Σοκ στην Πάτρα! Σκότωσαν στο ξύλο κρατούμενο! Σκληρές εικόνες....

Oι φωτογραφίες στην δημοσιότητα! Προσοχή, πρόκειται για πολύ σκληρές εικόνες!

Σοκ στην Πάτρα! Σκότωσαν στο ξύλο κρατούμενο! Σκληρές εικόνες....

Σοκ έχει προκαλέσει στην Πάτρα η είδηση ότι σκότωσαν στο ξύλο κρατούμενο των φυλακών! Μάλιστα, έχουν κυκλοφορήσει και σκληρές εικόνες....

Σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει το thebest.gr:

Τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου, κρατούμενου στις φυλακές Αγ. Στεφάνου της Πάτρας, διερευνούν οι αρμόδιες αρχές. 44χρονος Έλληνας ρομά, που εξέτιε ποινή φυλάκισης στο σωφρονιστικό κατάστημα της Πάτρας, έφθασε ετοιμοθάνατος στο ΠΓΝΠ ενώ τα σημάδια στο σώμα του μαρτυρούν άγριο ξυλοδαρμό.

Στο νεκροτομείο του νοσοκομείου του Ρίου έσπευσαν συγγενείς του 44χρονου, οι οποίοι μάλιστα έβγαλαν φωτογραφίες τη σορό του, σε μια προσπάθεια να έχουν αποδεικτικά στοιχεία, να ριχθεί άπλετο φως στην υπόθεση και να τιμωρηθούν αυτός ή αυτοί που τον χτύπησαν μέχρι θανάτου. Έξω από το νεκροτομείο του νοσοκομείου του Ρίου, η σπαρακτική φωνή της μάνας του 44χρονου ακουγόταν παντού. Ζητούσε δικαιοσύνη και τιμωρία στους υπεύθυνους.

Σύμφωνα ωστόσο με την ενημέρωση από την αστυνομία, η ΕΛ.ΑΣ ενημερώθηκε απο σωφρονιστικούς ότι ο άνδρας βρέθηκε νεκρός στο κελί του.

Φως στα αίτια που προκάλεσαν το θάνατο 44χρονου Έλληνα κρατούμενου των φυλακών του Αγίου Στεφάνου της Πάτρας αναμένεται να ρίξει το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας.

Σοκ στην Πάτρα! Σκότωσαν στο ξύλο κρατούμενο! Σκληρές εικόνες....
Σοκ στην Πάτρα! Σκότωσαν στο ξύλο κρατούμενο! Σκληρές εικόνες....

Στην φυλακή πασίγνωστος ποδοσφαιριστής!

Στην φυλακή οδηγήθηκε ο ποδοσφαιριστής αφού αρνήθηκε να καταθέσει πριν τη δίκη για τα στημένα παιχνίδια.

Ραούλ Μπράβο και Κάρλος Αράντα αρνήθηκαν να καταθέσουν για τα στημένα και το δικαστήριο της Ουέσκα αποφάσισε την προφυλάκισή τους.

Μάλιστα, ο δικαστής αποφάσε την προφυλάκιση τους ορίζοντας όμως και εγγύηση ύψους 100.000 ευρώ και αν οι δυο τους την καταβάλλουν θα είναι ελεύθεροι μέχρι τη δίκη.

Ο Ισπανός αμυντικός τόνισε: «Μας συμπεριφέρθηκαν καλά, υπερασπίστηκα την αθωότητα μου. Είμαι άσχημα ψυχολογικά αυτές τις τρεις μέρες και θέλω να πάω σπίτι μου να ξεκουραστώ».

undefined

Συναγερμός! Απέδρασαν κρατούμενοι από τις φυλακές!

Συναγερμός σήμανε μετά την απόδραση δυο κρατουμένων από τις φυλακές.

Έσκασε τώρα!

Από τις φυλακές Αυλώνα κατάφερε να αποδράσει ένας 22χρονος και ένας συγκρατούμενος του, ο οποίος φέρεται να είχε σχέσεις στο παρελθόν με τον «εγκέφαλο» της μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού!

Ενας αστυνομικός της εξωτερικής φρουράς φέρεται να αντελήφθη το περιστατικό και να πυροβόλησε, ωστόσο οι δραπέτες κατάφεραν να ξεφύγουν, τραυματίζοντάς τον μάλιστα στο πρόσωπο. Ωστόσο, ένας δεύτερος κρατούμενος πήδηξε την περίφραξη, γρονθοκόπησε τον αστυνομικό και κατάφεραν να διαφύγουν και οι δύο.