Σοκ! Πέθανε ο Τ. Κωστόπουλος!

Πολύ δύσκολες ώρες!

Σοκ! Πέθανε ο Τ. Κωστόπουλος!

Την τελευταία του πνοή άφησε χθες, σε ηλικία 70 χρόνων, στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου νοσηλευόταν, ο συνταξιούχος αστυνομικός Αριστοτέλης-Τέλης Κωστόπουλος.

Ο εκλιπών αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και νοσηλευόταν στο Αχιλλοπούλειο. Αφήνει πίσω του σύζυγο, παιδιά και εγγόνια. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 11.30’ το πρωί στον ιερό ναό του Αγ. Γεωργίου Αγριάς.

Σοκ! Έφυγε από ζωή πασίγνωστος αθλητής!

Από τη ζωή έφυγε πασίγνωστος αθλητής σε ηλικία μόλις 26 χρόνων και τα αίτια του θανάτου, παραμένουν ακόμη άγνωστα.

Σαν κεραυνός έπεσε στη Βρετανία η είδηση του θανάτου του 26χρονου μποξέρ Connor Law. Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή ο τοπικός σύλλογος πυγμάχων Fife, στη Σκωτία, στον οποίο προπονούνταν, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του.

Ο Connor Law μόλις τρεις μέρες πριν από το θάνατο του είχε ανεβάσει ένα tweet στο οποίο ευχαριστούσε όσους τους στάθηκαν στις δυσκολίες που περνούσε το τελευταίο διάστημα.

undefined

Η αστυνομία δεν αντιμετωπίζει το θάνατό του ως ύποπτο ενώ μέχρι στιγμής δεν μπορεί να επιβεβαιώσει πού πέθανε.

Η σχολή πυγμάχων Glenrothes έγραψε: «Ο Connor ήταν ένας από τους πιο ταλαντούχους μπόξερ και μπροστά του είχε ένα λαμπρό μέλλον. Ήταν ένας πραγματικός κύριος τόσο μέσα όσο και έξω από το ρινγκ».

Πηγή: athensmagazine.gr

Σοκ: Πέθανε κορυφαίος αθλητής!

Κορυφαίος αθλητής πέθανε προκαλώντας σοκ σε όλο τον κόσμο που τον αγάπησε!

Είχε τρομερές επιδόσεις!

Ο λόγος για τον Βρετανό Ολυμπιονίκη των 20 χιλιομέτρων βάδη, Κεν Μάθιους, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών!

Σοκ: Πέθανε κορυφαίος αθλητής!

Υπήρξε μέλος του «χρυσού κουαρτέτου» της Βρετανίας (Πάκερ, Ραντ, Ντέιβις) που βρέθηκε στην κορυφή κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο το 1964, ενώ δύο χρόνια νωρίτερα είχε στεφθεί και πρωταθλητής Ευρώπης στο Βελιγράδι.
Ο Μάθιους είχε συμμετάσχει και στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ρώμης το 1960, όμως παρά το γεγονός ότι οδηγούσε την κούρσα, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει λόγω της γρίπης που τον ταλαιπωρούσε αλλά και της αφόρητης ζέστης. Το 2011, ο κάτοχος 17 εθνικών τίτλων και πρώην κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στα 10 μίλια, μπήκε στο Hall of Fame κλασσικού αθλητισμού της πατρίδας του.