Διέρρευσαν ροζ βίντεο πασίγνωστων αθλητών! Σάλος στο διαδίκτυο!

Σκάνδαλο μεγατόνων!

Διέρρευσαν ροζ βίντεο πασίγνωστων αθλητών! Σάλος στο διαδίκτυο!

Σάλος επικρατεί στο διαδίκτυο αλλά και στα ΜΜΕ, αφού διέρρευσαν ροζ βίντεο πασίγνωστων αθλητών. Στο Twitter ξεκίνησαν όλα.

Μεγάλο το σκάνδαλο με τους ποδοσφαιριστές. Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα, ένας λογαριασμός στο Twitter έβγαλε στη… φόρα κάποιες ιδιαίτερες στιγμές του Νίκολα Κάλινιτς της Φενέρμπαχτσε και του παλαιστή της ελληνορωμαϊκής, Νταβόρ Στέφανεκ.

Προς το παρών οι δύο αθλητές δεν έχουν αντιδράσει κι αναμένεται με ενδιαφέρον η επίσημη τοποθέτηση τους, ενώ αυτό είναι το δεύτερο ροζ σκάνδαλο που ξεσπά στη γειτονική χώρα μέσα σε λίγους μήνες καθώς είχε προηγηθεί η απίστευτη ιστορία που είχε ως πρωταγωνιστές τον Όγκνιεν Βράνιες και την Γέλενα Καρλέουσα.

Πηγή: sportfm.gr

Σάλος στη showbiz! Στο φως της δημοσιότητας ροζ βίντεο πασίγνωστης τραγουδίστριας

Την πρώτη μόνο μέρα της διαρροής το video είχε περισσότερες από 286.000 προβολές

Μπορεί να μην είναι πια ζευγάρι, όμως η διαρροή ενός προσωπικού video που δείχνει μαζί το πρώην ζεύγος Nicole Scherzinger - Lewis Hamilton, έκανε το internet να πάρει φωτιά. Διαβάστε παρακάτω...

Η «εκρηκτική» τραγουδίστρια Nicole Scherzinger και ο πεντάκις πρωταθλητής της Formula 1, Lewis Hamilton ήταν πάντοτε από τα πιο «αγαπητά» ζευγάρια της showbiz. Και όπως γίνεται σ' αυτές τις περιπτώσεις τα ΜΜΕ και ειδικά τα tabloids «διψάνε» για οτιδήποτε αφορούσε στο ζευγάρι.

Έτσι τις τελευταίες ημέρες επικρατεί ένας χαμός καθώς έχει διαρρεύσει ένα βίντεο που δείχνει τους δύο πρωην συντρόφους σε… προσωπικές τους στιγμές στο κρεβάτι!

Το βίντεο διέρρευσε στο internet αφού είχε πρώτα καταλήξει στα χέρια hackers. Σύμφωνα με αναφορές στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης και ήδη το έχουν δει περισσότεροι από 600.000 (!) χρήστες. Οι εικόνες είναι τραβηγμένες από κινητό τηλέφωνο και δείχνουν την πρώην τραγουδίστρια των Pussycat Dolls και τον 32χρονο πιλότο να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται. Έχει διάρκεια δυόμιση λεπτών και την πρώτη μόνο μέρα της διαρροής είχε περισσότερες από 286.000 προβολές

Μια ανώνυμη πηγή είπε στην Sun πως η Nicole είναι πολύ στεναχωρημένη που το βίντεο βρήκε τον… δρόμο για το ίντερνετ. «Δεν υπήρχε ποτέ πρόθεση να δημοσιοποιηθεί. Η Nicole θέλει να κατέβει. Είναι πολύ ντροπιαστικό και ανησυχητικό για εκείνη να υπάρχει κάτι τόσο προσωπικό εκεί έξω», αναφέρει η πηγή από το περιβάλλον της εντυπωσιακής 40χρονης τραγουδίστριας.

Όμως όπως η λερναία ύδρα, έτσι και στο διαδίκτυο όταν κάτι "σβήνεται" τότε δεν αργεί να επανεμφανιστεί, όπως για παράδειγμα αυτά τα στιγμιότυπα από το βίντεο που κάνουν τον γύρο του κόσμου…