Κύπρος: Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες των εγκλημάτων του δολοφόνου "Ένιωθα ωραία όταν την έπνιγα"

Σοκάρει ο εγκληματίας!

Κύπρος: Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες των εγκλημάτων του δολοφόνου

Οι λεπτομέρειες των εγκλημάτων προκαλούν αποτροπιασμό.

Ο 35χρονος αξιωματικός του στρατού ομολόγησε τον φόνο της Φιλιππινέζας και μιας ακόμη γυναίκας από τις Φιλιππίνες, ονόματι Αρίαν Παλανάς Λοζάνο. Διαβάστε παρακάτω...

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη ξεκίνησαν όταν δύο τουρίστες εντόπισαν τη μια σορό σε εγκαταλειμμένο μεταλλείο στο Μιτσερό. Εκτός από το πτώμα της 38χρονης, ανασύρθηκε ένα ακόμη πτώμα που ήταν επίσης τυλιγμένο με μπλε σχοινί.

Όπως έγινε γνωστό, ο δράστης διατηρούσε το ψευδώνυμο "Ορέστης" και πλησίαζε τα θύματά του μέσω διαδικτύου. Στην αστυνομία "έκλεινε" μαζί τους ραντεβού και τις έπνιγε κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης. «Όταν την έπνιγα ένιωθα ωραία», φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς στην Κύπρο και όπως φαίνεται επανέλαβε την πράξη του. Επίσης, ισχυρίστηκε πως του άρεσαν οι Φιλιππινέζες, ενώ υποστήριξε ότι δε σκότωσε το 6χρονο παιδί, όμως ανέφερε στους αστυνομικούς πως το τύλιξε με σεντόνι, έδεσε γύρω από το πτώμα του πέτρες και το έριξε στη λίμνη, κοντά στο μεταλλείο.

Κύπρος: Ραγδαίες εξελίξεις με τον serial killer! Οι συνομιλίες που τον καίνε!



Ραγδαίες εξελίξεις έχουν σημειωθεί με το στυγερό έγκλημα του serial killer στην Κύπρο, που συγκλόνισε το πανελλήνιο!

Το κίνητρο που οδήγησε τον λοχαγό της Εθνικής Φρουράς της Κύπρου να γίνει κατά συρροή δολοφόνος, είναι από τα βασικά ερωτήµατα που απασχολούν τους έµπειρους αστυνοµικούςτης Ασφάλειας της Κυπριακής Αστυνοµίας οι οποίοι χειρίζονται την υπόθεση που έχει συγκλονίσει τη Μεγαλόνησο.


Το βασικό ερώτηµα, ωστόσο, είναι το εξής: Πόσα είναι τα θύµατά του; Μέχρι αργά χθες το βράδυ τα επιβεβαιωµένα θύµατα ήταν τρία, µε τους αστυνοµικούς, εντούτοις, να είναι σχεδόν σίγουροι ότι ο τελικός απολογισµός θα είναι µεγαλύτερος.

Το καλά κρυµµένο µυστικό του 35χρονου, που είναι πατέρας δύο παιδιών, αποκαλύφθηκε τυχαία, όταν στις 14 Απριλίου στις όχθες της λίµνης Ξυλιάτου στην περιοχή Μιτσερόξε βράστηκε ένα πτώµα. Εντοπίστηκε από τουρίστες και η αρχική ταυτοποίηση έγινε από φίλη του θύµατος, που αναγνώρισε τα σκουλαρίκια µιας άτυχης γυναίκας.

Επρόκειτο για την 38χρονη Μέρι Ρόουζ από τις Φιλιππίνες, η οποία ήταν µητέρα της εξάχρονης Σιέρα, την οποία, επίσης, δολοφόνησε ο δράστης. Τις σκότωσε στις 19 Απριλίου 2018 και η εξαφάνισή τους δηλώθηκε στις 4 Μαΐου του ίδιου έτους.

«Κατά τη διάρκεια της ερωτικής µας συνεύρεσης τη στραγγάλισα. Μετά την έδεσα και την πέταξα στο φρεάτιο του µεταλλείου στο Μιτσερό» φέρεται να δήλωσε προς τους δικαστικούς λειτουργούς που τον άκουγαν εµβρόντητοι. Στην ίδια λίµνη έριξε τυλιγµένη σε σεντόνι και την εξάχρονη µαζί µε πέτρες.

Οπως είπε στους αστυνοµικούς, όταν είδε ότι οι πέτρες υποχώρησαν, έσυρε πίσω το πτώµα, στερέωσε καλύτερα τις πέτρες και το ξαναπέταξε στο νερό. Κατά τις έρευνες για τον εντοπισµό της το Σάββατο οι Αρχές βρήκαν το σώµα µιας δεύτερης γυναίκας που ενδεχοµένως ανήκει στην 28χρονη Αριάν Παλάνας Λοζάνο µε καταγωγή από τις Φιλιππίνες.

Η άτυχη γυναίκα εργαζόταν ως οικιακή βοηθός στο σπίτι της πρώην βοηθού αρχηγού της Κυπριακής Αστυνοµίας, Μαριάννας Φραντζή, και ο τρόπος θανάτου του της ήταν ακριβώς ίδιος µε εκείνον της 38χρονης, όπως οµολόγησε ο δράστης.