Σοκαριστικό τροχαίο για γνωστό αθλητή! Έπεσε με το αμάξι του 3 φορές πάνω σε τοίχο!

Το βίντεο που κόβει την ανάσα!

Σοκαριστικό τροχαίο για γνωστό αθλητή! Έπεσε με το αμάξι του 3 φορές πάνω σε τοίχο!

Ένα σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα είχε γνωστός αθλητής, ο οποίος έπεσε με το αμάξι του 3 φορές πάνω σε τοίχο!

Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα Ένα,ο οποίος «τρέχει» πλέον με τη McLaren Racing Chevrolet, συγκρούστηκε με τον τοίχο κατά την έξοδό του στην τρίτη στροφή, πριν δει το αγωνιστικό του να γλιστράει, να καταλήγει με δύναμη στην εσωτερική μπάρα ασφαλείας και στη συνέχεια στην εξωτερική.

Όταν ακινητοποιήθηκε το αυτοκίνητο, ο 37χρονος κατάφερε να το εγκαταλείψει χωρίς βοήθεια και στη συνέχεια πέρασε από εξονυχιστικό ιατρικό έλεγχο, πριν πάρει εξιτήριο από νοσοκομείο της περιοχής.

Ο Φερνάντο Αλόνσο

«Ήταν ένα λάθος που έκανα στη στροφή. Ευτυχώς συνέβη σήμερα και όχι στον αγώνα. Λυπάμαι για την ομάδα, θα επιστρέψω πιο δυνατός αύριο», δήλωσε ο Φερνάντο Αλόνσο. Δείτε το βίντεο σοκ:

Τροχαίο ατύχημα για πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια! Το δημόσιο μήνυμα της!

Τροχαίο ατύχημα είχε πασίγνωστη παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόραση και την είδηση έκανε γνωστή η ίδια με ένα δημόσιο μήνυμα.

Τι συνέβη;

Τροχαίο ατύχημα είχε το μεσημέρι της Τετάρτης η Ελένη Τσαγκά. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων, τράκαρε και το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο facebook.

«Τράκαρα. Πρώτη μου φορά. Σοκαριστικό, αλλά όλα καλά. Πιο σοκαριστικό είναι όμως ότι περιμένω την τροχαία δυο ώρες!!!!!! και ακόμα… περιμένω….», έγραψε.

Ελένη Τσαγκά τροχαίο

undefined

Σοκ! Έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο παρουσιάστριας τoυ Open!

Άγνωστοι έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο παρουσιάστριας του Open!

Μιλώντας στο Καλημέρα Ελλάδα η Μίνα Καραμήτρου είπε ότι ευτυχώς οι γείτονες αντιλήφθηκαν την φωτιά και κινητοποιήθηκαν άμεσα, ώστε να μην επεκταθεί στα διαμερίσματα.

Όπως είπε οι αστυνομικοί πιστεύουν πως πρόκειται για μήνυμα που σχετίζεται με τον Δημήτρη Κουφοντίνα, ωστόσο τόνισε πως η ίδια δεν εκφοβίζεται από τέτοια περιστατικά.

Μίνα Καραμήτρου

Δείτε το σχετικό βίντεο και φωτογραφία:

Μιλώντας στο Καλημέρα Ελλάδα η Μίνα Καραμήτρου