Δίκη Γιακουμάκη: Λιποθύμησε κοπέλα μάρτυρας! Την είχαν απειλήσει Κρητικοί με μαχαίρι!

Ήταν η μοναδική που είχε καταθέσει!

Δίκη Γιακουμάκη: Λιποθύμησε κοπέλα μάρτυρας! Την είχαν απειλήσει Κρητικοί με μαχαίρι!

Μία νεαρή κοπέλα λιποθύμησε στη δίκη του Βαγγέλη Γιακουμάκη, η οποία ήταν μάρτυρας και την είχαν απειλήσει Κρητικοί!

Αποχώρησε με ασθενοφόρο!

Η γυναίκα που σήμερα βρίσκεται στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης ήταν σπουδάστρια στην Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων. Σήμερα ήρθε από άλλη περιοχή της Ελλάδας για να καταθέσει, κάτω όμως από την έντονη συναισθηματική πίεση κατέρρευσε στην αίθουσα του δικαστηρίου. Έτσι χρειάστηκε να διακομιστεί στο Νοσοκομείο.

Η δίκη διακόπηκε για το πρωί της Πέμπτης με την πρόεδρο του δικαστηρίου πάντως να θεωρεί περαιωμένη την κατάθεση της νεαρής γυναίκας.

Η κοπέλα ήταν από τους ελάχιστους μάρτυρες που κατέθεσε ότι είδε να ασκείται βία στον Βαγγέλη Γιακουμάκη, περιγράφοντας μάλιστα ένα περιστατικό όπου τον χτυπούσαν στο πρόσωπο και τον έφτυναν.

Την είχαν απειλήσει με μαχαίρι

Η ίδια βρέθηκε αντιμέτωπη με τις ύβρεις και τις απειλές ενός εκ των Κρητικών όταν για δική της υπόθεση, που αφορούσε στην βαθμολογία, θέλησε να διαμαρτυρηθεί στους υπεύθυνους της Σχολής.

Τότε ο Κρητικός την απείλησε βγάζοντας μάλιστα και μαχαίρι.

Το περιστατικό, σύμφωνα με όσα είπε, το ανέφερε στην διεύθυνση της Σχολής και το μόνο που έγινε ήταν μία παρότρυνση την επόμενη ημέρα να μην υπάρχουν μαχαίρια στα δωμάτια της εστίας.

Περιέγραψε τον Βαγγέλη Γιακουμάκη ως ένα πολύ καλό, ήσυχο και μετρημένο παιδί. Ήρεμο χαρακτήρα που ποτέ δεν προκαλούσε το παραμικρό.

Λιποθύμησε μετά τις ερωτήσεις των συνηγόρων

Η μάρτυρας δέχθηκε πλήθος πιεστικών ερωτήσεων από τους συνηγόρους των κατηγορουμένων και κει ήταν που λιποθύμησε.

Στη συνέχεια υπεβλήθη αίτημα για διακοπή της δίκης με τους δικηγόρους των Κρητικών να ισχυρίζονται ότι η κατάθεση της μάρτυρα πρέπει να συνεχιστεί ενώ έκαναν λόγο και για αντιφάσεις με άλλες μαρτυρίες.

Ο Εισαγγελέας έδρας σημείωσε ότι η συγκεκριμένη μάρτυρας ήταν απολύτως συνεπής με την κατάθεσή της στο στάδιο της προανάκρισης ενώ ρωτήθηκε ενδελεχώς χωρίς να αλλάξει το παραμικρό.

Μετά από αρκετές διακοπές η δίκη δεν συνεχίστηκε σήμερα. Το δικαστήριο θα επανέλθει την Πέμπτη στις εννέα το πρωί.

Παρούσα κι αυτή την φορά στο δικαστήριο η οικογένεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη, η οποία παρακολουθεί τα γεγονότα ζητώντας απαντήσεις στα δικά της «γιατί».

Πηγή: epiruspost.gr

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Μαρτυρίες που συγκλονίζουν στην δίκη! «Ήταν όλα πλάκες»!

Συνεχίζεται η δίκη για το θάνατό του Βαγγέλη Γιακουμάκη και οι μαρτυρίες συγκλονίσουν. '' Ήταν όλα πλάκες'' είπε πρώην συγκάτοικος του!

Συνεχίζεται στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων η δίκη των 9 ατόμων, πρώην σπουδαστών της Γαλακτοκομικής Σχολής, οι οποίοι εμπλέκονται στην υπόθεση Γιακουμάκη. Η ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, με τους γονείς και την οικογένεια του άτυχου φοιτητή να παρακολουθούν συντετριμμένοι την διαδικασία.

Βαγγέλης Γιακουμάκης δίκη

Ένας πρώην συγκάτοικος του άτυχου φοιτητή, ο οποίος εκλήθη να καταθέσει από το δικαστήριο είπε ότι όλα όσα καταλογίζονται σε βάρος του Βαγγέλη ήταν πλάκες, ότι η «ομάδα των Κρητικών» ήταν μία γροθιά, ότι δεν υπήρχαν προβλήματα και αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι κάποιοι Κρητικοί φοιτητές είχαν κρεμάσει από το παράθυρο τον άτυχο 19χρονο.

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Στο εδώλιο οι εννέα κατηγορούμενοι για τα βασανιστήρια στο φοιτητή!

Συνεχίζεται σήμερα (07/05) στα Ιωάννινα με εξετάσεις και νέων μαρτύρων η δίκη των εννέα Κρητικών για την υπόθεση bullying σε βάρος του του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Να αναφέρουμε, ότι ο εισαγγελέας της έδρας είχε ζητήσει την προσαγωγή δύο πρώην σπουδαστών στη Γαλακτοκομική Σχολή, των οποίων το όνομα εμφανίζεται στις έως τώρα καταθέσεις στο ακροατήριο.

Εκτός αυτού, επιπλέον έχει ζητηθεί και η προσαγωγή στο δικαστήριο μιας πρώην σπουδάστριας, η οποία απουσίαζε από τη διαδικασία έως σήμερα επειδή επικαλούνταν προβλήματα υγείας.

Θυμίζουμε, ότι κατά την τελευταία δικάσιμο, η υπεράσπιση των κατηγορουμένων ζήτησε την εξέταση ενός ακόμη πρώην σπουδαστή, ο οποίος το 1ο έτος συγκατοικούσε με τον Βαγγέλη Γιακουμάκη. Το συγκεκριμένο αίτημα έγινε δεκτό από την έδρα.

Κατά την τελευταία διακοπή της δίκης, η Μαρία Φρονιμάκη, μητέρα του Βαγγέλη είχε ξεσπάσει σε λυγμούς και υποβασταζόμενη βγήκε από την αίθουσα, αφού δεν μπορούσε να αντέξει τις αποκαλύψεις για τα όσα περνούσε ο γιος της.

Καταληκτικά, σημειώνεται ότι ο πατέρας του αδικοχαμένου Βαγγέλη Γιακουμάκη ζήτησε από την έδρα να εξεταστούν ως μάρτυρες, ένα συγγενικό του πρόσωπο, ο θείος του Βαγγέλη, Γιώργος Βιβιαδάκης, αλλά και ο ιδιωτικός ερευνητής Φώντας Βρόσγος, που ενεπλάκη στην υπόθεση. Και αυτά τα αιτήματα έγιναν δεκτά.