Δολοφονία στη Γλυφάδα: Έτσι εκτέλεσαν τον Ελληνοαρμένιο παλαιστή!

Πώς έγινε;

Δολοφονία στη Γλυφάδα: Έτσι εκτέλεσαν τον Ελληνοαρμένιο παλαιστή!

Σοκάρει ο τρόπος της εκτέλεσης του Ελληνοαρμένιου παλαιστή, ο οποίος δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στη Γλυφάδα (05/06).

Πρόκειται για έναν άνδρα 41 ετών που ασχολούνταν με την πάλη, ενώ μια φορά τον μήνα παρουσιαζόταν στο Α.Τ. Γλυφάδας για καταδίκη που είχε στο παρελθόν για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Ο Ελληνοαρμένιος, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε εμπλακεί στην υπόθεση εισαγωγής 120 κιλών κοκαΐνης σε φορτίο με μπανάνες σε κοντέινερ από το Εκουαδόρ και βοηθούσε στο ξέπλυμα του βρώμικου χρήματος.

Ετσι έγινε η δολοφονία στην Γλυφάδα -Του είχαν στήσει καρτέρι
Οι δράστες της δολοφονίας φαίνεται ότι ήταν δύο, καθώς ο 41χρονος δέχθηκε σφαίρες από δύο διαφορετικά όπλα. Συνολικά οι δράστες πυροβόλησαν τουλάχιστον πέντε φορές, με αποτέλεσμα ο Ελληνοαρμένιος να πέσει νεκρός. Πάντως, φαίνεται πως το όπλο του ενός εκ των δύο δραστών έπαθε εμπλοκή, γι' αυτό και βρέθηκε μόλις ένας κάλυκας από αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες τού είχαν στήσει καρτέρι. Ο 41χρονος άνοιξε την πόρτα του υπόγειου γκαράζ και μπήκε στο αμάξι του. Τότε οι δολοφόνοι του τον ακολούθησαν και τη στιγμή που κατέβηκε από το ΙΧ τον γάζωσαν.

Σημειώνεται ότι από τον τρόπο που διαπράχθηκε η δολοφονία οι Αρχές από την πρώτη στιγμή εξετάζουν το σενάριο η δολοφονία να πρόκειται για ξεκαθάρισμα των ανθρώπων της νύχτας.

Δολοφονία Δημήτρη Γραικού: Ραγδαίες εξελίξεις! Τι ανέφερε η ανακρίτρια;

Ραγδαίες εξελίξεις έχουν σημειωθεί με την δολοφονία του Δημήτρη Γραικού! Τι ανέφερε η ανακρίτρια;

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του στην Ε' τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης ο σαρανταεξάχρονος έμπορος κρεάτων, που κατηγορείται για τη δολοφονία του πενηνταεννιάχρονου κτηνοτρόφου Δημήτρη Γραικού, η σορός του οποίου εντοπίστηκε, δυόμισι χρόνια μετά τη μυστηριώδη εξαφάνισή του, θαμμένη κοντά στην κτηνοτροφική μονάδα του κατηγορούμενου στο χωριό Ανατολικό.

Κατά τη διάρκεια της τετράωρης απολογίας του, ο σαρανταεξάχρονος φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως που του αποδίδεται, υποστηρίζοντας ότι ο θάνατος του άτυχου κτηνοτρόφου ήταν αποτέλεσμα ατυχήματος στη διάρκεια καβγά που προηγήθηκε μεταξύ τους. Θυμάστε και τι είχε αναφέρει η σύζυγός του;