Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σοκ στην Κύπρο: Θρίλερ με την αναζήτηση της σορού της 38χρονης και της 6χρονης κόρης της!

Οι πρόσφατες βροχές έφεραν στην επιφάνεια το πτώμα της...

Σοκ στην Κύπρο: Θρίλερ με την αναζήτηση της σορού της 38χρονης και της 6χρονης κόρης της!
ΚΟΙΝΩΝΙΑ 20.04.2019 16:49

O 35χρονος υπολοχαγός του Κυπριακού Στρατού,

που παραδέχθηκε πως δολοφόνησε την μητέρα και την κόρη της, υπέδειξε στους ανακριτές δύο σημεία στα οποία έχει πετάξει το πτώμα της 6χρονης και άλλα τεκμήρια του εγκλήματος. Διαβάστε παρακάτω...

Σε πλήρη κινητοποίηση βρίσκεται η αστυνομία της Κύπρου η οποία μαζί με την Πυροσβεστική αναζητεί την σορό της εξάχρονης Sierra Graze Seucaliuc, η οποία δολοφονήθηκε τον Μάιο του 2018 μαζί με την μητέρα της Marry Rose. O 35χρονος υπολοχαγός του Κυπριακού Στρατού, που παραδέχθηκε πως δολοφόνησε την μητέρα και την κόρη της, υπέδειξε στους ανακριτές δύο σημεία στα οποία έχει πετάξει το πτώμα της 6χρονης και άλλα τεκμήρια του εγκλήματος. Δύτες και μέλη της ΕΜΑΚ από το πρωί πραγματοποιούν επιχείρηση σε παλιό μεταλλείο και σε φράγμα που βρίσκονται κοντά στη Λευκωσία, και γίνονται ακόμα πιο δυσχερείς λόγω των καταιγίδων που ξεσπούν από το πρωί.

Στο μεταλλείο οι προσπάθειες εντοπισμού της σορού της ανήλικης επικεντρώνονται σε φρεάτιο βάθους 130 μέτρων το οποίο είναι γεμάτο με νερό ως τα 100 μέτρα. Σε αυτό το φρεάτιο βρέθηκε τυχαία η σορός της 38χρονης Marry Rose από τις Φιλιππίνες. Οι πρόσφατες βροχές έφεραν στην επιφάνεια το πτώμα της το οποίο βρισκόταν σε κατάσταση σαπωνοποίησης. Το εντόπισαν δύο τουρίστες που έβγαζαν φωτογραφίες και η αναγνώριση έγινε από φίλη του θύματος, η οποία θυμήθηκε πως τα σκουλαρίκια που ακόμα ήταν κρεμασμένα στα αυτιά της 38χρονης ήταν δώρο που της είχε κάνει η ίδια. Υπήρξε επίσης αναγνώριση και από οδοντίατρο που είχε κάνει μια οδοντική γέφυρα. Η επίσημη αναγνώριση θα γίνει με DNA με δείγματα που αναμένεται να σταλούν από συγγενείς της Marry Rose από τις Φιλιππίνες.


Τα είπε όλα


Ο 35χρονος υπολοχαγός ο οποίος βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγο του και έχει δυο κόρες 6 και 8 ετών, είχε γνωρίσει την Marry Rose από το Facebook. Φαίνεται πως διατηρούσαν σχέση για 6 μήνες και στις 4 Μαΐου πήγε με το αυτοκίνητο του και την παρέλαβε μαζί με την κόρη της από το σπίτι της στη Λάρνακα. Από εκείνη την ώρα χάθηκαν τα ίχνη της μητέρας και της κόρης. Η εξαφάνιση τους δηλώθηκε από φίλη της 38χρονης, αλλά η αστυνομία μάλλον δεν έκανε εξαντλητική έρευνα και περιορίστηκε στην δημοσίευση των φωτογραφιών τους με την παράκληση, αν γνωρίζει κάποιος κάτι να επικοινωνήσει με τις αστυνομικές αρχές. Αν η αστυνομία είχε κάνει έρευνα θα έβρισκε τα διαβατήρια της μητέρας και της κόρης, όπως και τα προσωπικά τους αντικείμενα στο σπίτι τους και θα διαπίστωνε ότι το πιθανότερο θα ήταν να τους έχει συμβεί κάτι. Αντιθέτως κυριάρχησε η άποψη ότι έφυγαν μέσω των κατεχομένων για τις Φιλιππίνες.

Λάθος συλλήψεις

Ο πρώτος άνθρωπος που συνέλαβε η αστυνομία μετά τον εντοπισμό του πτώματος της 38χρονης ήταν ο πρώην σύντροφος της και πατέρας του παιδιού, 33 ετών από τη Ρουμανία. Ο 33χρονος από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμιξη. Ωστόσο, το γεγονός ότι είχε προστριβές με την Marry Rose και αντιμετώπιζε προβλήματα με το αλκοόλ τον έβαλαν στο κάδρο των υπόπτων. Όταν συνελήφθη ο 35χρονος υπολοχαγός η αστυνομία άφησε ελεύθερο τον 33χρονο Ρουμάνο.

