Έγκλημα-σοκ: Σκότωσαν έφηβη έγκυο και την ξεκοίλιασαν για να της πάρουν το μωρό!

Χαροπαλεύει το νεογέννητο!

Έγκλημα-σοκ: Σκότωσαν έφηβη έγκυο και την ξεκοίλιασαν για να της πάρουν το μωρό!

Σοκ προκαλεί η είδηση της δολοφονίας μίας έφηβης εγκύου, την οποία και ξεκοίλιασαν για να της πάρουν το μωρό της!

Μια μητέρα και η κόρη της ανάμεσα στους τρεις δράστες.

Θύμα της φρικιαστικής υπόθεσης στο Σικάγο είναι η 19χρονη Μαρλίν Οτσόα-Λόπες. Ήταν εννέα μηνών έγκυος όταν εξαφανίστηκε από το σπίτι της, στις 23 Απριλίου. Η εξαφάνισή της εξιχνιάστηκε σχεδόν ένα μήνα μετά. Το άτυχο κορίτσι βρέθηκε νεκρό τη νύχτα της Τρίτης προς την Τετάρτη. Είχε στραγγαλιστεί με καλώδιο και οι δράστες της πάρει από τη μήτρα της το αγέννητο παιδί της!

Ήδη έχουν ασκηθεί κατηγορίες σε τρία πρόσωπα, ανάμεσά τους μια μητέρα και η κόρη της. Οι δυο γυναίκες είχαν παρασύρει τη 19χρονη Μαρλίν Οτσόα-Λόπες, λέγοντάς της πως θα της έδιναν ρούχα και βρεφικά είδη. Ήταν 23 Απριλίου όταν πήγε στο σπίτι τους. Δολοφονήθηκε πριν το μωρό αφαιρεθεί από τη μήτρα, διευκρίνισε η αστυνομία.

Το μωρό νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Οι πιθανότητες να επιβιώσει μοιάζουν μηδαμινές. Κατά την εφημερίδα Chicago Sun-Times, το νεογέννητο είναι εγκεφαλικά νεκρό.

Η Κλαρίσα Φιγκερόα, 46 ετών, και η κόρη της Ντεζιρέ, 24, κατηγορούνται για τον φόνο. Ανάμεσα στους κατηγορούμενους είναι και ο 40χρονος Πιοτρ Μπόμπακ, σύντροφος της Κλαρίσα Φιγκερόα σύμφωνα με την αστυνομία. Κατηγορείται ότι προσπάθησε να συγκαλύψει το έγκλημα.

Το κίνητρο της δολοφονίας της νεαρής δεν είναι ακόμη σαφές. Ενδέχεται οι γυναίκες να ήθελαν να μεγαλώσουν εκείνες το παιδί.

Πρόκειται για έναν «αηδιαστικό», «αληθινά φρικιαστικό» φόνο, δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας του Σικάγο, Έντι Τζόνσον. «Δεν μπορώ καν να φανταστώ τι ζει η οικογένεια της κοπέλας», συνέχισε. «Θα γιόρταζε τη γέννηση ενός μωρού. Αντί γι’ αυτό, θρηνεί τον χαμό της μητέρας και πιθανόν και του μωρού», πρόσθεσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Έγκλημα-σοκ: Σκότωσαν έφηβη έγκυο και την ξεκοίλιασαν για να της πάρουν το μωρό!


Κατά τον υπαρχηγό της αστυνομίας Μπρένταν Ντίνιχαν, το θύμα «είχε αγοράσει ορισμένα άλλα βρεφικά είδη από το σπίτι της Κλαρίσας, την γνώριζε».

Την ημέρα της εξαφάνισης της Μαρλίν Οτσόα Λόπες, η Κλαρίσα Φιγκερόα είχε επικοινωνήσει μαζί της μέσω Facebook. Η νεαρή πήγε στο σπίτι της Φιγκερόα διότι την είχε διαβεβαιώσει πως θα της χάριζε βρεφικά ρούχα και άλλα είδη, σύμφωνα με την αστυνομία.

Την ίδια ημέρα, η Κλαρίσα Φιγκερόα τηλεφώνησε στη γραμμή των πρώτων βοηθειών και δήλωσε πως χρειαζόταν βοήθεια διότι ένα νεογέννητο δεν ανέπνεε. Η δολοφονία-θρίλερ που εξιχνιάστηκε στο Χόλιγουντ!

Φρίκη! Με αυτό τον τρόπο δολοφονήθηκε η 29χρονη στην Καλλιθέα!

Η τραγωδία στην Καλλιθέα συγκλονίζει με τις ραγδαίες εξελίξεις! Με αυτόν τον τρόπο δολοφονήθηκε η 29χρονη! Ποιο είναι το πόρισμα του ιατροδικαστή;

Ο μηχανισμός του θανάτου της ήταν μία λεπτή γυναικεία ζώνη, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε κάτω από το κρεβάτι της νεκρής.

Η νεκροψία – νεκροτομή στην 29χρονη από τη Γεωργία πραγματοποιήθηκε από τον κ. Ντιλέρνια και έδειξε ότι η νεαρή μητέρα στην Καλλιθέα έπεσε θύμα στραγγαλισμού διά βρόγχου.

Με αυτό τον τρόπο δολοφονήθηκε η 29χρονη στην Καλλιθέα!

Την αναζητούσε η οικογένειά της από την περασμένη Κυριακή. Το βράδυ της Τρίτης (14.5.20129) μπήκε στο σπίτι με κλειδαρά η θεία της και τη βρήκε νεκρή, ενώ στην κρεβατοκάμαρα εντοπίστηκαν ίχνη πάλης.

Μόλις βρήκε την 29χρονη νεκρή, αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και τις έρευνες ανέλαβε το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας. Όταν έφτασαν στο σπίτι στην Καλλιθέα οι αστυνομικοί, διαπίστωσαν ότι αν και το μεγαλύτερο μέρος του σπιτιού δεν ήταν αναστατωμένο, δεν συνέβαινε το ίδιο και με το υπνοδωμάτιο. Το γεγονός πως η κρεβατοκάμαρα ήταν ανάστατη οδήγησε στο συμπέρασμα ότι το θύμα πάλεψε με τον δράστη.

Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι πως ο δράστης φεύγοντας από το σπίτι, κλείδωσε την πόρτα, είτε με κλειδί είτε με αντικλείδι.

Για ενδοοικογενειακή βία μιλούν κάτοικοι της περιοχής, καθώς η 29χρονη είχε καβγά με κάποιον την περασμένη Παρασκευή. Όλοι στη γειτονιά ήξεραν, κανείς τα στόματα παρέμεναν σφραγισμένα πλίσω από τις κλειστές πόρτες

Πηγή: athensmagazine.gr