Kύπρος: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις από τον serial killer! Το πραγματικό του όνομα!

Τρομερές αποκαλύψεις!

Kύπρος: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις από τον serial killer! Το πραγματικό του όνομα!

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για τον serial killer της Κύπρου!

Υπό κράτηση παραμένει ο 35χρονος ίλαρχος, ύποπτος για τον φόνο εκ προμελέτης δύο γυναικών από τις Φιλιππίνες και την εξαφάνιση της 6χρονης κόρης της 38χρονης Mary Rose, το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε σε φρεάτιο στο μεταλλείο Μιτσερού. Διαβάστε παρακάτω...

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο «Ορέστης», όνομα που χρησιμοποιούσε σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης για να έρχεται σε επαφή με τις γυναίκες, δεν αλλάζει τη στάση του στις καταθέσεις και παραμένει στους αρχικούς του ισχυρισμούς.

Ο 35χρονος, που οδηγήθηκε χθες για δεύτερη φορά ενώπιον Δικαστηρίου, παραδέχθηκε ότι σκότωσε τις δύο κοπέλες, την 38χρονη Mary Rose και την 28χρονη Arian Palanas Lozano, αλλά όχι την 6χρονη Sierra και οποιαδήποτε άλλη γυναίκα.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του, η 6χρονη κόρη της Mary Rose άρχισε να πνίγεται και αυτό προκάλεσε τον πανικό της μητέρας της. Όπως είπε στους ανακριτές, αναγκάστηκε να την πνίξει γιατί φώναζε.

Κατόπιν, όπως υπέδειξε, πέταξε την 6χρονη Sierra, που πέθανε από εισρόφηση εμεσμάτων και που δεν εντοπίστηκε μέχρι στιγμής, στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο και τη μητέρα της στο φρεάτιο του μεταλλείου στο Μιτσερό.

Εκεί, πέταξε και την 28χρονη Arian, την οποία, όπως κατέθεσε, έπνιξε κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.

Εξάλλου, οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται σε δύο μέτωπα για περισσότερα στοιχεία αλλά και το πτώμα της 6χρονης Sierra, στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο και στο φρεάτιο της φρίκης στο Μιτσερό.

Ταυτόχρονα, η Αστυνομία αναμένεται να λάβει πέραν των 100 καταθέσεων, ενώ η Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ξεψαχνίζει τους λογαριασμούς του 35χρονου, καθώς στο μικροσκόπιο βρίσκονται και τα τηλεπικοινωνιακά του δεδομένα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διερευνώνται, οι ανακριτές εντόπισαν στην κατοχή του 35χρονου πολλά στοιχεία, βίντεο, φωτογραφικές, ακόμα και drone. Από αυτά μπορεί να προσδιοριστεί ο χρόνος ή ο χώρος λήψης διάφορων φωτογραφιών και ίσως να εξαχθεί ασφαλές συμπέρασμα για το πού, πώς, πότε και με ποιους βρισκόταν ανά πάσα στιγμή ο ύποπτος.


Πηγή: Philenews

Κύπρος: Φρίκη για τον serial killer! Βρέθηκαν και άλλα πτώματα στο φρεάτιο!

Είναι «πολύ περισσότερα» από δύο τα πτώματα που βρίσκονται ακόμα στο φρεάτιο του Μιτσερού στην Κύπρο,

δήλωσε το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας ο αρχηγός της Κυπριακής Αστυνομίας που βρίσκεται επί τόπου!

