Θρήνος! Νεκρός πασίγνωστος Έλληνας ποδοσφαιριστής!

Μόλις στα 45 του!

Θρήνος! Νεκρός πασίγνωστος Έλληνας ποδοσφαιριστής!

Θρήνος έχει ξεσπάσει, μετά την είδηση ότι βρέθηκε νεκρός πασίγνωστος Έλληνας ποδοσφαιριστής!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο πρώην ποδοσφαιριστής των Ηρακλή, ΑΕΚ, Ανόρθωσης και Ιωνικού, Γιώργος Ξενίδης, έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα (3/6) σε ηλικία 45 ετών από ανακοπή καρδιάς.

Γεννήθηκε στις 6 Δεκεμβρίου του 1974 στη Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ηρακλή.

Στο Γηραιό έμεινε μέχρι το 2002. Αγωνίστηκε για έξι μήνες - το δεύτερο μισό της σεζόν 2001-2002 - στην ΑΕΚ με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας κι επέστρεψε στους κυανόλευκους. Η δεύτερη θητεία του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης διήρκησε δύο σεζόν.

Ο Γιώργος Ξενίδης

Το 2004 πήγε στην Κύπρο, όπου αγωνίστηκε για δύο χρόνια με τη φανέλα της Ανόρθωσης. Επέστρεψε στην Ελλάδα το 2006 για να φορέσει τη φανέλα του Ιωνικού. Στην ομάδα της Νίκαιας έκλεισε την καριέρα του το 2008, καθώς φόρεσε τη φανέλα της και στη δεύτερη κατηγορία.

H κηδεία του θα τελεστεί το απόγευμα της Δευτέρας.

Ζάκυνθος: Τραγικό τέλος για 35χρονο άνδρα!

Τραγικό τέλος είχε ένας 35χρονος στην Ζάκυνθο, ο οποίο ξυλοκοπήθηκε άσχημα στην περιοχή του Λαγανά.

Στα τραύματά του υπέκυψε ο 35χρονος Βρετανός, που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στον Λαγανά, μετά από μία εβδομάδα νοσηλείας στο Αττικό. Οι γονείς του, παρά τη θλίψη, βρήκαν τη δύναμη να δωρίσουν τα όργανά του, για να σωθούν ανθρώπινες ζωές.

Ο θανάσιμος τραυματισμός του 35χρονου έγινε σε γνωστό μπαρ του Λαγανά, όπου βρέθηκαν άλλοι δύο Βρετανοί θαμώνες. Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, οι δύο Βρετανοί κινήθηκαν προς το θύμα απειλητικά, τον έσπρωξαν και βγήκαν εκτός μαγαζιού.

Στον δρόμο, ο ένας από τους δύο χτύπησε με γροθιές το θύμα. Ο 35χρονος μετά την πτώση του χτύπησε στην πίσω πλευρά του κεφαλιού στο πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα να υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Ο 35χρονος οδηγήθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό ΝοσοκομείοΖακύνθου και ακολούθησε η διακομιδή του σε νοσοκομείο των Αθηνών.

Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο από περαστικό. Η αξιοποίηση του υλικού, που δημοσιοποίησε το OPEN TV, συνέβαλε στη σύλληψη των δύο Βρετανών. Οι δύο νεαροί έφυγαν από το σημείο, ωστόσο ο περαστικός που είχε καταγράψει με βίντεο το παρέδωσε στην Αστυνομία Ζακύνθου, όπου μετά από λίγη ώρα εντόπισε και συνέλαβε τους δύο άντρες.

Ο άτυχος άντρας ήταν πατέρας δύο παιδιών και ήρθε έρθει στο νησί μας για τον γάμο ενός φίλου του.