Είδηση σοκ: Βρέθηκε νεκρός άντρας στις γραμμές του μετρό!

Διακοπή της κυκλοφορίας των συρμών!

Είδηση σοκ: Βρέθηκε νεκρός άντρας στις γραμμές του μετρό!

Βρέθηκε νεκρός άντρας στις γραμμές του μετρό! Είδηση σοκ!

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη νωρίς το πρωί του Σαββάτου, στον σταθμό «Αγ. Αντώνιος» του μετρό, όταν ένας άνδρας ανασύρθηκε, νεκρός.

Η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε στις 6 το πρωί του Σαββάτου και στο σημείο έσπευσαν 9 πυροσβέστες με τρία οχήματα, που επιχείρησαν για τον απεγκλωβισμό του.

Δυστυχώς, ο άνδρας ανασύρθηκε νεκρός, ενώ δεν είναι γνωστές ακόμη οι συνθήκες της πτώσης του στις γραμμές του μετρό. Η κυκλοφορία των συρμών διακόπηκε για αρκετή ώρα.

Υπενθυμίζεται ότι συναγερμός σήμανε στο μετρό και το απόγευμα την Παρασκευής, όταν εντοπίστηκε άνδρας να περπατά στις γραμμές, μέσα στη σήραγγα, από τον σταθμό «Συγγρού Φιξ» προς τον «Ν. Κόσμο».

Συναγερμός! Άνδρας περπατά στις γραμμές του Μετρό!

Ο άνδρας φέρεται να περπατά μέσα στη σήραγγα του Μετρό από τη στάση Συγγρού-Φιξ με κατεύθυνση τον Νέο Κόσμο. Τα δρομολόγια της γραμμής Ελληνικό-Ανθούπολη έχουν σταματήσει, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει Πυροσβεστική και Αστυνομία.

Τραγωδία! Νεκρός ο 25χρονος...
Τραγωδία σημειώθηκε στα Φάρσαλα με έναν 25χρονος να υποκύπτει στα τραύματα του και να χάνει την μάχη με την ζωή.

Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι του χωριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του larissanet.gr, ο 25χρονος αγρότης εργαζόταν σε χωράφι στο Κατωχώρι όταν πιάστηκε στο καρούλι ποτίσματος.

Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον άτυχο νέο στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων.

Δυστυχώς, ο αγρότης υπέκυψε στα τραύματά του.