Τροχαίο εφιάλτης στο Μεσολόγγι! Νεκρός 19χρονος που είχε ξεκινήσει για....

Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι...

Τροχαίο εφιάλτης στο Μεσολόγγι! Νεκρός 19χρονος που είχε ξεκινήσει για....

Τροχαίο εφιάλτης στο Μεσολόγγι, με τραγικό απολογισμό! Νεκρός 19χρονος που είχε ξεκινήσει για....

να ψηφίσει, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες! Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση:

Νεκρός ανασύρθηκε το πρωί της Κυριακής ένας 19χρονος από τη Γουριά Μεσολογγίου, ο οποίος βρέθηκε μέσα σε αρδευτικό κανάλι στην περιοχή του Νεοχωρίου.

Ο άτυχος νεαρός υπηρετούσε τη θητεία του στον στρατό, ενώ την ώρα που συνέβη το τραγικό περιστατικό οδηγούσε μηχανάκι.


Η επιχείρηση ανάσυρσής του ξεκίνησε περίπου στις 09.30 όταν ενημερώθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεσολογγίου.

Αρχικά διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο για νεκροψία – νεκροτομή.

Πηγή: sinidisi.gr

Θρήνος στην Κόρινθο! Πέθανε την ώρα που ψήφιζε ο....

Θρήνος στην Κόρινθο, με άντρα που πέθανε την ώρα που ψήφιζε!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λίγο πριν το μεσημέρι ένας ηλικιωμένος αισθάνθηκε αδιαθεσία, έχασε τις αισθήσεις του με αποτέλεσμα να καταρρεύσει την στιγμή που ψήφιζε σε εκλογικό κέντρο στην Κόρινθο.

Για αρκετή ώρα επικράτησε πανικός ενώ του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους παρευρισκομένους. Άμεσα έφτασε ασθενοφόρο ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου.


Οι γιατροί του νοσοκομείου έκαναν τα πάντα για να τον επαναφέρουν ωστόσο ο άτυχος άνδρας απεβίωσε.

undefined

Πηγή: korinthostv

Πένθος! Νεκρός ο Γιώργος Μιχελής!

Σε ηλικία 69 ετών πέθανε το μεσημέρι του Σαββάτου ο πρόεδρος της Attica Bank, Γιώργος Μιχελής, μετά από ολιγόμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Ο κ. Μιχελης είχε αναλάβει πρόεδρος της Attica Bank στις 29 Μαρτίου 2019, ενώ πέρυσι τον Ιουνίο είχε αποχωρήσει από τη θέση του προέδρου στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

Το όνομά του συνδέθηκε με νευραλγικές θέσεις του τραπεζικού κλάδου τις τελευταίες δεκαετίες στη χώρα μας και τα Βαλκάνια, ενώ το 2011 εξελέγη Δήμαρχος Σκοπέλου, με τη θητεία του να λήγει το 2014. Διαβάσατε και για την ηθοποιό που πέθανε;

Η κηδεία του Γ. Μιχελή θα γίνει την Τετάρτη 29 Μαΐου.

Ο Γιώργος Μιχελής

Ποιος ήταν ο Γιώργος Μιχελής


Σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες λαμβάνοντας Bachelor of Arts από το University of Massachusetts, Master’s Degree από το Boston College και διδακτορικό τίτλο από το Northeastern University. Στη συνέχεια δίδαξε στο Πανεπιστήμιο Regis.

Το 1984, μετά από 16 χρόνια απουσίας από την Ελλάδα, αποφασίζει να επιστρέψει και ξεκίνησε στην Εμπορική Τράπεζα, στη Διεύθυνση Οικονομικών μελετών από το 1984-1989. Το 1989 έγινε και Γενικός Διευθυντής της Εμπορικής Τράπεζας της Ελλάδας, παραμένοντας στη θέση για 16 μήνες.

Ακολούθησε η Εγνατία Τράπεζα, όπου υπήρξε Εκτελεστικός -Αντιπρόεδρος από το 1990-1995. Διετέλεσε Γενικός Διευθυντής στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο για ένα χρόνο, 1995-1996. Το 1996, επιστρέφει στην Εμπορική Τράπεζα και μέχρι το 2004 είναι Γενικός Διευθυντής και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ.

Το 2004-2007 είναι διευθύνων σύμβουλος για τη Bank Post, θυγατρική της Eurobank στη Σερβία. Από τότε μέχρι σήμερα είναι μέλος του Δ.Σ. και Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου στη First Business Bank.


Το 2011 εξελέγει Δήμαρχος Σκοπέλου και ολοκλήρωσε τη θητεία του την 1η Σεπτεμβρίου του 2014. Το 2015 ανέλαβε πρόεδρος του Γενικού Συμβουλίου του ΤΧΣ όπου και παρέμεινε έως τον Ιούνιο του 2018.

Στις 29 Μαρτίου 2019 επελέγη ως πρόεδρος της Attica Bank όπου και παρέμεινε μέχρι το τέλος.