Ως ύποπτος είχε συλληφθεί ακόμα ένας 30χφρονος αξιωματικός του Κυπριακού Στρατού, γιατί η φωτογραφία του είχε αναρτηθεί από τον 35χρονο υπολοχαγό ως δική του σε προφίλ στο facebook με το ψευδώνυμο Ορέστης. Μετά την ομολογία του 35χρονου, η αστυνομία άφησε ελεύθερο τον 30χρονο αξιωματικό.

Έγκλημα Κύπρος

Η ομολογία

Ο 35χρονος υπολοχαγός για λόγους που ανέφερε στους ανακριτές στραγγάλισε την 38χρονη και στη συνέχεια, αφού την έδεσε, την πέταξε στο φρεάτιο στο μεταλλείο Μιτσερού. Ο μοναδικός μάρτυρας του εγκλήματος ήταν δυστυχώς η 6χρονη κόρη της, την οποία επίσης στραγγάλισε.

Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, όπου μεταφέρθηκε χθες ο υπολοχαγός για να ζητηθεί διάταγμα προφυλάκισης του, ήταν το πρόσωπο που κρυβόταν πίσω από το προφίλ «Ορέστης 35» με το οποίο είχε γνωριστεί μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Badoo με την 38χρονη και με το οποίο είχε ραντεβού για να διανυκτερεύσει μαζί του η ίδια και η κόρη της πριν εξαφανιστούν. Ο ανακριτής ανέφερε ενώπιον του δικαστηρίου ότι ο «Ορέστης 35» ήταν και το άτομο που παρέλαβε την 38χρονη και τη θυγατέρα της από τον χώρο διαμονής τους το βράδυ της 4ης Μαΐου του 2018, οπότε και εξαφανίστηκαν, ο οποίος, σύμφωνα με τη μαρτυρία της συγκατοίκου της 38χρονης, επέμενε εκείνη τη νύχτα η δολοφονηθείσα να πάρει μαζί και την κόρη της με τη δικαιολογία ότι ήθελε να τη γνωρίσει στα δύο δικά του παιδιά για να παίζουν μαζί.

Σύμφωνα πάντα με όσα ακούστηκαν ενώπιον του δικαστηρίου, από εξετάσεις στις οποίες προέβη το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διαπιστώθηκε ότι το προφίλ του «Ορέστη» είχε διαγραφεί από το Badoo, αλλά τα στοιχεία οδηγούσαν στον 35χρονο.

Η ταχύτητα με την οποία ενήργησαν οι ανακριτές μετά την αποκάλυψη και των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων έριξε φως στο μυστήριο. Ο υπολοχαγός δεν είχε αποκαλύψει στο θύμα την πραγματική του επαγγελματική ιδιότητα, αλλά παρπουσιάστηκε ως φωτογράφος. Στο προφίλ του στο facebook η Αστυνομία εντόπισε και φωτογραφίες του λατομείου στο Μιτσερό όπου βρέθηκε η σορός της Marry Rose.

Έγκλημα Κύπρος


Κατά την έρευνα στο σπίτι του 35χρονου εντοπίστηκε ένα σχοινί χρώματος μπλε πανομοιότυπο με εκείνο που ήταν δεμένη η 38χρονη, καθώς και μία κολλητική ταινία όμοια με εκείνην που βρέθηκε εντός του φρεατίου στο Μιτσερό. Μάλιστα κατά την έρευνα ο 35χρονος επιχείρησε να καταπιεί μία κάρτα κινητού τηλεφώνου (sim), ωστόσο έγινε αντιληπτός από αστυνομικό και ως εκ τούτου συνελήφθη και για τα αδικήματα της απόπειρας καταστροφής τεκμηρίου και της παρέμβασης σε δικαστική διαδικασία. Κατά τη σύλληψή του απάντησε ότι είχε την κάρτα στην τσέπη του, ενώ ανακρινόμενος σε σχέση με τη δολοφονία και ενώ δεν γνώριζε τα στοιχεία που είχαν συλλέξει οι αστυνομικοί, αρχικώς επέλεξε να κρατήσει το στόμα του κλειστό, επικαλούμενος συμβουλή του δικηγόρου του.

Έγκλημα Κύπρος

Τραγωδία στη Φθιώτιδα: Αυτοκτόνησε 19χρονη!

Τραγωδία τα ξημερώματα στη Φθιώτιδα με μια 19χρονη κοπέλα να βάζει τέλος στη ζωή της, πέφτοντας από το μπαλκόνι του σπιτιού της.


Τα πρώτα στοιχεία, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το lamiareport.gr κάνουν λόγο...


για αυτοκτονία, ωστόσο σύμφωνα με το περιβάλλον της οικογένειας η κοπέλα δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα που θα την οδηγούσε στο απονενοημένο διάβημα.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε και διενεργεί έρευνα το ΑΤ Αμφίκλειας – Ελάτειας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής αποκαλύπτει: Κρητικιά έγινε ιερόδουλη με τη συγκατάθεση του άντρα της!

Φρίκη στην Αργυρούπολη: Κατέσφαξε πιτ μπουλ με 17 μαχαιριές! (Αποτρόπαιο φωτογραφικό υλικό)

Διαβάστε περισσόερα κοινωνικά θέματα στο Youweekly.gr!

Share