Απίστευτο! Συνέλαβαν πιλότο για τρεις φόνους λίγο πριν απογειωθεί!

Τρελάθηκαν οι επιβάτες!

Απίστευτο! Συνέλαβαν πιλότο για τρεις φόνους λίγο πριν απογειωθεί!

Δεν έχει ξαναγίνει! Ένας πιλότος λίγο πριν απογειώσει το αεροπλάνο του συνελήφθη για τριπλό φόνο!

Μπροστά σε ένα πρωτόγνωρο περιστατικό βρέθηκαν οι επιβάτες, αλλά και το προσωπικό στο αεροδρόμιο Louisville στις Ηνωμένες Πολιτείες, αφού ξαφνικά ισχυρή αστυνομική δύναμη εισέβαλε εντός των εγκαταστάσεων προκειμένου να συλλάβει έναν πιλότο.

Συγκεκριμένα, ο πιλότος, Κρίστιαν Ρίτσαρντ Μάρτιν, κατηγορείται για τον φόνο τριών ανθρώπων, το Νοέμβριο του 2015.

Η όλη επιχείρηση των ανθρώπων της αστυνομίας θύμισε ταινία δράσης, αφού ο πιλότος ήταν έτοιμος να επιβιβαστεί στο με προορισμό τη Βόρεια Καρολίνα. Οι αρχές τον έσυραν έξω από αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ωστόσο, το κατηγορητήριο για τον Αμερικανό πιλότο δεν περιορίζεται μονάχα στους φόνους, αφού περιλαμβάνει επίσης έναν αριθμό εμπρησμώνκαι τρεις προσπάθειες παραποίησης στοιχείων.

Oπως ανέφερε ο γενικός εισαγγελέας, ο πιλότος βαρύνεται με τον φόνο των Κάλβιν και Πάμελα Φίλιπς, καθώς και του γείτονά τους Έντουαρντ Ντενσερό.

Ο Κάλβιν Φίλιπς βρέθηκε πυροβολημένος στο σπίτι του στο Κεντάκι, ενώ τα άλλα δύο πτώματα βρέθηκαν καμμένα μέσα στο πορτμπαγκάζ ενός αυτοκινήτου.

Το γραφείο του γενικού εισαγγελέα του Κεντάκι ανέλαβε την έρευνα έπειτα από συνάντηση με τον γιο του ζευγαριού, πριν δύο χρόνια, ο οποίος εξέφρασε την ανησυχία πως η υπόθεση δεν θα διαλευκανθεί ποτέ.

Την εποχή που έγιναν οι φόνοι, ο Μάρτιν ζούσε απέναντι από τα θύματα.

Σε συνέντευξή του το 2016, είχε ισχυριστεί πως ο Κάλβιν είχε σχέση με τη γυναίκα του αλλά αρνήθηκε κάθε εμπλοκή στους φόνους.

Λίγο μετά τις δολοφονίες, πάντως, μετακόμισε στη Βόρεια Καρολίνα.

Πληροφοριακά, ο πιλότος ανήκε στο δυναμικό της εταιρείας PSA Airlines για περισσότερο από έναν χρόνο, δίχως να έχει δώσει την παραμικρή υποψία.

Τροχαίο δυστύχημα στην Κηφισίας: Νεκρός 40χρονος!

Λίγο πριν τις έξι το πρωί, αυτοκίνητο που κινούνταν στην άνοδο της Κηφισίας παρέσυρε πεζό και τον εκσφενδόνισε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Κόσμος που βρισκόταν στην περιοχή, προσπαθούσε να ρυθμίσει την κυκλοφορία, για να αποφευχθεί κι άλλο τροχαίο, μέχρι να φτάσει στο σημείο η αστυνομία. Λίγο αργότερα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που πήγε στο σημείο, παρέλαβε τον άτυχο άντρα και τον μετέφερε στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άντρας ήταν ηλικίας περίπου 40 ετών, πιθανότατα αλλοδαπός ρακοσυλλέκτης.

Έκτακτο: Μακάβριο θέαμα στο Ηράκλειο! Άνδρας βρέθηκε νεκρός σε κατάσταση ακαμψίας!

Ένα μακάβριο θέαμα αντίκρισαν αστυνομικοί και άνθρωποι του ΕΚΑΒ στο Ηράκλειο, βλέποντας έναν νεκρό άνδρα σε κατάσταση ακαμψίας!

Άμεσα έχει σημάνει συναγερμός!

Ένα άτομο σύμφωνα με τις πληροφορίες βρέθηκε νεκρός και σε κατάσταση ακαμψίας επί της οδού Γ. Παπανδρέου στο Ηράκλειο.

Στο σημείο έχουν σπεύσει διασώστες του ΕΚΑΒ αλλά και αστυνομικοί.

Τα στοιχεία αναφέρουν ότι ο άντρας βρέθηκε σε σκάλα πολυκατοικίας και είχε εκπνεύσει πιθανότατα αρκετές ώρες νωρίτερα.

Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ο θάνατος του να επήλθε έπειτα από πτώση.