Κρήτη: Φονικό στα Χανιά! Έπεσε νεκρός ο...

Τον πυροβόλησε εν ψυχρό!

Κρήτη: Φονικό στα Χανιά! Έπεσε νεκρός ο...

Ένα απίστευτο φονικό στα Χανιά της Κρήτης σημειώθηκε με τον Πρόεδρο να πέφτει νεκρός από πυροβολισμό που δέχτηκε μετά από καβγά.

Ένας άνδρας αποφάσισε να λύσει με όπλο τις κτηματικές διαφορές που είχε με έναν συγχωριανό του. Όλα συνέβησαν λίγο πριν από τη 1 μετά το μεσημέρι, όταν ένας 60χρονος πήγε στο μίνι μάρκετ που διατηρεί το θύμα στο Βαμβακόπουλο στα Χανιά, για να ξεκαθαρίσουν κάποιες κτηματικές διαφορές που είχαν.

Πάνω στον καβγά, ο 60χρονος έβγαλε ένα όπλο και πυροβόλησε το θύμα στο κεφάλι, ενώ αμέσως μετά ο ίδιος ειδοποίησε την αστυνομία, λέγοντας τι είχε κάνει. «Πυροβόλησα έναν άνθρωπο, θα έρθετε να με συλλάβετε εσείς ή να έρθω εγώ στο αστυνομικό Μέγαρο Χανίων;» είπε ο φονιάς, τηλεφωνώντας στους αστυνομικούς.

Ο άτυχος 42χρονος Κωστής Κατσουλάκης εξέπνευσε στο νοσοκομείο Χανίων, όπου μεταφέρθηκε αιμόφυρτος, παρά τις προσπάθεοες των γιατρών να τον σώσουν.

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τον 42χρονο αδικοχαμένο Κωστή Κατσουλάκη, πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Ορθουνίου Χανίων.

Πηγή: protothema.gr

Τραγωδία στην Χαλκίδα: Αυτοκτόνησε πέφτοντας στο κενό o...

Τραγωδία σημειώθηκε στην Χαλκίδα με άντρα που αυτοκτόνησε πέφτοντας στο κενό από τη γέφυρα.

Επιβεβαιώθηκαν τα στοιχεία του άνδρα που πήδηξε στο κενό από την Υψηλή Γέφυρα Χαλκίδας το μεσημέρι της Παρασκευής - Πρόκειται για τον Γ. Π, 40χρονο ταξιτζή της Αθήνας

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τον αναγνώρισε ο αδερφός του το βράδυ της Παρασκευής, ενώ σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί δεν έχει βρει κάποιο σημείωμα του αυτόχειρα.

 Τραγωδία στην Χαλκίδα: Αυτοκτόνησε πέφτοντας στο κενό

Ήταν στις 13:30 το μεσημέρι της Παρασκευής όταν ο 40χρονος άνδρας πήγε στην Υψηλή Γέφυρα Χαλκίδας και βούτηξε στο κενό και συγκεκριμένα στο χωμάτινο έδαφος όπου βρέθηκε η σορός του.


Τα χαρακτηριστικά του προσώπου του έχουν αλλοιωθεί εξαιτίας της σφοδρής πρόσκρουσης στο έδαφος και μέχρι το βράδυ δεν είχε ταυτοποιηθεί η σορός του.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας.