Τραγωδία στον Βόλο! Γύρισαν σπίτι και βρήκαν τον 20χρονο γιο τους κρεμασμένο!

Θλίψη!

Τραγωδία στον Βόλο! Γύρισαν σπίτι και βρήκαν τον 20χρονο γιο τους κρεμασμένο!

Απίστευτη τραγωδία στον Βόλο! Γύρισαν σπίτι τους και βρήκαν τον 20χρονο γιο τους κρεμασμένο!

Το τραγικό γεγονός καταγράφηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου, στον Βόλο, όταν ένας 20χρονος αυτοκτόνησε στο σπίτι όπου διέμενε με τους γονείς του.

Σύμφωνα με το magnesianews, η ανατριχιαστική αυτοκτονία σημειώθηκε γύρω στη μία το μεσημέρι, όταν οι γονείς του νεαρού απουσίαζαν από το σπίτι. Κατά τις ίδιες πηγές, ο 20χρονος δημιούργησε έναν αυτοσχέδιο βρόγχο με σχοινί, το οποίο στη συνέχεια κρέμασε από το ταβάνι του δωματίου του, και στη συνέχεια απαγχονίστηκε.

Λίγη ώρα αργότερα, οι δυο γονείς επέστρεψαν στο σπίτι τους και αντίκρισαν το αποτρόπαιο θέαμα. Οπως αναφέρει το magnesianews, οι γονείς τον κατέβασαν από την αγχόνη και προσπάθησαν να του κάνουν ανάνηψη, δίχως όμως επιτυχία.

Ο 20χρονος που αυτοκτόνησε δεν άφησε σημείωμα
Νωρίτερα, είχαν ειδοποιήσει το ΕΚΑΒ και στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ παρέλαβαν τον 20χρονο, δίχως να έχει αισθήσεις, και τον μετέφεραν στο νοσοκομείου του Βόλου. Οι γιατροί στα επείγοντα, ωστόσο, διαπίστωσαν ότι ο νεαρός ήταν ήδη νεκρός.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο νεαρός αυτόχειρας δεν άφησε σημείωμα στο οποίο να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία. Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου.

Να σημειωθεί ότι για περιπτώσεις απόπειρας αυτοκτονίας υπάρχει η 24ωρη τηλεφωνική γραμμής υποστήριξης και παρέμβασης της ΜΚΟ «Κλίμακα» στον αριθμό 1018. Η γραμμή απευθύνεται τόσο σε ανθρώπους που έχουν αυτοκτονική τάση, όσο και για πολίτες που διακρίνουν ανησυχητικές συμπεριφορές σε συγγενείς, φίλους και γνωστούς.

Η απόλυτη κτηνωδία: Την κρατούσαν επί 7 χρόνια φυλακισμένη σε φέρετρο και την βίαζαν!

Η απόλυτη κτηνωδία! Την κρατούσαν επί 7 χρόνια φυλακισμένη σε φέρετρο και την βίαζαν!

Ένα οτοστόπ στιγμάτισε τη ζωή της. Ηταν μόλις 20 ετών. Τώρα η ιστορία της έγινε ταινία.

Για την Κολίν Σταν ο λόγος, που επί 7 χρόνια ζούσε σε ένα φέρετρο, απαχθείσα από ζευγάρι Αμερικανών που την έβγαζαν από τον ξύλινο τάφο της μόνο για να τη βιάσουν ή να τη βασανίσουν.

Ηταν 19 Μαΐου του 1977. Η 20χρονη τότε Κολίν είχε ετοιμαστεί για να πάει στο πάρτι γενεθλίων ενός φίλου της, στο Ορεγκον. Βγήκε στον δρόμο και αποφάσισε να κάνει οτοστόπ για να φτάσει στον προορισμό της. Μια απόφαση που στάθηκε μοιραία για τη μετέπειτα ζωή της.

Λίγο αφότου είχε βγει στον δρόμο, ένα αυτοκίνητο ανταποκρίθηκε στο νεύμα της και σταμάτησε για να την πάρει. Οδηγός ήταν ο Κάμερον Χούκερ, συνοδηγός η σύζυγός του Τζάνις, ενώ στο πίσω κάθισμα καθόταν το μωρό του. Οπως είπε η Κολίν, τους εμπιστεύτηκε επειδή ήταν ζευγάρι και επειδή ταξίδευαν με ένα μωρό στο αμάξι.

Ωστόσο, μετά από μια ώρα ταξιδιού ο Κάμερον έβγαλε ένα μαχαίρι και υπό την απειλή του έδεσε και φίμωσε τη νεαρή κοπέλα. Τη μετέφεραν σπίτι τους, όπου την έβαλαν σε ένα ξύλινο κουτί σαν φέρετρο κάτω από το κρεβάτι τους.

Σκηνή από την ταινία που περιγράφει την ιστορία της Κολίν

Την κρατούσαν κλεισμένη εκεί και την έβγαζαν έξω μόνο για να τη βασανίσουν για ή να τη βιάσουν. Η μόνη διέξοδος που είχε ήταν να ταξιδεύει με το μυαλό της κάπου όμορφα, με τους αγαπημένους της ανθρώπους, για να μπορεί να υπομένει όσα οδυνηρά περνούσε. Μάλιστα, ο Κάμερον την είχε απειλήσει ότι αν προσπαθούσε να δραπετεύσει, τα μέλη ενός γκρουπ -στο οποίο υποτίθεται ότι ανήκε- θα σκότωναν την οικογένειά της.

Η Κολίν κατάφερε να δραπετεύσει τον Αύγουστο του 1984, με τη βοήθεια της Τζάνις, η οποία μάλιστα αργότερα κατέθεσε εναντίον του συζύγου της στο δικαστήριο. Εκείνη απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες, ενώ στον άνδρα της επιβλήθηκε ποινή 104 ετών.

Σήμερα, η Κολίν είναι 59 ετών και ζει στη βόρεια Καλιφόρνια. Είναι παντρεμένη για τέταρτη φορά και μεγαλώνει τον εγγονό της, που θα γίνει 2 ετών στο τέλος Σεπτεμβρίου. Παρ' όλα όσα έζησε, η Κολίν είπε πρόσφατα ότι είχε μια υπέροχη ζωή από τη στιγμή που δραπέτευσε και ότι είναι ευγνώμων που είναι ζωντανή.

Η συγκλονιστική ιστορία της έγινε ταινία για την τηλεόραση και έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες μέρες στις ΗΠΑ, με τίτλο «Κορίτσι στο κουτί».

Πηγή: iefimerida.gr