Αυτοκτονία 14χρονης στο Μοσχάτο: Με αυτό τον τρόπο αποπλάνησε την μαθήτρια ο 42χρονος!

Οι αισχρές φωτογραφίες και οι αποκαλύψεις που σοκάρουν!

Αυτοκτονία 14χρονης στο Μοσχάτο: Με αυτό τον τρόπο αποπλάνησε την μαθήτρια ο 42χρονος!

Τον τρόπο που αποπλάνησε την 14χρονη μαθήτρια που αυτοκτόνησε στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο, αποκάλυψε ο 42χρονος.

Ο 43χρονος που συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης μετά την καταγγελία των γονιών της μικρής είχε παραδεχθεί πως πράγματι διατηρούσε σχέση με το κοριτσάκι.

Όπως είπε, γνώρισε τη μαθήτρια πριν τρεις μήνες στο κατάστημα ψιλικών που διατηρούσε στην περιοχή του Μοσχάτου όπου το κοριτσάκι πήγαινε για να αγοράζει σοκολάτες και γαριδάκια. Κάποια στιγμή, βρήκε την ευκαιρία όταν την είδε στεναχωρημένη και με το πρόσχημα πως ήθελε να την παρηγορήσει, κατάφερε να της κερδίσει την εμπιστοσύνη και άρχισαν να κάνουν πολύ στενή παρέα. Αγνοώντας φυσικά πως είχε στριμώξει ένα μικρό παιδί με άγριες και αρρωστημένες διαθέσεις το οποίο μάλιστα είχε την ηλικία της κόρης του. Ο 43χρονος, παραδέχθηκε με απίστευτο κυνισμό στους αστυνομικούς ότι είχε καταφέρει να αποπλανήσει αρκετές φορές το κοριτσάκι δίνοντας μάλιστα λεπτομέρειες που προκαλούν αηδία και σοκάρουν...

Το απίστευτο της υπόθεσης είναι ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος πριν ενάμισι χρόνο είχε αποπλανήσει άλλο ένα κοριτσάκι ηλικίας 14 ετών. Μάλιστα στο κινητό του βρέθηκαν αποθηκευμένες αισχρές γυμνές φωτογραφίες οι οποίες είναι από τη συγκεκριμένη μαθήτρια η οποία είχε πέσει και αυτή θύμα του διεστραμμένου ψιλικατζή. Πλέον, ο 43χρονος κρατείται στη ΓΑΔΑ καθώς διενεργείται κύρια ανάκριση και οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανηλίκων προσπαθούν να διαπιστώσουν αν είχε απλώσει τα αρρωστημένα του πλοκάμια και σε άλλα κοριτσάκια της περιοχής.

Πηγή: protothema.gr

Αυτοκτονία 14χρονης στο Μοσχάτο: Το σημείωμα που άφησε στον 43χρονο - «Θέλουν να μας χωρίσουν, θα πέσω από τον έκτο»

Ανατριχίλα προκαλεί το σημείωμα που άφησε η 14χρονη που αυτοκτόνησε στο Μοσχάτο

Όπως αποδείχθηκε, το κορίτσι είχε αποφασίσει να δώσει τέλος στη ζωή του, αφού πάνω του βρέθηκε σημείωμα, που απευθύνεται στον 43χρονο.

Στο σημείωμα το κορίτσι δείχνει απελπισμένο για το γεγονός ότι ο 43χρονος συνελήφθη και του δηλώνει την αγάπη του. Μεταξύ άλλων έγραφε: «Δημήτρη μου, ό,τι έγινε, έγινε πολύ βιαστικά. Δεν προλάβαμε να ζήσουμε το όνειρό μας, μας το χαλάσανε, μου λείπεις πολύ δεν θα σταματήσω να κλαίω, θυμάμαι τις στιγμές μας όλα τα “σ’ αγαπώ” στο βλέμμα σου, στα φιλιά σου και στο υπέροχο χαμόγελό σου. Σου είχα πει πως αν δεν ήμασταν για οποιοδήποτε λόγο μαζί θα πέσω από τον έκτο. Δημήτρη μου, πονάω, δεν αντέχω άλλο και δε μπορώ να ζω με τη σκέψη πως εξαιτίας μου θα είσαι φυλακή. Σε ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που μου πρόσφερες και την αγάπη που μου χάρισες. Είσαι σημαντικός για μένα. Θέλουν να μας χωρίσουν....».