Επίθεση με μολότοφ στα Εξάρχεια!

Καταδρομική 20 ατόμων!

Επίθεση με μολότοφ στα Εξάρχεια!

Καταδρομική επίθεση από ομάδα 20 ατόμων δέχθηκε το βράδυ της Τρίτης το Α.Τ. Εξαρχείων.

Το περιστατικό συνέβη λίγη ώρα μετά την πορεία των αντιεξουσιαστών στα Προπύλαια για την άδεια του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Οι άγνωστοι δράστες έριξαν τρεις μολότοφ σε σταθμευμένο περιπολικό, το οποίο ωστόσο δεν πήρε φωτιά.

Τα άτομα που επιτέθηκαν στο Α.Τ Εξαρχείων εξαφανίστηκαν στα στενά της γύρω περιοχής, ενώ η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό τους.

Serial killer της Κύπρου: Συγκλονισμένος ο χειριστής του sonar! Δάκρυσε όταν είδε το μακάβριο θέαμα στη δεύτερη βαλίτσα!

Συγκλονισμένος ήταν και ο χειριστής του Sonar όταν αντίκρισε το μακάβριο θέαμα στη δεύτερη βαλίτσα, από το θύμα του serial killer της Κύπρου!

Την ώρα που συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι έρευνες για τον εντοπισμό της σορού της 29χρονης Μαρικάρ, θύμα του serial killer της Κύπρου, συγκλονιστικές λεπτομέρειες από την σκληρή καθημερινότητα των ανθρώπων που εργάζονται στην Κόκκινη Λίμνη για να μπει ένα τέλος στην τραγωδία που προκάλεσε ο 35χρονος έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Αναλυτικότερα, ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής, Μάρκος Τράγκολας μιλώντας στην στην εκπομπή «Πρώτη Ενημέρωση» περιέγραψε την ανακάλυψη της βαλίτσας με την σορό της 8χρονης Έλενας Ναταλίας Μπουνέα, θύμα του serial killer, που έκανε τους πάντες να «λυγίσουν».

Ο κ.Τράγκολας ανέφερε ότι αρχικά κατάλαβαν ότι επρόκειτο για τη δεύτερη βαλίτσα, αφού όταν το sonar χτύπησε είπε πάνω της, υπήρξε ταλάντευση και άρχισαν να βγαίνουν φυσαλίδες από το νερό.

«Δεν γνωρίζαμε το μέγεθος της βαλίτσας. Οταν ο δύτης κατέβηκε κάτω δεν είχε ορατότητα, αλλά ανιχνεύει δια της αφής, Ωστόσο, έχουμε συνεχή συνομιλία μαζί του και βλέπουμε κάποιες θολές κινήσεις που κάνει», είπε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Μόλις μας επιβεβαίωσε ότι ήταν βαλίτσα, η επόμενη ερώτηση που του κάναμε ήταν για το μέγεθός της και εκείνος μας απάντησε ότι είναι περίπου 50 επί 50 εκατοστά. Αμέσως καταλάβαμε ότι επρόκειτο για το μωρό».

«Είδα τον Ισπανό να δακρύζει»
Τότε, περιγράφοντας τα συναισθήματα που τους κυρίευσαν εκείνη τη στιγμή είπε με τρεμάμενη φωνή ο κ. Τράγκολας: «Είδα τον Ισπανό να δακρύζει, εννοώ τον χειριστή του Sonar. Tότε κατάλαβα ότι δίπλα μας είχαμε ένα σωστό συνεργάτη, με αισθήματα. Αυτό λέει ότι, ο άνθρωπος κάνει όπως κι εμείς οτιδήποτε περνά από το χέρι μας για να κάνουμε τη δουλειά μας».

Το σχετικό βίντεο: