Κυριάκος Μητσοτάκης: Έπος! Δεν φαντάζεστε τι ρώτησε τον γιο του και ξέσπασαν όλοι στα γέλια!

Και όμως το είπε!

Κυριάκος Μητσοτάκης: Έπος! Δεν φαντάζεστε τι ρώτησε τον γιο του και ξέσπασαν όλοι στα γέλια!

Έπος ήταν η ερώτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στον γιο του λίγο πριν ψηφίσου για τις εκλογές στην Κηφισιά.

Πατέρα και γιο συνόδευε και η Μαρέβα Μητσοτάκη.

Τα φλας άστραψαν, όταν πρόεδρος την ΝΔ μπήκε στην αίθουσα να ψηφίσει με το γιο του.

Το κλίμα, άλλαξε εντελώς όταν με ένα αστείο με πρωταγωνιστές τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον γιο του Κωνσταντίνο. τους έκαναν όλους να βάλουν τα γέλια. Ο πρόεδρος της ΝΔ περίμενε μαζί με τον γιο του στη σειρά τους για να μπουν να ψηφίσουν και του ψιθύρισε στο αυτί ... τι θα ψηφίσει!

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το τρυφερό φιλί με την κόρη του και η κίνηση που μας έκανε να "λιώσουμε"!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη του και το απέδειξε με το τρυφερό φιλί που της έδωσε, αλλά με μια κίνηση που μας έκανε να λιώσουμε.

Η Δάφνη, βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του και στηρίζει σε κάθε βήμα τον μπαμπά της.

Ο Πρόεδρος της Ν.Δ πραγματοποίησε την κεντρική προεκλογική του ομιλία στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Περιστέρι, πριν τις επερχόμενες εκλογές της 26ης Μαίου και στο πλευρό του βρέθηκε η μια από τις τρεις γυναίκες της ζωής του, η μικρή του κόρη.

Την ομιλία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης την έκλεισε με τον πιο γλυκό τρόπο, αφού φίλησε τρυφερά την κόρη του η οποία του κρατούσε συνεχώς το χέρι πριν εκείνος ανέβει στο βήμα για την ομιλία.

undefined

Κυριάκος Μητσοτάκης: Κόντεψε να ξεσπάσει σε κλάματα! Τα σπαρακτικά λόγια για το πρόβλημα υγείας της μητέρας του! (Βίντεο)

Καλεσμένος στο Happy Day βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και κόντεψε να ξεσπάσει σε κλάματα όταν μίλησε με σπαραχτικά λόγια στο πρόβλημα υγείας της μητέρας του.

Ο πρόεδρος της ΝΔ για πρώτη φορά παραχώρησε μια διαφορετική συνέντευξη από τις άλλες! Αναφέρθηκε τόσο στην πολιτική, όσο και στην προσωπική του ζωή.

Το θέμα ήρθε και στους γονείς του στους οποίους είχε και συνεχίζει να έχει μεγάλη αδυναμία. Μεταξύ άλλων, μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε η μητέρα του.

«Η μητέρα μου έφυγε 15 χρονών από την Ελλάδα μετά τον πόλεμο σχεδόν παράλλητη από πολιομυελίτιδα επειδή είχε μια θεία στην Αμερική οποία επικοινώνησε με την γιαγιά μου και της είπε φέρτη εδώ να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Βρήκε έναν Ελληνοαμερικάνο γιατρό που της έκανε μια πρωτοποριακή επέμβαση! Ουσιαστικά της έσπασε την σπονδυλική στήλη και την ξανά κόλλησε και έμεινε τρία χρόνια στο γύψο από το γόνατο μέχρι το λαιμό. Της είχανε πει μην κάνεις παιδιά. Έκανε τέσσερα παιδιά! Έμεινε σε αναπηρικό καροτσάκι», είπε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δείτε το σχετικό βίντεο: