Θεσσαλονίκη: Έκτακτη ανακοίνωση! Χωρίς νερό η μεγαλύτερη περιοχή της πόλης!

Σας αφορά!

Θεσσαλονίκη: Έκτακτη ανακοίνωση! Χωρίς νερό η μεγαλύτερη περιοχή της πόλης!

Έκτακτη ανακοίνωση για την Θεσσαλονίκη, αφού η μεγαλύτερη περιοχή της πόλης θα μείνει χωρίς νερό!

Ο λόγος για την περιοχή των Συκεών! Διαβάστε παρακάτω....

Όπως ανακοίνωσε η ΕΥΑΘ, «θα πραγματοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης διαρροής αγωγού Φ300 στη συμβολή των οδών, Ζαχαρία Γουναρίδη-Μάνου Λουντέμη».

Λόγω των εργασιών, θα υπάρξει διακοπή της υδροδότησης από τις 08:00 έως τις 12:00 στην ευρύτερη περιοχή.

Η ανακοίνωση της ΕΥΑΘ αναφέρει:


Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι αύριο Τρίτη 23 Απριλίου 2019 από τις 08:00 έως τις 12:00 θα πραγματοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης διαρροής αγωγού Φ300 στη συμβολή των οδών, Ζαχαρία Γουναρίδη-Μάνου Λουντέμη, της Δ.Ε.Συκεών του Δήμου Νεάπολης-Συκεών.

Λόγω των παραπάνω εργασιών θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα στις οδούς Ζαχαρία Γουναρίδη , Μπελογιάννη, Μελκούρη και όλες τις παρακείμενες σε αυτές οδούς της Δ.Ε.Συκεών του Δήμου Νεάπολης – Συκεών.

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.


ΔΕΗ: Μεγάλη προσοχή με το τιμολόγιο! Το λάθος που φουσκώνει τους λογαριασμούς!

Ένα μοιραίο λάθος στο τιμολόγιο της ΔΕΗ, είναι αρκετό για να φουσκώσει τους λογαριασμούς σας!


Συγκεκριμένα, μαζί με την ώρα, αλλάζει και η ρύθμιση για το ωράριο νυχτερινού τιμολογίου!


Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Το ωράριο του νυχτερινού τιμολογίου καθορίζεται από το ΔΕΔΔΗΕ. Για να ενημερωθείτε σχετικά με το αν έχετε ενταχθεί στο συνεχές ή στο τμηματικό ωράριο μπορείτε να απευθυνθείτε στο αρμόδιο γραφείο εξυπηρέτησης για Υπηρεσίες Δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ, που ανήκει το ακίνητο.


Τμηματικό ωράριο

Χειμερινή περίοδος: 1 Νοεμβρίου έως 30 Απριλίου

• 02:00-08:00 και 15:00-17:00, για τους πελάτες που είναι συνδεδεμένοι στο Δίκτυο της Ηπειρωτικής Χώρας και των διασυνδεδεμένων με αυτήν νησιών
• 02:00-08:00 και 15:30-17:30, για τους πελάτες των μη διασυνδεμένων νησιών με τμηματικό ωράριο

Θερινή περίοδος: 1 Μαΐου έως 31 Οκτωβρίου

· 23:00-07:00


Συνεχές ωράριο*

Όλο το έτος : 23:00 έως 07:00

  • Το Οικιακό Νυκτερινό Τιμολόγιο με συνεχές ωράριο καθ' όλη τη διάρκεια του έτους δεν χορηγείται πλέον. Ισχύει για οικιακούς πελάτες που έχουν μειωμένο νυχτερινό τιμολόγιο πριν το έτος 1988 (εάν στο μεταξύ δεν ζήτησαν την αλλαγή του) ή διαμένουν σε ορισμένες γεωγραφικές περιοχές της χώρας όπου δεν υπάρχει κατάλληλη τεχνική υποδομή του ΔΕΔΔΗΕ, (Δίκτυο Διανομής) δηλαδή, μη ύπαρξη συστήματος ΤΑΣ (Τηλεχειρισμός Ακουστικής Συχνότητας). Ενημερωθείτε από τα κατά τόπους γραφεία εξυπηρέτησης του ΔΕΔΔΗΕ (link: http://www.deddie.gr/el/upiresies/simeia-eksupiretisis) για τις περιοχές που λειτουργεί το σύστημα ΤΑΣ.

Θεσσαλονίκη: Φωτιά κοντά σε εμπορικό κέντρο!

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά που ξέσπασε σε μηχανουργείο.

Ο χώρος της πυρκαγιάς βρίσκεται σε παράπλευρο δρόμο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών, κοντά στο εμπορικό κέντρο «Κόσμος

Στο σημείο βρίσκονται πυροσβεστικά οχήματα που επιχειρούν για την κατάσβεσή της.