Δολοφονία Λέσβος: «Άκουσα τον πυροβολισμό από το τηλέφωνο»! Σοκάρει ο πατέρας της 24χρονης!

Το τηλέφωνο που έμεινε ανοιχτό πρόδωσε το μακάβριο έγκλημα!

Δολοφονία Λέσβος: «Άκουσα τον πυροβολισμό από το τηλέφωνο»! Σοκάρει ο πατέρας της 24χρονης!

Σοκάρει ο πατέρας της 24χρονης Ερατούς, η δολοφονία της οποίας έχει συγκλονίσει την Λέσβο! «Άκουσα τον πυροβολισμό από το τηλέφωνο....» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Σύμφωνα με δηλώσεις του πατέρα της αδικοχαμένης κοπέλας, ο ίδιος έμαθε για τη δολοφονία του παιδιού του από έναν φίλο της κόρης του. Όπως αναφέρει, την είχε πάρει τηλέφωνο λίγο πριν τη δολοφονήσει και άκουσε τον πυροβολισμό στο σπίτι από το τηλέφωνο που είχε μείνει ανοιχτό. Αμέσως μετά πήρε τηλέφωνο τον πατέρα της 24χρονης και το κουβάρι της ανατριχιαστικής υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται. «Εγώ πήγα στις 03.30 τα ξημερώματα στο σπίτι και είχε γίνει το συμβάν.

Δεν με άφησαν να μπω μέσα. Με είχε ενημερώσει κάποιος φίλος της από τη Θεσσαλονίκη, που σπούδαζε μαζί με την κόρη μου. Μιλούσε με την κόρη μου, ήταν ανοιχτό το τηλέφωνο και μου είπε ότι άκουσε πυροβολισμό. Έτρεξα εκεί και είδα την αστυνομία και δεν με άφησαν να μπω μέσα» λέει ο πατέρας της 24χρονης.

«Δεν ήταν χωρισμένοι, δεν είχαν διαζύγιο τα παιδιά. Αλλά, ήταν σε διάσταση. Είχαν προβλήματα, αλλά πού να ξέραμε ότι θα γινόταν αυτό; Το ανήλικο παιδί που είχαν αποκτήσει βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο σπίτι των γονιών του δράστη. Θα πάμε το απόγευμα να το πάρουμε.», πρόσθεσε. Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση, ενώ είχαν αρκετά συχνά καυγάδες.

Συγκλονισμένοι είναι οι γονείς της 24χρονης κοπέλας που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η Ερατώ δεν ζει πια, αλλά και οι γονείς του 25χρονου συζυγοκτόνου που δεν περίμεναν ποτέ ότι ο γιος τους θα σκότωνε τη γυναίκα του και θα άφηνε ορφανή την κορούλα του. Δείτε και τις φωτογραφίες με το πρόσωπό της, που βγήκαν στη δημοσιότητα

Τραγωδία στη Λέσβο: 25χρονος δολοφόνησε την 24χρονη εν διαστάσει σύζυγό του με...

Μια απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε στη Λέσβο με 25χρονο να δολοφονεί την 24χρονη εν διαστάσει σύζυγό του.

Η εκτέλεση έγινε με καραμπίνα!

Το άγριο φονικό έγινε πριν λίγη ώρα στη Χρυσομαλλούσα και λίγο αργότερα ο δράστης συνελήφθη.

Το δράμα στην υπόθεση είναι ότι το εν διαστάσει ζευγάρι έχει και ένα ανήλικο κοριτσάκι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το εν διαστάσει ζευγάρι είχε συνεχώς έντονους διαπληκτισμούς.

Όλοι πάντως στο χωριό του 25χρονου συζυγοκτόνου μιλούν με τα καλύτερα λόγια γι αυτό αφού προέρχεται από μία πολύ καλή οικογένεια και έχουν εκπλαγεί για την αποτρόπαια πράξη του.

Πηγή: lesvosnews.gr