Φρίκη! Σκυλιά κατασπάραξαν 14χρονο που πήγε να τα ταΐσει!

Σε κατάσταση σοκ οι γονείς!

Φρίκη! Σκυλιά κατασπάραξαν 14χρονο που πήγε να τα ταΐσει!

Ένα 14χρονο αγόρι βρήκε φρικτό θάνατο στην Μασαχουσέτη των ΗΠΑ, όταν το κατασπάραξε αγέλη σκύλων που είχε πάει να ταΐσει!

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα αμερικανικά μμε, τα σκυλιά βρίσκονταν στο σπίτι του ιδιοκτήτη τους Σκοτ Ντάνμορ που είναι και εκπαιδευτής, ο οποίος έλειπε από την πόλη.

Ο 14χρονος Ράιαν Χέιζελ επρόκειτο να τα φροντίσει, όπως είχε κάνει και στο παρελθόν.

Το αγόρι έφτασε στο σπίτι του Ντάνμορ με τη γιαγιά του, που τον περίμενε στο αυτοκίνητο.

Αφού πέρασε σχεδόν μία ώρα από την στιγμή που το παιδί είχε μπει στο σπίτι, η γιαγιά ανησύχησε και ειδοποίησε τους γονείς του παιδιού, που με τη σειρά τους ζήτησαν από έναν γείτονα να δει τι συμβαίνει.

Εκείνος πήγε στο σπίτι του Ντάνμορ και βρήκε το παιδί μέσα στα αίματα, να έχει υποστεί σοβαρά τραύματα από τα ζώα.

Συνολικά εκεί βρίσκονταν 11 σκυλιά, όμως οι αρχές δεν πιστεύουν ότι του επιτέθηκαν όλα. Προς το παρόν έχουν θέσει σε απομόνωση τέσσερα σκυλιά, που πιστεύεται ότι συμμετείχαν στην επίθεση.

Μεταξύ άλλων επρόκειτο για γερμανικούς ποιμενικούς, βελγικά μαλινουά, δύο ράτσες που συχνά χρησιμοποιούνται ως σκυλιά της αστυνομίας.

Τραγωδία: Σκύλος κατασπάραξε μωρό 7 μηνών!

Τραγωδία στην Γερμανία, όταν ο σκύλος μιας οικογένειας επιτέθηκε στο μωρό του ιδιοκτήτη που τον φρόντιζε.

Όπως αναφέρουν τα γερμανικά ΜΜΕ, ο σκύλος, ο οποίος ήταν ημίαιμο staffordshire terrier, επιτέθηκε στο μωρό, ένα αγοράκι μόλις επτά μηνών και του έκοψε το κεφάλι.


Το σκυλί, όπως το περιγράφουν οι γείτονες, ήταν ιδιαίτερα επιθετικό.

Ο 23χρονος πατέρας του μωρού ειδοποίησε αμέσως ασθενοφόρο. Το μωρό νοσηλεύτηκε, ωστόσο σύμφωνα με την εισαγγελία της Έσση, αρχικά η κατάσταση του μωρού ήταν σταθερή, αλλά στη συνέχεια επιδεινώθηκε γρήγορα. Αργά το βράδυ το μωρό άφησε την τελευταία του πνοή και βύθισε στο πένθος την τοπική κοινωνία!

Οι γονείς του μωρού είναι σε κατάσταση σοκ, ενώ το ζευγάρι δεν έχει άλλα παιδιά.