Θρίλερ! 6 νεκροί από επίθεση μέσα σε εκκλησία!

Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες;

Θρίλερ! 6 νεκροί από επίθεση μέσα σε εκκλησία!

Θρίλερ με την επίθεση μέσα σε εκκλησίας και 6 νεκρούς.

Έξι άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και ένας ιερέας, σκοτώθηκαν όταν ένοπλοι άνοιξαν πυρ μέσα σε μια καθολική εκκλησία στο Νταμπλό, στην επαρχία Σανματένγκα της βόρειας Μπουρκίνα Φάσο, όπως έγινε γνωστό από πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας.

Γύρω στις 9 το πρωί, κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, η ομάδα των ενόπλων εισέβαλε στον ναό της κοινότητας. "Άρχισαν να πυροβολούν τους πιστούς που προσπαθούσαν να διαφύγουν", είπε ο δήμαρχος του Νταμπλό, Ουσμάν Ζόνγκο. Οι δράστες "κατάφεραν να ακινητοποιήσουν κάποιους από τους πιστούς. Σκότωσαν πέντε (από αυτούς). Ο ιερέας που τελούσε τη λειτουργία σκοτώθηκε επίσης", πρόσθεσε.

Σύμφωνα με μια πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας η επίθεση διαπράχθηκε από "μια ομάδα περίπου 20-30 ενόπλων ανδρών".

«Εβαλαν φωτιά στην εκκλησία, μετά πυρπόλησαν καταστήματα και ένα μικρό καφέ-μπαρ. Πήγαν κατόπιν στο κέντρο υγείας, έψαξαν τον χώρο και έκαψαν το αυτοκίνητο του αρχινοσοκόμου. Στην πόλη επικρατεί κλίμα πανικού. Οι άνθρωποι κλείστηκαν στα σπίτια τους, δεν κινείται τίποτα. Τα καταστήματα έκλεισαν. Είναι ουσιαστικά μια νεκρή πόλη», είπε ο δήμαρχος.

Σύμφωνα με τις υπηρεσίες ασφαλείας, οι αρχές ενημερώθηκαν γύρω στις 10 και στάλθηκαν ενισχύσεις από τη γειτονική κοινότητα Μπαρσαλόγκο, που απέχει περίπου 45 χιλιόμετρα.

Πηγή: iefimerida.gr

Τραγωδία! Τρεις νεκροί από βέλη σε ξενοδοχείο!

Τραγωδία σε ξενοδοχείο που βρέθηκαν νεκροί τρεις άνθρωποι!

Τρία πτώματα που ήταν χτυπημένα από βέλη βαλλίστρας βρέθηκαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Βαυαρία, όπως μεταδίδει το γερμανικό πρακτορείο dpa.

Τα θύματα ανακαλύφθηκαν το Σάββατο από τους υπαλλήλους του ξενοδοχείου στην πόλη Πασσάου. Είχαν νοικιάσει το δωμάτιο την προηγούμενη ημέρα.

undefined

Άγνωστο τι συνέβη στο δωμάτιο και τι σχέση έχουν τα τρία θύματα μεταξύ τους!

Κοντά στα πτώματα εντοπίστηκαν δύο βαλλίστρες.

Άγνωστο τι συνέβη στο δωμάτιο και τι σχέση έχουν τα τρία θύματα μεταξύ τους, ένας 54χρονος άνδρας και δύο γυναίκες ηλικίας 30 και 33 ετών.

Οι εισαγγελείς διέταξαν την διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.