάτι προσπάθησαν να τη βάλουν στο όχημα!

Η ανήλικη κατάφερε ωστόσο να τους ξεφύγει, αντιδρώντας άμεσα.

Συγκεκριμένα όλα έγιναν λίγα μέτρα από το σχολείο της μικρής, με ένα βαν να την πλησιάζει και τον συνοδηγό να βγαίνει από το αμάξι και να της λέει σε σπαστά ελληνικά: «Γεια σου κοριτσάκι, έλα να σου δώσω κάτι».

Η μικρή ένα βήμα πίσω όμως ο περίεργος άνδρας, συνέχισε να κατευθύνεται προς το μέρος της. Τότε άνοιξε η πλαϊνή πόρτα του βαν και βγήκε έξω ένα τρίτο άτομο, με το κοριτσάκι να αρχίζει να τρέχει προς το σχολείο της!

Ευτυχής η μικρή κατάφερε να τους ξεφύγει και στη συνέχεια, σε κατάσταση σοκ, πήγε με τους γονείς της στην Αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό.

Το Πανελλήνιο είχε σοκάρει και η απαγωγή του επιχειρηματία Νίκου Μαυρίκου!

Απαγωγή θρίλερ μικρού κοριτσιού στο λιμάνι του Πειραιά! Την έβαλαν με το ζόρι σε ένα βανάκι και...

Σύμφωνα με μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα, υπήρξε απαγωγή νεαρού κοριτσιού στο Λιμάνι του Πειραιά και πιο συγκεκριμένα στην Πύλη 7, το μεσημέρι της Δευτέρας!

Ο αυτόπτης μάρτυρας, ενημέρωσε αμέσως το Λιμενικό περιγράφοντας το περιστατικό.Δυο άνδρες έβαλαν με τη βία σε ένα τζιπ το μικρό κοριτσάκι και έφυγαν αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα.

Νέο Φάληρο: Άγρια επίθεση σε 13χρονη μαθήτρια!

Άγρια επίθεση μέρα μεσημέρι έξω από γυμνάσιο στο Νέο Φάληρο δέχτηκε από ληστή του δρόμου μια 13χρονη μαθήτρια την οποία ο δράστης τραυμάτισε στο πρόσωπο για να της αρπάξει το κινητό.

Ο ψηλός άνδρας με την κοτσίδα και τα χαρακτηριστικά κίτρινα δόντια όπως κατέθεσε η μαθήτρια, ήταν ιδιαίτερα σκληρός μαζί της αφού της όρμησε και την πέταξε στα κάγκελα με αποτέλεσμα να πρηστεί το πρόσωπο της και τα μάτια της.... Όλα έγιναν στις 13:30 χθες το μεσημέρι.

Η 13χρονη μαθήτρια βρισκόταν έξω από το σχολείο στο Νέο Φάληρο όταν ο ληστής την πλησίασε, της επιτέθηκε αιφνιδιάζοντας την και προσπάθησε να της τραβήξει το κινητό. Το κοριτσάκι, αντέδρασε και τότε ο άνδρας με το σπορ ντύσιμο, ύψους περίπου 1.80, ηλικίας 35-40 και τα χαρακτηριστικά κίτρινα δόντια την πέταξε στα κάγκελα με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο πρόσωπο. Στη συνέχεια, αφού της άρπαξε το κινητό της τηλέφωνο χάθηκε στα στενά της περιοχής.

Όπως λένε οι πληροφορίες οι άγριες επιθέσεις ληστών του δρόμου ακόμη και σε ανήλικα παιδιά είναι καθημερινό φαινόμενο σε όλη την Αττική. Οι συμμορίες έχοντας την πλήρη αίσθηση της ατιμωρησίας γίνονται ασύδοτοι και επιτίθενται ακόμη και σε μαθητές που αποτελούν για αυτούς εύκολους στόχους για να τους αρπάξουν τα κινητά τους τηλέφωνα ή το λιγοστό χαρτζιλίκι. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ, ότι μόνο για αρπαγές τηλεφώνων είναι δηλωμένες τουλάχιστον έξι άγριες επιθέσεις καθημερινά χωρίς αυτές να υπολογίζονται ως αρπαγές τσαντών ή άλλες περιπτώσεις ληστειών.