Καλαμάτα: Ραγδαίες εξελίξεις με τον θάνατο του εικονολήπτη!

Νέο βίντεο τον δείχνει την ώρα που....

Καλαμάτα: Ραγδαίες εξελίξεις με τον θάνατο του εικονολήπτη!

Ραγδαίες εξελίξεις έχουν σημειωθεί μετά τον τραγικό θάνατο του εικονολήπτη στην Καλαμάτα!

Ο σαϊτοπόλεμος στην Καλαμάτα βάφτηκε με το αίμα του 53χρονου εικονολήπτη Κώστα Θεοδωρακάκη. Του πατέρα που έκανε τη δουλειά του και χτυπήθηκε από μια σαϊτα, που έφυγε προς το σημείο που στεκόταν σαν ρουκέτα. Διαβάστε παρακάτω....

Μετά την τραγωδία η αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν γίνει ήδη 7. Πρόκειται για 6 άτομα που έπαιρναν μέρος στο επικίνδυνο έθιμο και έριχναν σαϊτες, ηλικίας από 22 έως 62 χρονών, καθώς και για τον αρμόδιο αντιδήμαρχο.


Όλοι τους θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα ενώ η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται, μέχρι να αποσαφηνιστούν πλήρως οι συνθήκες του δυστυχήματος. Δεκάδες είναι οι καταγγελίες από κόσμο που βρέθηκε στο χώρο του πάρκινγκ Νέδοντα όπου και διεξαγόταν ο σαϊτοπόλεμος. Καταγγέλλουν ελλιπή μέτρα ασφαλείας και υπερβολική επίδειξη ακόμα και από μικρά παιδιά.

Το νέο βίντεο σοκ

Το βίντεο που κατέγραψε ο ίδιος και δείχνει τη στιγμή που η σαΐτα έρχεται προς το μέρος του και τον χτυπά, είναι πραγματικά σοκαριστικό.

Δείτε την τραγική στιγμή στο 18:50

«Δεν θα απαγορευτεί ο σαϊτοπόλεμος» δηλώνει ο δήμαρχος της πόλης

Παρά το γεγονός ότι η Καλαμάτα θρηνεί τον χαμό του 53χρονου εικονολήπτη από τονσαϊτοπόλεμο, ο δήμαρχος της πόλης δήλωσε ότι το έθιμο δεν θα απαγορευτεί.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ.Παναγιώτης Νίκας, «το έθιμο του σαϊτοπολέμου δεν θα απαγορευτεί, γιατί θα υπάρξουν αντιδράσεις», ενώ τόνισε την ανάγκη να ληφθούν μέτρα, προκειμένου να αποφευχθούν τέτοιου είδους περιστατικά, κάτι που όμως δεν έχει γίνει ως τώρα.

Ποιος ήταν ο άτυχος εικονολήπτης

Δυστυχώς τραγική κατάληξη είχε ο άτυχος εικονολήπτης που κάλυπτε το έθιμο του σαϊτοπόλεμου στην Καλαμάτα.

Νεκρός είναι ο 53χρονος Κώστας Θεοδωρακάκης, ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού «Παλμός» και του site Messinia News.

Με επίσημη ανακοίνωση του ο δήμαρχος της πόλης Παναγιώτης Νίκας έδωσε στην δημοσιότητα το όνομα του άτυχου άνδρα.