Κύπρος serial killer: Οι τραγικές ιστορίες των 7 θυμάτων του!

Τραγική υπόθεση! Συγκλόνισε το πανελλήνιο!

Κύπρος serial killer: Οι τραγικές ιστορίες των 7 θυμάτων του!

Επτά θύματα, τέσσερις τραγικές ιστορίες… Πέντε γυναίκες και δύο παιδιά που άφησαν την τελευταία τους πνοή στα χέρια του serial killer της Κύπρου. Γυναίκες που πήγαν στη Μεγαλόνησο για να βρουν ένα καλύτερο αύριο.

Η Λίβια, η Μαρικάρ, η Μαρί Ρόουζ, η Κάτχα, η Αριάν και οι μικρές Έλενα και Σιέρα έκρυβαν μικρές ή μεγάλες ιστορίες πίσω τους, όπως και κάθε άνθρωπος. Μπορεί να είχαν αρκετά διαφορετικά χαρακτηριστικά, αλλά παράλληλα είχαν και ένα φρικτό κοινό. Διαβάστε παρακάτω...

Γνωρίστηκαν με τον άνθρωπο που έμελλε να θέσει τέρμα στη ζωή τους και το κυπριακό σάιτ reporter.com.cy επιχειρεί να καταγράψει την ιστορία του κάθε θύματος μέσα από όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι σήμερα.

Λίβια Φλορεντίνα Μπουνέα - Έλενα Ναταλία Μπουνέα

Η 36χρονη Λίβια Φλορεντίνα Μπουνέα από τη Ρουμανία εξαφανίστηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 2016, μαζί με την οκτάχρονη κορούλα της Έλενα Ναταλία Μπουνέα.

Η ξαφνική εξαφάνισή τους το 2016, από την οικία όπου διέμεναν στη Λευκωσία είχε θέσει σε κινητοποίηση, την ιδιοκτήτρια της οικίας όπου διέμεναν, αλλά και οικεία πρόσωπα της άτυχης γυναίκας και του παιδιού.

Τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε η οκτάχρονη Έλενα Ναταλία και ο καθημερινός πόλεμος επιβίωσης που έδινε η Λίβια, δεν δικαιολογούσαν την απουσία της. Γνωστοί και φίλοι, ανέφεραν τότε, στα μέσα ενημέρωσης, που ανέδειξαν την εξαφάνισή τους, ότι ανησυχούσαν για τη ζωή τους.

Oι εικόνες που καταγράφηκαν από την τηλεοπτική κάμερα της μεσημβρινής εκπομπής του «Sigma», από το εσωτερικό του σπιτιού, φανερώναν τη βίαιη απομάκρυνσή τους από το σπίτι, αφού είχαν αφήσει όλα τα προσωπικά τους αντικείμενα, μεταξύ των οποίων και η φαρμακευτική αγωγή της οκτάχρονης Έλενας Ναταλία. Περισσότερα ερωτηματικά δημιούργησε το γεγονός πως στις 24 Οκτωβρίου 2016, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, δήλωνε στην ίδια εκπομπή πως η Αστυνομία προχώρησε σε όλες εκείνες τις ενέργειες και έρευνες στην οικία και διαφάνηκε από αυτές ότι μητέρα και κόρη εγκατάλειψαν το σπίτι.

Τρία χρόνια μετά, η φρικιαστική πραγματικότητα αποκαλύπτεται από την χειρόγραφη παραδοχή του 35χρονου κατά συρροή δολοφόνου. Αυτός, ήταν το τελευταίο πρόσωπο που είδε μάνα και κόρη το 2016. Τις είχε σκοτώσει, όπως αποκάλυψε, τις έβαλε σε βαλίτσες και τις πέταξε στην Κόκκινη Λίμνη, στο Μιτσερό. Μητέρα και κόρη ήταν με τα μέχρι στιγμής δεδομένα τα πρώτα θύματα του 35χρονου serial killer.

Μαρικάρ Βαλντέζ

Η 29χρονη Μαρικάρ Βαλντέζ από τις Φιλιππίνες εξαφανίστηκε στις 13 Δεκεμβρίου του 2017.

Δύο μέρες αργότερα καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, η εξαφάνιση της. Όπως λέχθηκε τότε, η Μαρικάρ θα πήγαινε να συναντήσει ένα φίλο του αδελφού του αποβιώσαντος συμβίου της και έκτοτε δεν είχε επιστρέψει. Άφησε όλα τα πράγματα της στο σπίτι που διέμενε, ακόμα και την άδεια παραμονής της.
Η αδερφή της Μαρικάρ που διαμένει στις Φιλιππίνες κίνησε γη και ουρανό για να κινητοποιήσει τις Αρχές ούτως ώστε να εντοπιστεί η αδερφή της. Την ίδια ώρα προσπαθούσε και προσπαθεί να καθησυχάσει το παιδί της αδερφής της που διαμένει επίσης στις Φιλιππίνες και καθημερινά ρωτά πότε θα μιλήσει με τη μητέρα του.


