Σοκ στα Τρίκαλα: Ο 15χρονος είχε ανεβάσει βίντεο στο Instagram πριν την πτώση από την ταράτσα!

Απίστευτη τραγωδία!

Σοκ στα Τρίκαλα: Ο 15χρονος είχε ανεβάσει βίντεο στο Instagram πριν την πτώση από την ταράτσα!

Σε σοκ βρίσκεται η πόλη των Τρικάλων από το θάνατο του 15χρονου μαθητή την Κυριακή των Βαΐων,

όταν το παιδί έπεσε από την ταράτσα της πολυκατοικίας όπου βρίσκεται το σπίτι του, ενώ γυμναζόταν με φίλους του. Διαβάστε παρακάτω...

Τα δύο παιδιά βρίσκονταν στην ταράτσα 4όροφης πολυκατοικίας, σε κεντρική οδό στο κέντρο των Τρικάλων και όλα έμοιαζαν να κυλούν φυσιολογικά. Κάποια στιγμή, το θύμα βρέθηκε στην άκρη της ταράτσας, έχασε την ισορροπία του και έπεσε.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό εξακολουθούν να διερευνώνται, αν και οι πληροφορίες που δημοσιεύει το trikalavoice.gr, μιλούν για ελιγμούς που έκαναν τα παιδιά, τύπου παρκούρ.

Μάλιστα, ο 15χρονος, λίγο πριν από τη μοιραία πτώση, είχε ανεβάσει στο προφίλ του στο Instagram ένα βιντεάκι, «ταγκάροντας» τους φίλους του και δείχνοντας πόσο διασκέδαζαν.


Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται επίσης οι φίλοι του παιδιού, που ήταν αυτόπτες μάρτυρες στο γεγονός. Τραγικές φιγούρες οι γονείς του και τα δύο αδέρφια του. Η κηδεία του παιδιού θα γίνει σήμερα το απόγευμα , Μ. Δευτέρα, στην Μητρόπολη Τρικάλων.


Στιγμιότυπο από το βίντεο που είχε ανεβάσει ο μαθητής πριν τη μοιραία πτώση

Νεκρός μαθητής Τρίκαλα

Τραγωδία σε αεροπλάνο: Μωρό δύο μηνών πέθανε εν ώρα πτήσης!

Δεν τη χωράει ανθρώπου νους την ασύλληπτη τραγωδία που εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια πτήσης από την Κουάλα Λουμπούρ με προορισμό το Περθ της Αυστραλίας το πρωί της Δευτέρας (22/04).


Ένα μωρό δύο μηνών πέθανε κατά τη διάρκεια πτήσης, με αποτέλεσμα να σημειωθούν σπαρακτικές στιγμές μέσα στο αεροπλάνο.


Η αεροπορική εταιρεία AirAsia επιβεβαίωσε το θάνατο του βρέφους, μετά την επείγουσα έκκληση του πληρώματος για ιατρική βοήθεια και την εξέταση του μωρού από την ιατρική ομάδα, μόλις το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Περθ.

«Η ασφάλεια και η ευημερία των επισκεπτών μας είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα και σύμφωνα με τη διαδικασία, το πλήρωμα ζήτησε ιατρική βοήθεια κατά την προσγείωση στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Περθ», δήλωσε εκπρόσωπος της AirAsia.


Οι αρμόδιες αρχές δεν έχουν δώσει περαιτέρω ενημέρωση για το γεγονός. Η αστυνομία διενεργεί έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του βρέφους, ενώ αναμένεται η ιατροδικαστική έκθεση.