Επιβεβαιώθηκαν έτσι οι ανησυχίες των αρχών, που από τις έρευνες είχαν ενεδείξεις ότι στο φρεάτιο του παλιού μεταλλείου στο Μιτσερό υπήρχαν κι άλλα πτώματα, εκτός από τα δύο που έχουν ήδη ανασυρθεί. Πρόκειται για τις δύο Φιλιππινέζες, την 38χρονη και την 27χρονη, τις δολοφονίες των οποίων έχει παραδεχθεί ο 35χρονος λοχαγός Νίκος Μεταξάς.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι υπήρχαν ενδείξεις πως στο βαθύ πηγάδι βρίσκονται άλλα δύο πτώματα, μιας γυναίκας και ενός άντρα πιθανότατα, όμως τώρα ο αρχηγός της Κυπριακής Αστυνομίας, που ενημερώνεται για όλες τις τελευταίες εξελίξεις, έκανε λόγο για την ύπαρξη «πολύ περισσότερων» πτωμάτων. «Δεν είναι ένα με δύο τα θύματα. Είναι πολύ περισσότερα τα θύματα», επιβεβαίωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας από το Μιτσερό.

Η έρευνα των αρχών για την δράση του serial killer Νίκου Μεταξά συνεχίζεται και για την εύρεση του πτώματος της 6χρονης κόρης της 38χρονης Φιλιππινέζας, της οποίας επίσης έχει παραδεχθεί τον φόνο.


Προς το παρόν ο δολοφόνος, που εμφανιζόταν στα θύματά του μέσω διαδικτύου και αφού συνευρισκόταν με τις γυναίκες, τις στραγγάλιζε την ώρα που έκαναν σεξ γιατί έτσι ένιωθε ικανοποίηση, όπως είπε στις αρχές, έχει παραδεχθεί μόνο τις συγκεκριμένες τρεις δολοφονίες.

Θρήνος για γνωστό επιχειρηματία: Σκοτώθηκαν σε έκρηξη τα 3 του παιδιά!

Πένθος για τον επιχειρηματία που έχασε τα 3 του παιδιά!

Ένα προσωπικό δράμα κρύβει η τραγωδία στη Σρι Λάνκα, ανήμερα του Πάσχα των Καθολικών: Μεταξύ των θυμάτων είναι τα τρία από τα τέσσερα παιδιά του πιο πλούσιου άντρα της Δανίας, του μεγαλομετόχου του κολοσσού μόδας Asos, Άντερς Χολχ Πόβλσεν. Διαβάστε παρακάτω...


Όπως έγινε γνωστό, μεταξύ των θυμάτων ήταν τρεις υπήκοοι Δανίας. Τελικά, ανακοινώθηκε πως πρόκειται για τα τρία μικρά παιδάκια του Δανού μεγιστάνα, που βρίσκονταν σε πολυτελές ξενοδοχείο του Κολόμπο για να περάσουν τις πασχαλινές διακοπές τους.


Η κόρη του Άντερς Χολχ Πόβλσεν Αλμα, είχε ποστάρει στο λογαριασμό της στο Instagram πριν λίγες μέρες, μια φωτογραφία των τριών αδερφών της, Αστριντ, Άνιες και Άλφρεντ από το ξενοδοχείο, όπου έμεναν. Τα αδέρφια βρίσκονταν στην πισίνα και η λεζάντα έγραφε πως είναι «τρία μικρά αρκουδάκια».

Νεκρά παιδιά

Εκπρόσωπος του Δανού επιχειρηματία επιβεβαίωσε το τραγικό γεγονός: «Δυστυχώς πρέπει να το επιβεβαιώσω. Σας ζητώ να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα της οικογένειας και δεν θα κάνω άλλο σχόλιο επ' αυτού», είπε.

Ανήμερα του Πάσχα των καθολικών,επτά βομβιστές αυτοκτονίας προκάλεσαν έξι εκρήξεις σε εκκλησίες και ξενοδοχεία της Σρι Λάνκα, προκαλώντας τον θάνατο τουλάχιστον 290 ανθρώπων και τον τραυματισμό περίπου 500.

Ο 46χρονος Άντερς Χολχ Πόβλσεν είναι ο μεγαλομέτοχος της εταιρίας Asos, εκτός των άλλων δραστηριοτήτων του. Στην λίστα των δισεκατομμυριούχων του Forbes για το 2019 βρισκόταν στο νούμερο 252, ενώ ο ίδιος κατέχει περισσότερο από το 1% της γης της Σκοτίας, όπου δραστηριοποιείται στα κτηματομεσιτικά.