Τον Φεβρουάριο του 2018 εντοπίστηκε στους Αγίους Ομολογητές η άδεια παραμονής της, ενώ στις 15 Μαρτίου του ίδιου έτους η αδελφή της είχε κάνει έκκληση, την οποία μετέφερε ο REPORTER. Τότε η αδερφή της είχε απευθύνει κραυγή απόγνωσης και έκκληση προς όσους ζουν στην Κύπρο να βοηθήσουν ούτως ώστε να εντοπιστεί η Μαρικάρ.

«Σας παρακαλώ καλέστε όλους τους ανθρώπους σας εκεί στην Κύπρο. Μπορείτε να βοηθήσετε να εντοπίσουμε την αδερφή μου που λείπει τρεις μήνες και την ψάχνει το παιδί της. Σας παρακαλώ βοηθήστε μας. Ανέβασα ξανά τις φωτογραφίες της γιατί μέχρι τώρα δεν έχουμε κανένα νεότερο. Αγαπημένε μας πρόεδρε ελπίζω τα λόγια μου να φτάσουν και σε εσάς. Είμαστε στο έλεος σου, σε παρακαλούμε να μας βοηθήσεις. Το επαναλαμβάνω συνεχώς γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο.Είμαστε στο έλεος σας».

Μετά την αποκάλυψη της φρίκης με τις κατά συρροή δολοφονίες από τον 35χρονο λοχαγό της Εθνικής Φρουράς και την παραδοχή του ότι σκότωσε την 29χρονη, ήρθαν στο φως συγκλονιστικά στοιχεία όπως ότι ο ύποπτος συνομιλούσε και με φίλη του θύματος, η οποία ωστόσο δεν συναντήθηκε μαζί του. Μάλιστα ο λοχαγός της είχε αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι τη φίλη της την σκότωσαν οι κυπριακές Αρχές.

Μαρί Ρόους-Σιέρα Γκράζε Σεουκάλιουκ

Η 38χρονη μητέρα Μαρί Ρόους από τις Φιλιππίνες, εξαφανίστηκε περίπου έξι μήνες μετά τη Μαρικάρ, στις 4 Μαΐου 2018, μαζί με το εξάχρονο αγγελούδι της, την Σιέρα Γκράζε. Έχει ταυτοποιηθεί ως η πρώτη σορός που βρέθηκε στο Μιτσερό.

Η 38χρονη είχε δεσμό με τον 35χρονο ύποπτο για έξι μήνες προτού εξαφανιστεί μαζί με την κόρη της από προσώπου γης. Το πτώμα της που εντοπίστηκε από Γερμανό τουρίστα στο φρεάτιο του λατομείου στο Μιτσερό, ήταν εκείνο το οποίο άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για να ξετυλιχθεί το κουβάρι της πρώτης σειράς δολοφονιών που καταγράφηκε από ιδρύσεως της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ο ύποπτος, είχε ζητήσει επιτακτικά από την Μαρύ, εκείνη τη μαύρη ημέρα, στις 4 Μαΐου, να πάρει το παιδί της και να πάνε να διαμείνουν μαζί του για το βράδυ. Παρά την επιμονή της φίλη της που διέμεναν μαζί, να αφήσει πίσω την εξάχρονη Σιέρα, εντούτοις η Μαρύ, υπέκυψε στις πιέσεις του «Ορέστη». Γύρω στις 23:30 το βράδυ, θεάθηκε για τελευταία φορά…

Ο ύποπτος παραδέχθηκε τη δολοφονία της, ενώ για την εξάχρονη Σιέρα αρχικά υποστήριζε ότι δεν την σκότωσε, αλλά πνίγηκε από εισρόφηση εμεσμάτων και ακολούθως την έριξε στη Λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο, όπου μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει κατορθωτός ο εντοπισμός και η ανάσυρση της.

Κάτχα Ανού

Το έβδομο θύμα εντοπίστηκε σε λάκκο στο πεδίο βολής Ξυντούς, κατόπιν υποδείξεων του 35χρονου, λέγοντας ως πιθανές χώρες καταγωγής της την Ινδία ή το Νεπάλ. Τελικά διαπιστώθηκε ότι η σορός ανήκει στην 30χρονη από το Νεπάλ, Κάτχα Ανού, η οποία εξαφανίστηκε στις 2/07/2018.

