Kαλλιθέα: Εξιχνιάστηκε το έγκλημα με την 29χρονη! Αυτός είναι ο δολοφόνος!

Συνελήφθη και κρατείται ο δράστης!

Kαλλιθέα: Εξιχνιάστηκε το έγκλημα με την 29χρονη! Αυτός είναι ο δολοφόνος!

Εξιχνιάστηκε το φρικτό έγκλημα στην Καλλιθέα και οι Αρχές έχουν στα χέρια τους τον φερόμενο ως δράστη στη δολοφονία της 29χρονης!

Το απόγευμα θα βρεθεί στον εισαγγελέα ως κατηγορούμενος.

Ο λόγος για τον εν διαστάσει σύζυγό της, ο οποίος την Πέμπτη έδωσε πολύωρη κατάθεση, προκειμένου να δώσει διευκρινίσεις σε συγκεκριμένες ερωτήσεις των αστυνομικών.

Μάλιστα οι αστυνομικοί, όπως αναφέρει το newsit.gr, περίμεναν συγκεκριμένα αποτελέσματα από τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ, πιστεύοντας πως ήταν δυνατόν να δώσουν κατεύθυνση και μάλιστα άμεση στις έρευνες, πλην όμως και σύμφωνα με τις πληροφορίες, όλα τα ευρήματα ήταν αρνητικά από την εξέταση που πραγματοποίησαν οι ειδικοί των εργαστηρίων.

Τα έμπειρα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, ξεψάχνιζαν το παρελθόν της άτυχης γυναίκας και κυρίως τα κρυφά σημεία του γάμου της, με τον πρώην σύζυγο της, αλλά και κάποιες πληροφορίες που ήθελαν το χωρισμό τους να ήταν ιδιαιτέρως επεισοδιακός, ίσως γιατί στην ζωή της άτυχης γυναίκας είχε μπει ένα τρίτο πρόσωπο και συγκεκριμένα ο άνθρωπος που έδωσε πολύωρη κατάθεση στις Αρχές, επίσης το πρωί της Πέμπτης.

Ο άγριος καυγάς και ο μαρτυρικός θάνατος
Οι αρχές, προφανώς έδωσαν απάντηση στο ερώτημα που τους οδήγησε στην λύση του γρίφου. Στο ποιος δηλαδή ήταν ο άνδρας με τον οποίο την προηγούμενη Παρασκευή η άτυχη γυναίκα είχε έναν άγριο καυγά, με σπασίματα και ουρλιαχτά.

Ίσως αυτός ο άγριος καυγάς να είναι τελικά η αφορμή για το ειδεχθές έγκλημα, καθώς όπως διεπίστωσε ο ιατροδικαστής που πραγματοποίησε την νεκροτομή στο πτώμα της άτυχης γυναίκας, η 29χρονη είχε στραγγαλιστεί με μια λεπτή δερμάτινη γυναικεία ζώνη, η οποία βρέθηκε κάτω από το κρεβάτι της.

Παράλληλα στο λαιμό της έφερε εκδορές, γδαρσίματα δηλαδή που είχαν προκληθεί από νύχια. Ήταν τα δικά της, στην προσπάθεια να μειώσει την πίεση από την ζώνη, ή του δράστη στην προσπάθεια του να περάσει το βρόγχο στο λαιμό του θύματος του; Η απάντηση θα δοθεί από της ιστολογικές εξετάσεις, που ήδη έχει παραγγείλει ο ιατροδικαστής.

Από το βράδυ της Κυριακής, συγγενείς της άτυχης κοπέλας και κυρίως η θεία της, με την οποία είχε πιο στενή σχέση, προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά μαζί της, χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Την Δευτέρα επίσης συνεχίστηκαν οι προσπάθειες επικοινωνίας, χωρίς όμως επιτυχία, με αποτέλεσμα η θεία της άτυχης γυναίκας το μεσημέρι της Τρίτης να πάει στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας και να δηλώσει την εξαφάνιση της.

Στις 20:30 το βράδυ της ίδιας ημέρας κλειδαράς, παρουσία αστυνομικών και της θείας της άτυχης κοπέλας, άνοιξε την πόρτα με αποτέλεσμα να έλθουν αντιμέτωποι με το φρικιαστικό θέαμα.

Καλλιθέα: Αυτή είναι η 29χρονη που βρέθηκε στραγγαλισμένη μέσα στο διαμέρισμά της!

Σοκάρει το φρικτό έγκλημα στην Καλλιθέα, με την 29χρονη, η οποία εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της!

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τρίτης (14/05) η θεία της αποφασίζει να πάει σπίτι της, διότι η κοπέλα ήταν εξαφανισμένη για δύο ημέρες. Μόλις μπήκε με τη βοήθεια κλειδαρά ήρθε αντιμέτωπη με το αποτρόπαιο θέαμα.

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών που ανέλαβε τις έρευνες διαπίστωσε πως το σπίτι δεν ήταν αναστατωμένο, όμως ήταν το δωμάτιο της 29χρονης.

Η εικόνα "έδειχνε" πως η άτυχη γυναίκα πάλεψε με τον δράστη, αφού όπως είπε και ο ιατροδικαστής, στραγγαλίστηκε. Μια λεπτή δερμάτινη ζώνη που βρέθηκε κοντά της φαίνεται πως ήταν το φονικό όπλο σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε. Εντύπωση στους αστυνομικούς προκάλεσε και το γεγονός ότι ο δράστης φεύγοντας κλείδωσε την πόρτα.

Σοκαρισμένοι είναι οι γείτονες της 29χρονης που κάνουν λόγο για έντονους καβγάδες και ενδοοικογενειακή βία. «Την Παρασκευή έγινε μια πολύ μεγάλη φασαρία, έσπαγαν ποτήρια, τζάμια και σήμερα μάθαμε ότι η κοπέλα βρέθηκε νεκρή», ανέφεραν χαρακτηριστικά. Οι Αρχές αναζητούν τους ανθρώπους που είδαν για τελευταία φορά την 29χρονη.

Στο σημείο να τονίσουμε, ότι η 29χρονη, είχε χωρίσει με τον σύζυγό της, ενώ κρατούσε σχέσεις μαζί του λόγω των παιδιών τους. Μέσα από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, είδαμε για πρώτη φορά την 29χρονη κοπέλα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: