Τραγωδία! Σκότωσαν 2 ετών κοριτσάκι γιατί τους χρωστούσε χρήματα ο παππούς της!

Απίστευτη φρίκη! Βρέθηκε το πτώμα του σε χωματερή φαγωμένο από σκυλιά!

Τραγωδία! Σκότωσαν 2 ετών κοριτσάκι γιατί τους χρωστούσε χρήματα ο παππούς της!

Μια απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε, όταν άνδρες σκότωσαν 2 ετών κοριτσάκι γιατί χρωστούσε χρήματα ο παππούς της.

Το κοριτσάκι το απήγαγαν στις 31 Μαΐου και το πτώμα του βρέθηκε σε αποσύνθεση, τυλιγμένο με ύφασμα σε χωματερή, φαγωμένο από τα αδέσποτα σκυλιά.

«Ο παππούς του κοριτσιού χρωστούσε χρήματα στους κατηγορουμένους και διαπληκτίστηκαν για την καθυστέρηση της αποπληρωμής», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Αακάς Κουλάρι, αρχηγός της αστυνομίας του Αλιγκάρ.

Οι ύποπτοι είχαν απειλήσει την οικογένεια , αν δεν έπαιρναν γρήγορα πίσω τα χρήματά τους και συγκεκριμένα 10.000 ρουπίες (127 ευρώ).

Σύμφωνα με την ιατρική έκθεση, το κοριτσάκι πέθανε στραγγαλισμένο με ένα ύφασμα.

Τραγωδία! Βρέθηκε νεκρός ο Μάικ Θαλασσίτης! Κρεμάστηκε σε πάρκο!

Μια απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε! Ο Μαίκ Θαλασσίτης βρέθηκε νεκρός σε πάρκο, έχοντας κρεμαστεί.

Ο 26χρονος είχε καταναλώσει χάπια, αλκοόλ και κοκαΐνη. Ενώ, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών έδειξαν επίσης αντικαταθλιπτικά φάρμακα, ενώ ανιχνεύθηκε και μικρή ποσότητα παρακεταμόλης.

Η Emma Clawson, η πρώτη αστυνομικός που βρέθηκε στο σημείο της τραγωδίας, κατέθεσε: «Είδα το σημειωματάριο. Ήταν ένας συνδυασμός προσωπικού ημερολογίου και επιστολών με θετικές σκέψεις. Στο πίσω μέρος του, υπήρχαν μερικές επιστολές για την οικογένειά του».

undefined

Ο Μάικ Θαλασσίτης ήταν κυπριακής καταγωγής και είχε γεννηθεί στο Έντμοντον. Ήταν πρώην ποδοσφαιριστής ωστόσο, έγινε γνωστός στη Μεγάλη Βρετανία από τη συμμετοχή του σε reality shows και πιο συγκεκριμένα στην τρίτη σεζόν του Love Island, το καλοκαίρι του 2017 και στη συνέχεια στο Celebs Go Dating.