Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αλέξης Τσίπρας: Ραγδαίες εξελίξεις! Η έκτακτη ανακοίνωση βόμβα!

Αυτό κανείς δεν το περίμενε!

Αλέξης Τσίπρας: Ραγδαίες εξελίξεις! Η έκτακτη ανακοίνωση βόμβα!
ΚΟΙΝΩΝΙΑ 27.05.2019 07:27

Μια έκτακτη ανακοίνωση βόμβα έκανε ο Αλέξης Τσίπρας και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες!

Μετά την σαρωτική επικράτηση της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, αλλά και στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές όπου οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ καταποντίστηκαν σχεδόν σε όλη την επικράτεια, πληροφορίες της τελευταίας ώρας αναφέρουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας προσανατολίζεται να προκηρύξει πρόωρη προσφυγή σε εθνικές κάλπες, ακόμη και μέσα στον Ιούνιο.

Τα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζονται διχασμένα αν θα πρέπει να γίνουν άμεσα εκλογές ή αν το κυβερνών κόμμα θα πρέπει να προσπαθήσει να εξαντλήσει τη συνταγματικά προβλεπόμενη θητεία. Κι αυτό διότι πολλοί στον ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν ότι μέχρι τον Οκτώβριο, κι εφόσον η κυβερνητική παράταξη επιτύχει να διατηρήσει την εύθραυστη κοινοβουλευτική πλειοψηφία, το προβάδισμα της ΝΔ μπορεί μόνο να μεγαλώσει. Η σημερινή ήττα του ΣΥΡΙΖΑ με 9% έρχεται έπειτα από ένα όργιο παροχών, εκταμίευσης επιδομάτων και υποσχέσεων για ακόμη μεγαλύτερα φιλολαϊκά μέτρα που ωστόσο δεν πέτυχαν να αλλάξουν την αρνητική άποψη της πλειονότητας των Ελλήνων για την κυβέρνηση Τσίπρα. Με αυτό ως δεδομένο, λένε συνομιλητές του Αλέξη Τσίπρα, είναι αμφίβολο αν τους επόμενους μήνες θα είναι εφικτό να μειωθεί η διαφορά από τη ΝΔ και μάλιστα την περίοδο Ιουλίου-Αυγούστου-Σεπτεμβρίου που οι Έλληνες θα πρέπει να πληρώνουν για φόρο εισοδήματος, ΕΝΦΙΑ και μια σειρά χαράτσια.

Υπό το πρίσμα αυτό, είναι δεδομένο ότι ο κ. Τσίπρας δέχεται εισηγήσεις να προχωρήσει τώρα σε προκήρυξη πρόωρων εκλογών, με προφανή στόχο να περιορίσει τις απώλειες και να κατοχυρώσει ένα εκλογικό ποσοστό στην περιοχή του 24% που θα μπορούσε να διακινδυνεύσει στην περίπτωση που επέλεγε να διατηρηθεί στην εξουσία με κάθε κόστος και παρά την αποδοκιμασία από τη συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων. Διαβάστε και αυτό: Εκλογές 2019: Πήγαν να ψηφίσουν με νυφικό και γαμπριάτικο! Αδιανόητο....

Αλέξης Τσίπρας: Δύσκολες ώρες για τον Πρωθυπουργό! Τι συνέβη;

Πολύ δύσκολες ώρες περνάει ο Αλέξης Τσίπρας, μια ανάσα από τις εκλογές!

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια ομάδα περίπου 20 ατόμων πέταξε μπογιές στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία βρίσκονται στην οδό Καλλιδρομίου. Στην συνέχεια αποχώρησαν από το σημείο χωρίς να σημειωθεί κάποιο άλλο περιστατικό.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Αλέξης Τσίπρας!

Εκτάκτως στο χειρουργείο ο Αλέξης Τσίπρας!

Διαβάστε περισσότερα κοινωνικά θέματα στο Youweekly.gr!

Share