Θήβα: Ραγδαίες εξελίξεις με την 8χρονη! Τι συνέβη;

Έσκασε τώρα!

Θήβα: Ραγδαίες εξελίξεις με την 8χρονη! Τι συνέβη;

Ραγδαίες εξελίξεις έχουν σημειωθεί, με την 8χρονη που τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα στην Θήβα!

Πιο συγκεκριμένα, το όπλο από το οποίο έφυγε η αδέσποτη σφαίρα αναζητούν οι αρχές για τον τραυματισμό της 8χρονης στη Θήβα. Διαβάστε παρακάτω...

Η 8χρονη τραυματίστηκε από «αδέσποτη» σφαίρα στο κεφάλι, την Κυριακή του Πάσχα, όταν έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της.

Η ανήλικη νοσηλεύεται διασωληνωμένη με μηχανική υποστήριξη αναπνοής στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού.

Οι γιατροί αφαίρεσαν τη σφαίρα από την 8χρονη και οι αρχές πλέον αναζητούν το όπλο από το οποίο προήλθε. Το βλήμα βρίσκεται στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών όπου γίνεται βαλλιστική εξέταση. Μάλιστα, στη Θήβα θα βρεθεί σήμερα κλιμάκιο από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας για να συνδράμει στις έρευνες.

Σύμφωνα με το tvstar, οι αξιωματικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λειβαδειάς επικεντρώνονται τόσο στη σφαίρα όσο και στις καταθέσεις. Οπως αναφέρουν, γλέντι είχε στηθεί στο χωριό Λεοντάρι, από όπου και ακούγονταν πυροβολισμοί. Μάρτυρες υποστηρίζουν πως ακόμη και μετά τον τραυματισμό της 8χρονης και την έλευση των αστυνομικών δεν σταμάτησε το γλέντι και οι πυροβολισμοί.

Θήβα: Δίνει μάχη για τη ζωή η 8χρονη που τραυματίστηκε σοβαρά από αδέσποτη σφαίρα!

Δίνει σκληρή μάχη για την ζωή της η 8χρονη που τραυματίστηκε από σφαίρα στην Θήβα.. Η τραγική είδηση έχει προκαλέσει την οργή για τους άσκοπους πυροβολισμούς που ρίχνουν τέτοιες ημέρες..

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα, κατά τη διάρκεια του γλεντιού, όταν το κοριτσάκι έπαιζε αμέριμνο στην αυλή του σπιτιού του. Ξαφνικά σωριάστηκε στο έδαφος, τρομάζοντας τους γονείς της, οι οποίοι, όταν έτρεξαν κοντά της, διαπίστωσαν πως έχανε αρκετό αίμα από το κεφάλι.