Θήβα: Βρέθηκε ο άντρας που χτύπησε την 8χρονη!

Η έρευνα των Αρχών έφερε τo αποτέλεσμα!

Θήβα: Βρέθηκε ο άντρας που χτύπησε την 8χρονη!

Βρέθηκε ο άντρας που χτύπησε με αδέσποτη σφαίρα την 8χρονη στη Θήβα.

Ένας 55χρονος που κατάγεται από το χωριό Λεοντάρι και ο οποίος βρέθηκε στο πατρικό του σπίτι για να γιορτάσει το Πάσχα, είναι ο ασυνείδητος «πιστολέρο»που τραυμάτισε σοβαρά την 8χρονη Αλεξία από τις Θεσπιές Βοιωτίας, με τις μπαλωθιές του. Διαβάστε παρακάτω...

Η έρευνα των Αρχών έφερε αποτέλεσμα και η ταυτότητα του αποκαλύφθηκε μετά την βαλλιστική εξέταση αλλά και την έρευνα κλιμακίου των εγκληματολογικών ερευνών που εντόπισαν ότι το παιδί είχε βληθεί από μια απόσταση περίπου 350 μέτρων.

Οι αστυνομικοί πήγαν μαζί του στην Αθήνα, στο σπίτι που διαμένει, για να εντοπίσουν το περίστροφο το οποίο χρησιμοποίησε ο 55χρονος και αυτό να σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια και να πιστοποιηθεί εργαστηριακά ότι πρόκειται για το όπλο που τραυμάτισε σοβαρά στο κεφάλι το παιδί.

Ο άνδρας είναι ιδιοκτήτης βενζινάδικου και διασκέδαζε με τους συγγενείς του ανήμερα του Πάσχα σε ένα από τα τρία σπίτια που από την αρχή είχαν βάλει στο μικροσκόπιο των ερευνών τους οι Αρχές.

Πηγή: athensmagazine.gr

Θήβα: Χαμόγελα ευτυχίας για την 8χρονη που τραυματίστηκε από σφαίρα!

Χαμόγελα ευτυχίας για την 8χρονη στη Θήβα που τραυματίστηκε από σφαίρα, όταν έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της!

Ποια είναι η τελευταία εξέλιξη στην υγεία της; Διαβάστε παρακάτω....

Τα πρώτα κρίσιμα 24ωρα πέρασαν και πλέον περιμένουν από το παιδί να ανταποκριθεί μετά τη λεπτή χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε. Στο πλευρό της 8χρονης βρίσκονται από την πρώτη στιγμή οι γονείς της, που αγωνιούν.

Ψάχνουν το όπλο

Την ίδια ώρα οι αστυνομικές αρχές αναζητούν το όπλο από το οποίο έφυγε η σφαίρα που τραυμάτισε το άτυχο κορίτσι.

Για το λόγο αυτό βρίσκεται στη Θήβα ειδικό κλιμάκιο από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας, προκειμένου να συνδράμει στις έρευνες για τον εντοπισμό του όπλου, καθώς το μόνο που έχει εξακριβωθεί είναι είναι ότι η σφαίρα που τραυμάτισε την 8χρονη δεν προέρχεται από καραμπίνα αλλά από πιστόλι ή περίστροφο.

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί το γεγονός πώς παρά το ότι η περιπέτεια της 8χρονης που δίνει μάχη για τη ζωή της έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο κανείς από όσους οπλοφορούν στην περιοχή στην οποία συνέβη το τραγικό ατύχημα δεν έχει παρουσιαστεί στις αρχές για να ελεγχθεί το όπλο του.

Για το λόγο αυτό οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση αναμένεται να εξετάσουν όλους όσους κατέχουν όπλα, έτσι ώστε από τη βαλλιστική εξέταση να βρεθεί ο δράστης με τις έρευνες να έχουν επικεντρωθεί κυρίως σε δύο χωριά από τα οποία ακούγονταν συνεχώς πυροβολισμοί το μεσημέρι της Κυριακής.

Η σφαίρα που αφαιρέθηκε από το κεφάλι του παιδιού είναι στα εγκληματολογικά εργαστήρια και τις επόμενες ώρες αναμένεται να γίνει γνωστό στις αρχές τι διαμετρήματος είναι. Παράλληλα αυτό που θέλουν να εξετάσουν οι ειδικοί είναι η τροχιά της σφαίρας έτσι ώστε να μπορούν να σχηματίσουν μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για την περιοχή από την οποία προήλθε.