Η τραγική ιστορία της Κάτχα, έχει τις λιγότερες λεπτομέρειες από τα επτά θύματα του «Ορέστη». Η 30χρονη, που αγνοείτο για εννέα ολόκληρους μήνες, δεν είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο. Μετά την παραδοχή του υπόπτου ότι την σκότωσε και την πέταξε σε ξεροπήγαδο στο πεδίο Βολής Ξυντούς στην Ορούντα, η σορός της ανασύρθηκε και διαπιστώθηκε ότι ήταν σε πλήρη αποσύνθεση.

Αριάν Λοζάνο

Η δεύτερη σορός που εντοπίστηκε στο φρεάτιο του Μιτσερού, ανήκει στην 28χρονη Αριάν Λοζάνο από τις Φιλιππίνες. Η γυναίκα δολοφονήθηκε στις 23 Ιουλίου 2018 στο πατάρι της οικίας του υπόπτου.

Η Αριάν εργαζόταν στην οικία πρώην βοηθού Αρχηγού Αστυνομίας, η οποία μόλις η 28χρονη εξαφανίστηκε κατήγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία, εκφράζοντας φόβους για τη ζωή της και με την υπόθεση, η οποία τελικώς έκλεισε ως «μη αστυνομικής φύσεως υπόθεση», ασχολήθηκε το ΤΑΕ Λευκωσίας.

Η καταγγελία ανέφερε τα ακόλουθα: «Στις 02.08.18 λήφθηκε αλληλογραφία από τον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Λευκωσίας σχετικά με ελλείπον πρόσωπο. Συγκεκριμένα καταγγέλθηκε από την […] (σ.σ. πρώην Βοηθός Αρχηγός), ότι η οικιακή της βοηθός […], από τις Φιλιππίνες […] απουσιάζει από την οικία της από τις 21.07.2018. Η εν λόγω αλλοδαπή θα διέμενε μεταξύ των ημερομηνιών 21-27.07.2018 σε φιλικό της πρόσωπο στην οδό Ρηγαίνης στη Λευκωσία. Σύμφωνα με την εργοδότρια, η αλλοδαπή ελλείπει από το σπίτι του φιλικού της προσώπου από τις 23.07.2018. Διενεργήθηκαν εξετάσεις μέσω του Δικοινοτικού Γραφείου Επαφής, της Cyta, του αεροδρομίου Λάρνακας καθώς και του Τμήματος Εργασιακών Σχέσεων του Υπουργείου Εργασίας, χωρίς αποτέλεσμα. Περαιτέρω, στις 03.08.2018, διενεργήθηκαν εξετάσεις στην οδό Ρηγαίνης, καθώς και σε οδούς από τις οποίες εξέπεμψε σήμα το κινητό της τηλέφωνο, επίσης χωρίς αποτέλεσμα. Η φωτογραφία της ελλείπουσας δημοσιεύθηκε στα ΜΜΕ από το Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας».

Σε συνέχεια της αναφοράς, το σχετικό έγγραφο αναφέρει ότι: «Από την ημέρα κατά την οποία το πιο πάνω πρόσωπο καταγγέλθηκε στην Αστυνομία ως ελλείπον πρόσωπο, διενεργήθηκαν επανειλημμένες εξετάσεις μέσω της Cyta και του Δικοινοτικού Γραφείου Επαφής, χωρίς θετικό αποτέλεσμα. Από τη δημοσίευση της φωτογραφίας της ελλείπουσας στα ΜΜΕ δεν προέκυψε τίποτε το θετικό. Οι εξετάσεις συνεχίζονται».

Περαιτέρω, το σχετικό έγγραφο αναφέρει ότι «ο φάκελος της υπόθεσης συμπληρώθηκε και διαβιβάστηκε με την εισήγηση όπως ταξινομηθεί ως “μη αστυνομικής φύσεως υπόθεση”». Μετά την ανάσυρση της σορού της, ο ύποπτος αποκάλυψε ότι την είχε πνίξει στο πατάρι του σπιτιού της κατά τη διάρκεια που έκαναν σεξ και ακολούθως την πέταξε στο φρεάτιο του λατομείου, δεμένη και γυμνή, όπου εντοπίστηκε στις 20 Απριλίου του 2019.

Πηγή: iefimerida.gr

Κύπρος serial killer: Με φρικτό τρόπο μετέφερε τα πτώματα ο "Ορφέας"!

Με φριχτό τρόπο μετέφερε τα θύματα του ο Ορφέας, ο serial killer στην Κύπρο.

Οι αποκαλύψεις είναι σοκαριστικές. Διαβάστε παρακάτω...

Νέες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αφορούν τον τρόπο με τον οποίο μετέφερε τα θύματά του, μετά τις δολοφονίες.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό και απ’ την κατάθεση του Υπαστυνόμου Γιωρκάτζη στο Δικαστήριο, ο Ν.Μ φέρεται να έδεσε με πλαστικά μαύρα καλώδια τα δυο θύματα που είχε πετάξει στο φρεάτιο του Μιτσερού. Επίσης, οι δυο γυναίκες είχαν εντοπιστεί γυμνές και τυλιγμένες σε σεντόνι.

