Χανιά: Σοβαρό τροχαίο με εγκλωβισμένο! Εικόνες που σοκάρουν!

Στο τροχαίο έχουν εμπλακεί δύο οχήματα!

Χανιά: Σοβαρό τροχαίο με εγκλωβισμένο! Εικόνες που σοκάρουν!

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην Κρήτη, με έναν άνθρωπο να εγκλωβίζεται στα συντρίμμια!

Το περιστατικό συνέβη στα Χανιά! Διαβάστε παρακάτω...

Τροχαίο ατύχημα στα Χανιά, στην περιοχή Βαμβακόπουλου, το βράδυ της Τετάρτης.

Αμέσως στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, αλλά και η πυροσβεστική της πόλης των Χανίων, αφού ο οδηγός ενός από τα αυτοκίνητα εγκλωβίστηκε στην καμπίνα του οχήματος.

Χανιά: Σοβαρό τροχαίο με εγκλωβισμένο! Εικόνες που σοκάρουν!
Χανιά: Σοβαρό τροχαίο με εγκλωβισμένο! Εικόνες που σοκάρουν!

Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή, όπως φαίνονται και στις εικόνες από το σημείο του τροχαίου ατυχήματος.

Κρήτη: Στη ΜΕΘ νοσηλεύεται η 52χρονη μετά το θανατηφόρο τροχαίο στα Χανιά!

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανίων η 52χρονη γυναίκα, που τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο δυστύχημα στα Χανιά.

Από το τροχαίο έχασαν τη ζωή τους δυο άνδρες ηλικίας 21 και 57 ετών.

Οι δυο άτυχοι άνδρες, επέβαιναν σε δυο μηχανές, ο 21χρονος μόνος του και ο 57χρονος είχε συνεπιβάτιδα την 52χρονη. 'Αγνωστο πώς, οι μηχανές έπεσαν πάνω σε ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε 56χρονος οδηγός.

«Ο νεαρός οδηγός της μιας μηχανής δυστυχώς έχασε ακαριαία τη ζωή του, ενώ τον 57χρονο οδηγό της άλλης μηχανής, παρέλαβε ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Χανίων, όμως λίγο μετά εξέπνευσε και αυτός» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου του ΕΚΑΒ Κρήτης, Γιάννης Ζαφειρίου.

Απίστευτη τραγωδία στην Κρήτη! Δύο νεκροί και μία γυναίκα σε κρίσιμη κατάσταση!

Μια απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε στην Κρήτη με αποτέλεσμα δυο άνθρωποι να είναι νεκροί και μια γυναίκα θα είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού συγκρούστηκε με διερχόμενο ΙΧ.

Δύο άνδρες νεκροί και μία γυναίκα σε σοβαρή κατάσταση είναι ο απολογισμός του νέου θανατηφόρου τροχαίου που σημειώθηκε γύρω στις 12 το μεσημέρι στην Εθνική Οδό Χανίων – Ρεθύμνου και πιο συγκεκριμένα στο ύψος του παλαιού κόμβου της Σούδας.

Το τροχαίο σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, όταν μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού συγκρούστηκε με διερχόμενο ΙΧ, με αποτέλεσμα οι επιβαίνοντες να βρεθούν στο οδόστρωμα.

undefined

Στο σημείο έσπευσαν τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των διασωστών ο ένας από τους τρεις τραυματίες υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματα που είχε υποστεί, ενώ λίγη ώρα αργότερα, κατέληξε και ο δεύτερος. Η γυναίκα παραμένει σε σοβαρή κατάσταση, ενώ έχει μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Χανίων.

undefined