Σοκ στο κέντρο της Αθήνας! Νεκρός στα 36 του ο...

Πάγωσαν οι Αρχές με αυτό που αντίκρισαν!

Σοκ στο κέντρο της Αθήνας! Νεκρός στα 36 του ο...

Σοκ προκάλεσε ο θάνατος 36χρονου στο κέντρο της Αθήνας! Ποιος βρέθηκε νεκρός;

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το άψυχο σώμα ενός άνδρα εντοπίστηκε στους Αμπελόκηπους, τα ξημερώματα της Κυριακής.


Πρόκειται για 36χρονο άνδρα, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στην οδό Τρικάλων 2, στους Αμπελόκηπους. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο θάνατός του επήλθε από πτώση. Διερευνάται αν πρόκειται για αυτοκτονία ή ατύχημα.

Έκτακτο! Παλαίμαχος Έλληνας ποδοσφαιριστής έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικοδομής!

Ένα τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στην Κρήτη όταν ένας παλαίμαχος ποδοσφαιριστήςέ πεσε από την οικοδομή που εργαζόταν.

Πρόκειται για τον 60χρονο Δημήτρη Γιαννακουδάκη ο οποίος ήταν παλαίμαχος ποδοσφαιριστής στον Κρουσώνα και όλοι τον φώναζαν «Σαραβάκο».


Ο άτυχος άνδρας την ώρα που εργαζόταν – άγνωστο πως – έχασε την ισορροπία του κι έπεσε από ύψος 7 μέτρων με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαρύτατα και τελικά να αφήσει την τελευταία του πνοή.

undefined

Η είδηση του θανάτου του βύθισε στο πένθος την οικογένειά του αλλά και το τοπικό ποδόσφαιρο.

Φίλοι, συγγενείς και πλήθος κόσμου αναμένεται να τον αποχαιρετήσουν σήμερα στις 4 το απόγευμα στον Κρουσώνα.

Σοκ! Νεκρός από έμφραγμα μόλις στα 51 του ο...

Παγκόσμιο σοκ από τον θάνατο του! Ποιος έπεσε νεκρός μόλις στα 52 του;

Μιλάμε για ένα τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια ενός αγώνα wrestling στο Λονδίνο, όταν ένας από τους δυο παλαιστές υπέστη, ξαφνικά, καρδιακή ανακοπή και άφησε την τελευταία του πνοή στο ρινγκ.

Το τρομακτικό περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο, το οποίο δείχνει τον 51χρονο μασκοφόρο παλαιστή Silver King -πραγματικό όνομα Σέζαρ Μπάρον- να πέφτει στο έδαφος και σταδιακά να χάνει τις αισθήσεις του.

Οπως φαίνεται στις εικόνες, ο αντίπαλός του, αλλά και οι θεατές, θεώρησαν αρχικά ότι ο τραυματισμός του παλαιστή και το... δυστύχημα ήταν μέσα στο σόου που έδιναν.

Το κοινό άρχισε να φωνάζει ρυθμικά το όνομά του («Silver, Silver»), όμως ο 51χρονος Μεξικανός δεν κατάφερε ποτέ να σηκωθεί.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο αντίπαλος παλαιστής και ο διαιτητής αντιλαμβάνονται ότι κάτι ανησυχητικό συνέβαινε και ζήτησαν να σπεύσουν διασώστες για να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Το συγκλονιστικό βίντεο από το δυστύχημα: