Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ανατριχιαστικό! Δάκρυσε η εικόνα του Αγίου Παϊσίου!

Σοκάρουν οι εικόνες!

Άγιος Παΐσιος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ 19.06.2019 11:06

Ανατριχιαστικό το θέαμα που αντικρίσαμε! Δάκρυσε η εικόνα του Αγίου Παϊσίου!

Σύμφωνα με αναφορές και αναρτήσεις πιστών που είδαν την εικόνα.

ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΛΥ ΠΙΣΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ, ΕΛΑΒΑ ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ ΜΗΝΥΜΑ (ΗΤΑΝ 3ο ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ, ΑΦΗΓΗΜΑ, ΘΑΥΜΑ κλπ, ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ 2 ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΞΜΟΣΙΕΥΣΑ/ ΑΝΑΡΤΗΣΑ ΚΑΝ!..) ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΩ ΚΑΤΑ ΛΕΞΗ:

«Γκρουπ του Ν. Έβρου πραγματοποίησε προσφάτως προσκυνηματική εκδρομή στον ναό του Α. Παϊσίου στην Αλεξανδρούπολη.

Μία ευσεβής κυρία από τις συμμετέχουσες στο προσκύνημα μας μεταβίβασε τα εξής:
Η εφέστιος εικόνα του Ιερού Ναού του Αγίου Παϊσίου φυλασσόταν στο ιερό με μεγάλη ευλάβεια, διότι όπως ενημερωθήκαν από τον εφημέριο εδώ και μία εβδομάδα κλαίει!
Η ίδια έπειτα από επίμονη παράκληση στον ιερέα να την προσκυνήσει, είδε τα δάκρυα του Αγίου στην εικόνα με τα μάτια της.
Συγκλονιστικό θέαμα, όπως η ίδια αναφέρει.
Ο ιερέας απευθύνθηκε σε Πατέρες του Αγίου Όρους (Ρώσους) και οι ίδιοι τον ενημέρωσαν ότι το ίδιο συμβαίνει και στο Άγιον Όρος σε εικόνες Της Παναγίας και Του Χριστού.
Οι ίδιοι αναφέρουν πως όλα αυτά αποτελούν σημάδι για επερχόμενο μεγάλο σεισμό ή πόλεμο».

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Άγιος Παΐσιος

Άγιος Παΐσιος

————————-
YΓ1. Το ένα από τα 2 μηνύματα που έλαβα, πριν την ανωτέρω δημοσίευση/ανάρτηση, από τον φίλο μου Στάθη Ιλ., στις 16 Μαΐου 2019, έγραφε ανάμεσα στ’ άλλα και το ακόλουθο: «Μόλις έλαβα μήνυμα 100% έγκυρο ότι εικόνα του Αγίου Παϊσίου δακρύζει έντονα στην περιοχή του Έβρου. …Να φυλάει ο Άγιος Παίσιος την Ελλάδα από αυτό που έρχεται. Χριστός ανέστη…».

————————-
ΥΓ2: ΕΠΙΣΗΣ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΤΟ ΕΞΗΣ:
ΗΛΙΑ, ΑΝΑΒΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 3 ΚΑΝΤΗΛΑΚΙΑ (ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ, ΕΝΑ ΤΗΝ ΘΕΟΤΟΚΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΪΣΙΟ), ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΑΡΑΚΛΗΣΕΙΣ, κλπ… ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ, ΠΕΡΙΠΟΥ, ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ Ή ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.. ΤΟ ΚΑΝΤΗΛΑΚΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΣΒΗΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ…! ΚΑΙ …ΕΧΩ ΜΕΓΑ ΠΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ, ΣΗΜΕΙΟ, ΕΞΕΛΙΞΗ,.. κλπ. ΑΜΗΝ.

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ
Συγγραφέας, Καθηγητής

Σοκάρει η προφητεία του Αγιορείτη πατέρα: «Το 2020 πρωτεύουσα της Ελλάδας θα είναι η…»

Πραγματικά σοκάρει η προφητεία του Αγιορείτη πατέρα! Ποια θα είναι το Το 2020 η πρωτεύουσα της Ελλάδας;

Το μέλλον της Κωνσταντινούπολης είναι προδιαγεγραμμένο και αναπόφευκτο, σύμφωνα με τις προφητείες των γερόντων του Αγίου Ορους, ακόμα κι αν στις μέρες μας φαντάζει απίθανη μια θεαματική εξέλιξη των πραγμάτων.

Το μέλλον της Κωνσταντινούπολης είναι προδιαγεγραμμένο και αναπόφευκτο, σύμφωνα με τις προφητείες των γερόντων του Αγίου Ορους, ακόμα κι αν στις μέρες μας φαντάζει απίθανη μια θεαματική εξέλιξη των πραγμάτων.

