Σάκης Αρναούτογλου: Έκτακτο δελτίο καιρού για την Πρωτομαγιά! Έρχονται βροχές και καταιγίδες!

Ο κορυφαίος μετεωρολόγος προειδοποιεί!

Σάκης Αρναούτογλου: Έκτακτο δελτίο καιρού για την Πρωτομαγιά! Έρχονται βροχές και καταιγίδες!

Ο Σάκης Αρναούτογλου σε έκτακτο δελτίο καιρού για την Πρωτομαγιά! Σε ποιες περιοχές έρχονται βροχές και καταιγίδες;

Σύμφωνα με τους χάρτες του Σάκη Αρναούτογλου δεν θα λείψουν την Πρωτομαγιά οι τοπικές βροχές, μικρής όμως διάρκειας. Ωστόσο, προειδοποιεί για μεταβολή του καιρού το Σαββατοκύριακο σε ολόκληρη τη χώρα... Διαβάστε παρακάτω...

Αναλυτικά όσα έγραψε στη σελίδα του στο Facebook, ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ, o oποίος έπεσε μέσα και στην πρόβλεψή του για τον καιρό του Πάσχα!

Καιρός Πρωτομαγιάς αλλά και για την αλλαγή του καιρού του ερχόμενου Σαβ/κύριακου!

Φίλες και φίλοι! Χρονια πολλά , Χρηστός Ανέστη!
Με αραιή συννεφιά κατα διαστήματα αυξημένη θα κυλήσει η Πρωτομαγιά στις περισσότερες περιοχές της χώρας (κάντε κλικ στους προγνωστικούς χάρτες για μεγέθυνση για να δείτε σε ποιες περιοχές και ποιες ώρες της ημέρας αναμένεται να ψιχαλίσει ή και βρέξει για λιγο τοπικά). Οι άνεμοι απο νότιες διευθύνσεις 4-5 μποφόρ στα πελάγη και η θερμοκρασία το μεσημέρι γύρω στους 18 βαθμούς στα δυτικά και στους 22-24 βαθμούς στην υπόλοιπη χώρα.

Την Πέμπτη τοπικές μπορες - καταιγίδες το μεσημερι και το απόγευμα αναμένονται στα ορεινά, στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.
Οι άνεμοι θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 4-5 μποφόρ στα πελαγη και η θερμοκρασία θα παραμείνει στα επίπεδα της Τετάρτης

Σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία ο καιρός την Παρασκευή θα είναι γενικά καλός στις περισσότερες περιοχές της χώρας με εξασθενημένους τους ανέμους στα πελάγη και τη θερμοκρασία σε μικρή άνοδο όμως το Σάββατο και την Κυριακή προβλέπεται αλλαγή του καιρού με λασποβροχες στις περισσότερες περιοχές της χώρας καθώς και τοπικές καταιγίδες, ισχυρούς νοτιάδες στα πελάγη 6-7 μποφόρ που θα ευνοήσουν τη μεταφορά αφρικανικης σκόνης και με τη θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή!

Με εκτίμηση,

Σάκης Αρναούτογλου

Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με έμφαση στην Κλιματική Αλλαγή
ΚΙΝΑΛ

Δείτε τους χάρτες του Σάκη Αρναούτογλου:

Ο Σάκης Αρναούτογλου σε έκτακτο δελτίο καιρού για την Πρωτομαγιά
Ο Σάκης Αρναούτογλου σε έκτακτο δελτίο καιρού για την Πρωτομαγιά
Ο Σάκης Αρναούτογλου σε έκτακτο δελτίο καιρού για την Πρωτομαγιά

Έκτακτο δελτίο καιρού: Με ηλιοφάνεια ή κακοκαιρία η πρωτομαγιά;

Πως θα είναι ο καιρός της πρωτομαγιάς; Με ηλιοφάνεια ή κακοκαιρία θα περάσει η ημέρα;

Αναλυτικά η πρόγνωση από τον μετεωρολόγο, Θοδωρή Κολυδά.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Θοδωρή Κολυδά, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν από τις απογευματινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες κυρίως στα δυτικά και βόρεια.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Από το απόγευμα στα ανατολικά θα στραφούν σε νότιους νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.