Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έκτακτο! Αποσωληνώθηκε η 8χρονη Αλεξία!

Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες;

Έκτακτο! Αποσωληνώθηκε η 8χρονη Αλεξία!
ΚΟΙΝΩΝΙΑ 13.05.2019 13:05

Αποσωληνώθηκε χτες η μικρή Αλεξία, η 8χρονη που χτυπήθηκε από σφαίρα την Κυριακή του Πάσχα στη Θήβα.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, υπάρχει περίπτωση η μικρή να επαναδιασωληνωθεί εάν επιδεινωθεί η αναπνευστική της λειτουργία.

Όσον αφορά το επίπεδο συνείδησης, οι γιατροί αναφέρουν ότι η 8χρονη έχει ανοιχτά τα μάτια της, κινεί τα άκρα της ομότιμα κατόπιν ερεθίσματος και προφέρει ήχους, ωστόσο δεν επικοινωνεί με το περιβάλλον.

Η κατάστασή της, αν και προοδευτικά βελτιούμενη, παραμένει βαριά, τονίζεται στο ανακοινωθέν.

Μικρή Αλεξία: Ραγδαίες εξελίξεις με την 8χρονη! Τι συνέβη με την υγεία της;

Ραγδαίες εξελίξεις έχουν προκύψει με την 8χρονη Αλεξία! Τι συνέβη με την υγεία της μικρής που χτυπήθηκε από σφαίρα;

Οι γιατροί χαρακτηρίζουν την κατάσταση της ασθενούς κρίσιμη μεν, αλλά βελτιωμένη, γεγονός που τους επιτρέπει να εκτιμούν ότι ενδέχεται, εκτός απροόπτου, όπως υπογραμμίζουν, να απαλλαγεί από την καταστολή τα επόμενα 24ωρα.

Ειδικότερα, με τη σημερινή ανακοίνωσή που εκδόθηκε από το νοσοκομείο, φαίνεται η αισιοδοξία των γιατρών σε ό,τι αφορά τη βελτίωση που έχει καταγραφεί στην υγεία της Αλεξίας και ενδεικτικά περιγράφεται πως «παραμένει διασωληνωμένη χωρίς όμως πλήρη αναπνευστική υποστήριξη. Κινεί τα άκρα ομότιμα και γενικώς είναι βελτιωμένη σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του νοσοκομείου έχει ως εξής;


«Η ασθενής Α. Σ. παραμένει διασωληνωμένη χωρίς όμως πλήρη αναπνευστική υποστήριξη. Κινεί τα άκρα ομότιμα και γενικώς είναι βελτιωμένη σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες.

Εφόσον η βελτίωση παραμένει προοδευτική, αναμένεται εκτός απροόπτου, να απαλλαγεί από την καταστολή και ενδεχομένως να αποσωληνωθεί τα επόμενα 24ωρα, αλλά θα παραμείνει στην Εντατική Μονάδα Νοσηλείας παρακολουθούμενη. Η κατάστασή της γενικώς, παραμένει κρίσιμη, αλλά σταθερή».

Έκτακτο! Ξύπνησε η 8χρονη Αλεξία που είχε τραυματιστεί από αδέσποτη σφαίρα!

Ξύπνησε η 8χρονη Αλεξία που είχε τραυματιστεί από αδέσποτη σφαίρα στην Θήβα την Κυριακή του Πάσχα, την ώρα που έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της.

Οι γιατροί κατάφεραν να επαναφέρουν το παιδί που σε καταστολή και φαίνεται πως ανταποκρίνεται.

Η Αλεξία άνοιξε τα μάτια της και έπιασε το χέρι της μαμάς της, με τους γονείς της να κλαίνε από χαρά και συγκίνηση.

Η μητέρα της εξέφραζε την πίστη της από την πρώτη στιγμή. «Θα πιστέψουν στο Θεό και αυτοί που δεν πίστεψαν ποτέ» είχε πει όταν οι ελπίδες ήταν λιγοστές.

Εντός της ημέρας αναμένεται και ιατρική ανακοίνωση. Σε κάθε περίπτωση, εμείς ευχόμαστε το κααλύτερο στην μικρή μαχήτρια! Δείτε το σχετικό βίντεο με όλες τις εξελίξεις στην υγεία της:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αεροπλάνο διαλύθηκε στην προσγείωση! Τουλάχιστον 17 τραυματίες!

Φονική έκρηξη σε ταχύπλοο με έναν νεκρό! Το βίντεο σοκάρει!

Διαβάστε περισσότερα κοινωνικά θέματα στο Youweekly.gr!

Share