Κύπρος: Ανατριχιάζουν οι φωτογραφίες του serial killer! Στη δημοσιότητα το πρόσωπο του!

Όσα είπε στο δικαστήριο!

Κύπρος: Ανατριχιάζουν οι φωτογραφίες του serial killer! Στη δημοσιότητα το πρόσωπο του!

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε το πρόσωπο του serial killer στην Κύπρο!

Ο 35χρονος ίλαρχος Νίκος Μεταξάς κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκε το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου στο δικαστήριο Λευκωσίας. Διαβάστε παρακάτω...

Βλοσυρός και ψύχραιμος στάθηκε στο εδώλιο ακούγοντας ανέκφραστος την μαρτυρία του ανακριτή Ιωάννη Γιωρκάτζη και μόνος του εκπροσώπησε τον εαυτό του, καθώς ο δικηγόρος του αποσύρθηκε από την υπόθεση.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο ο 35χρονος προχθές ζήτησε από τους ανακριτές της υπόθεσης να τον μεταφέρουν σε συγκεκριμένα σημεία που έκρυψε τα θύματα του. Στην αρχή τον οδήγησαν στην Κόκκινη Λίμνη όπου υπέδειξε ότι εκεί υπήρχαν τρία θύματα, ενώ στην συνέχεια στο πεδίο βολής στην Ορούντα στο οποίο υπέδειξε το πηγάδι. Μετά ζήτησε στυλό και χαρτί και έγραψε τα ονόματα όλων των γυναικών που δολοφόνησε λέγοντας πως είναι συνολικά επτά και δεν υπάρχουν άλλες.

Αυτός είναι ο serial killer στην Κύπρο

Αυτός είναι ο serial killer στην Κύπρο

Κύπρος serial killer: Δεν έχει τέλος το θρίλερ! Τα 7 θύματα, τα Κατεχόμενα και το η δολοφονία στην Ελλάδα!

Δεν έχει τέλος το θρίλερ με τον serial killer από την Κύπρο! Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με τα 7 θύματα, ενώ υπάρχουν υποψίες πως έδρασε στα Κατεχόμενα, αλλά και στην Ελλάδα.

Στην Κόκκινη Λίμνη με το τοξικό νερό αναζητούν τρία πτώματα και άφαντο είναι ακόμα το πτώμα της 6χρονης Sierra, ενώ ψάχνουν την ταυτότητα του πτώματος από το πεδίο βολής.

undefined

Ο 35χρονος serial killer της Κύπρου, λοχαγός Νίκος Μεταξάς θα οδηγηθεί σήμερα στο δικαστήριο Λευκωσίας για ανανέωση των διαταγμάτων κράτησής του, για όλους τους φόνους που έχει ομολογήσει μέχρι τώρα. Ο Νίκος Μεταξάς θα ανακριθεί και τις επόμενες ημέρες, καθώς οι ανακριτές πιστεύουν ότι κρύβει ακόμα μυστικά τα οποία έχει αποφασίσει να αποκαλύπτει λίγα λίγα.

undefined

undefined

Δεν μπορούν να εντοπίσουν τα τρία πτώματα στην «Κόκκινη λίμνη»

Στην τοξική λίμνη έχει κρύψει τα πτώματα της 29χρονης Maricar Valdez Arquiola, της 36χρονης Livia Florentina Bunea και της 8χρονης κόρης της Elena Natalia Bunea ο serial killer και θα χρησιμοποιηθεί ρομποτική κάμερα για να τα βρουν οι Αρχές.

Ο λοχαγός Νίκος Μεταξάς μεταφέρθηκε στον χώρο και υπέδειξε το σημείο όπου πέταξε τα πτώματα των δύο γυναικών και του παιδιού, έχοντας ομολογήσει τη δολοφονία τους, που έγινε το 2016 και το 2018.

undefined

Έχει διαπράξει έγκλημα και στην Ελλάδα;

Οι αποκαλύψεις δεν έχουν τέλος και σοκάρουν. Ρωτήθηκε από τις Αρχές για την παρουσία του στην Ελλάδ, καθώς » είχε βρεθεί στη χώρα μας, πέρυσι, για στρατιωτική εκπαίδευση, και συγκλόνισε με την απάντηση «δεν γνωρίζω τα μέρη εκεί, δεν είχα που να θάψω κάποια γυναίκα».

undefined

Έδρασε και στα Κατεχόμενα;

Οπως μεταδίδει το cyprustimes, επικαλούμενο τον Alpha Κύπρου, οι αρχές στα Κατεχόμενα έχουν ζητήσει βοήθεια μέσω της δικοινοτικής επιτροπής, καθώς φαίνεται να κατέχουν στοιχεία που να συνδέουν τον 35χρονο serial killer με πτώμα 40χρονης γυναίκας που βρέθηκε στα κατεχόμενα στις 6 Ιανουαρίου. Πρόκειται για γυναίκα από το Βιετνάμ που βρέθηκε νεκρή. Η εξαφάνιση της γυναίκας είχε δηλωθεί από τις 15 Οκτωβρίου του 2017.

Το ρεπορτάζ του Alpha Κύπρου μετέδωσε πως στοιχεία δείχνουν ότι ο serial killer, που έριξε μέσα στη Κόκκινη Λίμνη τρία από τα θύματά του, πέρασε με το αυτοκίνητο του στα κατεχόμενα στις 5 Μαΐου του 2018.

Κύπρος: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον serial killer!

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν οι κάτοικοι στην Κύπρο για την ολιγωρία της Αστυνομίας στις δολοφονίες του serial killer, 35χρονου λοχαγού Νίκο Μεταξά

Η διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε έξω από το Προεδρικό Μέγαρο στη Λευκωσία.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με κεντρικό τίτλο: «Για όλες τις γυναίκες που πέθαναν άδικα. Για αυτές που χάθηκαν. Για αυτές που δεν τις έψαξε κανένας. Για τις γυναίκες που δε θα αναστηθούν!», απαιτώντας δικαιοσύνη και απαντήσεις.

Οι συγκεντρωμένοι ζητούν την επίδειξη ευθιξίας από τον υπουργό δικαιοσύνης Ιωνά Νικολάου και τον αρχηγό αστυνομίας Ζαχαρία Χρυσοστόμου με την υποβολή των παραιτήσεων τους.

Tη διαμαρτυρία καλύπτουν και δημοσιογράφοι διεθνών Μέσων όπως το Associated Press και το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

serial killer

serial killer

serial killer