Είναι συγκλονιστική η προφητεία για την τύχη της Πόλης των πόλεων που αναφέρεται στο 2020 και προέρχεται από έναν από τους πιο σεβάσμιους Αγιορείτες πατέρες, τον Ρώσο ιερομόναχο Σωφρόνιο Σαχάρωφ, τον οποίο επικαλούνται πολλοί γέροντες. Έχετε διαβάσει και αυτό;

Κρατάτε την Ευχή, έρχονται συγκλονιστικά γεγονότα. Θα υπάρξει (αρχικά) διοίκηση της Πόλεως από τρεις επιτρόπους, ένα Ευρωπαίο, έναν Ρώσο και έναν Ελληνα, όμως μετά από αυτό θα υποδειχθεί ο βασιλεύς.

Το 2020 πρωτεύουσα της Ελλάδος θα είναι η Κωνσταντινούπολη!» διέβλεψε ο χαρισματικός πατέρας, όπως μαρτυρούν στις μέρες μας πολλοί μοναχοί για τον Σωφρόνιο του Εσσεξ, που ίδρυσε μοναστήρι μετά την αποχώρησή του από τη Μονή του Αγίου Παντελεήμονος στην Αθωνική Πολιτεία.

Τα χρόνια στο Παρίσι
Ο γέροντας Σωφρόνιος Σαχάρωφ έζησε μια πολυτάραχη και γεμάτη ταξίδια ζωή. Γεννήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου του 1896 στη Μόσχα και αρχικά ασχολήθηκε με τη ζωγραφική, ενώ παραδόξως στα πρώτα του βήματα αναζήτησης είχε στραφεί προς τον βουδισμό και τον ινδουισμό, μέχρι που διαπίστωσε ότι τις απαντήσεις που έψαχνε τις έβρισκε μόνο στην Ορθοδοξία.

Στα 25 του χρόνια βρέθηκε στη Γαλλία αναζητώντας εργασία ως ζωγράφος και εντάχθηκε στους καλλιτεχνικούς κύκλους της χώρας.

«Ημουν στο Παρίσι, τα είχα όλα, ζούσα με τον καλλιτεχνικό κόσμο του Παρισιού και συμμετείχα σε όλες τις εκδηλώσεις. Ομως, τίποτα δεν μου έδινε χαρά και ανακούφιση. Μετά από κάθε εκδήλωση του καλλιτεχνικού κόσμου είχα μέσα μου κενό και αγωνία.

Ο λογισμός μου μού έλεγε πως κάτι πρέπει να κάμω, για να φύγω από το αδιέξοδο που με συνείχε» είχε πει ο ίδιος για εκείνη την εποχή και συνέχιζε:

«Ενα βράδυ, έπειτα από μία διασκέδαση, ανέβαινα στο σπίτι μου με σκυμμένο το κεφάλι και αργό βήμα. Ελεγα πως αυτή η ζωή είναι βάναυση, είναι ανιαρή».

Η σκέψη να γίνει μοναχός κυριάρχησε μέσα του και αρχικά εντάχθηκε στο Θεολογικό Ινστιτούτο του Αγίου Σεργίου. Ομως εκεί, όπως έλεγε αργότερα, όταν κατέληξε στο Αγιον Ορος, «όλοι μιλούσαν για Θεό, αλλά Θεό δεν είδα, ενώ όταν πήγα στο Αγιον Ορος κανείς δεν μιλούσε για Θεό και όλα έδειχναν τον Θεό»!

Το 1929, έχοντας ήδη τέσσερα χρόνια στη Ρωσική Μονή του Αγίου Παντελεήμονος στο Αγιον Ορος, γνώρισε τον άγιο Σιλουανό τον Αθωνίτη, ο οποίος έγινε ο πνευματικός του.

Το 1938 απομονώθηκε στα Καρούλια για αυστηρή πνευματική άσκηση έως το 1963, που αποχώρησε από το Αγιον Ορος, ταξίδεψε στο εξωτερικό και ίδρυσε μια χριστιανική αδελφότητα. Τελικά, στο Εσσεξ της Αγγλίας ανήγειρε μοναστήρι αφιερωμένο στον Αγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο και έμεινε εκεί ως την κοίμησή του το 1993, σε ηλικία 97 ετών.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σοκ και δέος από την προφητεία του Παίσιου! «Μετά την Πασχαλιά θα....»!

Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ: 7 +1 πράγματα που σίγουρα δεν ξέρατε για την all time classic σειρά!

Διαβάστε περισσότερα κοινωνικά θέματα στο Youweekly.gr!

Share