Τραγωδία! Γυναίκα πέθανε μέσα στο πλοίο με προορισμό τον Πειραιά!

Τραγικές στιγμές!

Τραγωδία! Γυναίκα πέθανε μέσα στο πλοίο με προορισμό τον Πειραιά!

Τραγωδία σημειώθηκε σε πλοίο της γραμμής Χανιά - Πειραιά.

Η 77χρονη ταξίδευε από τα Χανιά σύμφωνα με το cretalive το βράδυ της Τετάρτης με το ΕΛΥΡΟΣ, όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία. Ο Πλοίαρχος του επιβατηγού πλοίου ενημερώθηκε πως η γυναίκα έχρηζε νοσοκομειακής περίθαλψης, λίγο πριν πιάσουν λιμάνι στον Πειραιά.

Με τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι του Πειραιά, η 77χρονη διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Περιφερειακό Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά «ΤΖΑΝΕΙΟ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατό της.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Απίστευτη τραγωδία: Έξι νεκροί από πυρκαγιά σε διαμέρισμα! Τέσσερα παιδιά μέσα στα θύματα!

Απίστευτη τραγωδία με έξι νεκρούς, μεταξύ των οποίων τέσσερα παιδιά, σημειώθηκε έπειτα από πυρκαγιά σε συγκρότημα κατοικιών!

Δόθηκε μεγάλη μάχη με τις φλόγες!

Το περιστατικό συνέβη στο Χάρλεμ της Νέας Υόρκης, με την Πυροσβεστική να καλείται από το συγκρότημα κατοικιών, το οποίο χρονολογείται από το 1910.

Το διαμέρισμα του πέμπτου ορόφου είχε ήδη τυλιχθεί στις φλόγες και οι πυροσβέστες έδωσαν μάχη για να κατασβήσουν την πυρκαγιά, όπως ανέφερε ο επικεφαλής τους, Ντάνιελ Νίγκρο.

«Όταν έσβησαν τη φωτιά στα δωμάτια που υπήρχαν στο πίσω μέρος του διαμερίσματος βρήκαν νεκρούς τους έξι ενοίκους, δύο ενήλικες και τέσσερα παιδιά... Η δουλειά μας είναι να σώζουμε ζωές και αυτήν τη φορά δεν τα καταφέραμε», πρόσθεσε. Σοκ είχε προκαλέσει και το λεωφορείο με μαθητές που πήρε φωτιά!

Η πυροσβεστική υπηρεσία εκτιμά ότι η πυρκαγιά οφείλεται σε ατύχημα, αν και δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η έρευνα για τα ακριβή αίτιά της.

Οι αρχές δεν έδωσαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία των θυμάτων. Πολλά αμερικανικά μέσα ενημέρωσης όμως γράφουν ότι τα παιδιά ήταν ηλικίας από 3 μέχρι 11 ετών.

Τον Δεκέμβριο του 2017 σημειώθηκε στη Νέα Υόρκη η χειρότερη καταστροφή από πυρκαγιά τα τελευταία σχεδόν 30 χρόνια, όταν ένα παιδί που έπαιζε με μια κο