Σοβαρό τροχαίο στην Πατησίων! Έσκασε τώρα....

Tι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες!

Σοβαρό τροχαίο στην Πατησίων! Έσκασε τώρα....

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε πριν λίγο στην οδό Πατησίων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν εκτάκτως στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο οδηγός ενός ΙΧ έχασε τον έλεγχο του οχήματος του, ανέβηκε με μεγάλη ταχύτητα στη διαχωριστική νησίδα και έπεσε πάνω στο φανάρι. Στο σημείο αυτό ήταν δυο γυναίκες όπου τις χτύπησε με δύναμη εκτοξεύοντας τες στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στην Πατησίων.

Θρήνος στην Κρήτη! Νεκρή 50χρονη μετά από τροχαίο....

Θρήνος στην Κρήτη μετά από το σοκαριστικό τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή της 50χρονη!

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ιστοσελίδα zarpanews.gr, μια γυναίκα περίπου 50 ετών για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, με αποτέλεσμα αυτό να βγει από την πορεία του και να πέσει σε γκρεμό.

Τότε το αυτοκίνητο άρχισε να κατεβαίνει με μεγάλη ταχύτητα τον γκρεμό και η ανεξέλεγκτη πορεία του ανακόπηκε μόλις εκείνο προσέκρουσε με σφοδρότητα σε δέντρο. Από το τροχαίο η γυναίκα τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χανίων.

Το περιστατικό αυτό έρχεται λίγες ημέρες μετά τον θάνατο γυναίκας που ενεπλάκη σε τροχαίο τις ημέρες του Πάσχα και κατέληξε λίγες ημέρες αργότερα μετά από μάχη που έδινε στη ΜΕΘ.

Οι εικόνες από το τροχαίο ατύχημα στην Κρήτη:Οι εικόνες από το τροχαίο στην Κρήτη που πέθανε 50χρονηΟι εικόνες από το τροχαίο στην Κρήτη που πέθανε 50χρονηΟι εικόνες από το τροχαίο στην Κρήτη που πέθανε 50χρονη

Τραγωδία στην Κρήτη: Αυτοκτόνησε μπροστά στη μητέρα της!

Μία τραγωδία «γράφτηκε» στο Ρέθυμνο της Κρήτης, όπου μία 31χρονη έχασε τη ζωή της,πέφτοντας από το μπαλκόνι του σπιτιού της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γυναίκα ζούσε με τη μητέρα της, η οποία ήταν μέσα στο σπίτι, όταν η κόρη της, όπως όλα δείχνουν, προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα, αλλά δεν πρόλαβε να τη σταματήσει.

Διεκομίσθη νεκρή στο νοσοκομείο Χανίων, με την αστυνομία να εξετάζει την υπόθεση.

Θεσσαλονίκη: Τραγωδία στην άσφαλτο με θανατηφόρο τροχαίο!

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη!

Το δυστύχημα συνέβη στα Μάλγαρα.

Τη ζωή του έχασε το απόγευμα της Δευτέρας ένας 63χρονος μετά από τροχαίο δυστύχημα πριν από τα διόδια των Μαλγάρων, στο ρεύμα εισόδου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ΙΧ αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε αγροτικό όχημα. Από τη σύγκρουση έχασε τη ζωή του ο 63χρονος οδηγός, αλβανικής καταγωγής, του ενός οχήματος. Στο σημείο έσπευσε περιπολικό της αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.