Κύπρος serial killer: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τον Ορέστη! Είχε απειλήσει την πρώην σύζυγό του!

Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τον Ορέστη, τον serial killer από την Κύπρο. Η πρώην σύζυγό του έδωσε κατάθεση και συγκλονίζει.

Η πρώην σύζυγος του 35χρονου λοχαγού της Εθνικής Φρουράς, μετά τη σύλληψή του, κλήθηκε από την Αστυνομία για κατάθεση.

Μάλιστα, η πρώην σύζυγος του 35χρονου, με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά, είχε προβεί σε καταγγελία στην Αστυνομία τον περασμένο Ιούνιο, εναντίον του, εκφράζοντας φόβους για βίαιη συμπεριφορά και απειλές προς το πρόσωπο της.

Η καταγγελία της πρώην συζύγου του

«Στις 19/6/2018 και ώρα 08:25 καταγγέλθηκε στον σταθμό από την… και ανέφερε ότι την 18/6/2018 και περί ώρα 22:00, ενώ συζητούσε με το σύζυγο της για διάφορα οικογενειακά θέματα που αντιμετωπίζουν κι αυτός ξεκίνησε να ρίχνει διάφορα αντικείμενα στο έδαφος και στη βεράντα της οικίας τους και μιλούσε πολύ έντονα σε σημείο που η παραπονούμενη φοβήθηκε για πιθανή σωματική βία. Όπως ανέφερε η παραπονούμενη, την περασμένη εβδομάδα, του ζήτησε διαζύγιο κι ο σύζυγος της δεν μπορεί να το αποδεχτεί. Επίσης, την απείλησε με τη φράση “μεν τολμήσεις να πιάσεις διαζύγιο, δεν ξέρεις τι είμαι ικανός να κάμω”».

Κύπρος: Σοκάρει η ομολογία του serial killer! «Σκότωσα τα παιδιά γιατί με είδαν»!

Σοκάρει η ομολογία του serial killer στην Κύπρο για το λόγο που σκότωσε τα παιδιά. Όπως είπε το έκανε γιατί τον είδαν.

Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για τον άνδρα που σκότωσε εφτά άτομα, 5 γυναίκες και δύο ανήλικα παιδιά.

Συγκεκριμένα, μετά από την ανάσυρση της πρώτης βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη, όπου ο serial killer αποκάλυψε πως πέταξε εκεί τρία από τα 7 θύματά του, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha φέρνει στο φως τον λόγο που ο Ορέστης σκότωσε και τα δύο παιδιά ηλικίας 6 και 8 ετών.

Ο 35χρονος serial killer εξήγησε στους αστυνομικούς που τον ανακρίνουν τον λόγο που δολοφόνησε δύο παιδιά.

Όταν λοιπόν οι Κύπριοι αξιωματικοί τον ρώτησαν για ποιο λόγο σκότωσε τα δύο παιδιά, την 8χρονη Elena Natalia Bunea και την 6χρονη κόρη της Marry Rose, Sierra, η απάντηση που έλαβαν από τον 35χρονο ήταν «γιατί με είδαν».

Το κοριτσάκι της 36χρονης γυναίκας από τη Ρουμανία τον είχε δει όταν πήγε στο σπίτι της και έτσι φέρεται να τους είπε: «Δεν ήθελα να ρισκάρω αν αποκαλυφθεί το έγκλημά μου να με αναγνωρίσει και να πει στους αστυνομικούς ποιος είμαι».

Όσον αφορά το κοριτσάκι της γυναίκας από τις Φιλιππίνες, τη Sierra, εκείνη δεν τον είχε δει όταν μπήκε στο σπίτι αλλά επειδή ήθελε να μεταφέρει το πτώμα της μητέρας του σε βαλίτσα, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι «δεν ήθελα να ρισκάρω να με δει το παιδί».

Σημειώνεται πως ο serial killer ομολόγησε στους αστυνομικούς πως οι τρεις σοροί που πέταξε στην Κόκκινη Λίμνη ο 35χρονος Ιλαρχος φέρεται να ανήκουν στην 36χρονη Ρουμάνα Livia Florentina Bunea, στην 8χρονη κόρη της Elena Natalia Bunea και στην 30χρονη Maricar Valdez Arquiola από τις Φιλιππίνες.

Στο μεταξύ οι έρευνες στην Κύπρο συνεχίζονται και στο φράγμα Ξυλιάτου, για τον εντοπισμό της 6χρονης Sierra.

Πηγή: iefimerida.gr