Σοκ για κορυφαίο πολιτικό! Ουρλιαχτά στο σπίτι του - Έδειρε την σύντροφό του;

Πώς έγινε το άγριο σκηνικό! Η δήλωση της αστυνομίας!

Σοκ για κορυφαίο πολιτικό! Ουρλιαχτά στο σπίτι του - Έδειρε την σύντροφό του;

Είδηση σοκ για κορυφαίο πολιτικό! Ακούστηκαν ουρλιαχτά στο σπίτι του και φέρεται να έδειρε την σύντροφό του!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο σπίτι όπου ζει ο Μπόρις Τζόνσον με την σύντροφό του, Κάρι Σίμοντς, κλήθηκε η αστυνομία τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, αφότου οι γείτονες άκουσαν ουρλιαχτά και φωνές μετά από έντονο διαπληκτισμό.

Ένας γείτονας δήλωσε στην Guardian πως άκουσαν μια γυναίκα να ουρλιάζει μετά από «χτυπήματα και σφαλιάρες». Μάλιστα, σε κάποιο σημείο η Σίμοντς, πρώην επικεφαλής του γραφείου Τύπου των Συντηρητικών, ακούστηκε να φωνάζει στον Μπόρις Τζόνσον, φαβορί για την ηγεσία των Συντηρητικών και υποψήφιο για τον πρωθυπουργικό θώκο, να «την αφήσει» και να «φύγει από το διαμέρισμα».

Ο γείτονας δήλωσε πως ανησυχώντας, χτύπησε την πόρτα τους αλλά δεν έλαβε καμία απάντηση. «Ήλπιζα πως κάποιος θα άνοιγε την πόρτα και θα έλεγε ‘Είμαστε καλά’. Χτύπησα τρεις φορές και κανείς δεν άνοιξε την πόρτα».

Ο γείτονας τελικά αποφάσισε να καλέσει την αστυνομία. Δύο περιπολικά και ένα φορτηγάκι κατέφθασαν μέσα σε μερικά λεπτά, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, αλλά έφυγαν μετά από διαβεβαιώσεις των ενοίκων πως ήταν ασφαλή.

Η δήλωση της αστυνομίας

Η Guardian επικοινώνησε με την αστυνομία, η οποία αρχικά δήλωσε πως δεν είχε καμία αναφορά για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην συγκεκριμένη διεύθυνση. Ωστόσο, όταν η βρετανική εφημερίδα έδωσε τα στοιχεία της καταγραφής της κλήσης, καθώς και τον αριθμό των πινακίδων των περιπολικών, η αστυνομία εξέδωσε δήλωση στην οποία ανέφερε: «Στις 00:24 την Παρασκευή 21 Ιουνίου, η αστυνομία απάντησε σε κλήση από κάτοικο του νότιου Λονδίνου. Ο καλών ανησυχούσε για την ασφάλεια μας γυναίκας γείτονα. Η αστυνομία έσπευσε στο σημείο και μίλησε με τους ενοίκους του διαμερίσματος, οι οποίοι ήταν ασφαλείς και καλά στην υγεία τους. Δεν υπήρξε κάποιο αδίκημα ή εμφανείς ανησυχίες και δεν υπήρξε λόγος να λάβει δράση».

Ο Μπόρις Τζόνσον και η Σίμοντ έχουν αυξήσει τις δημόσιες εμφανίσεις τους σε δημόσιες εκδηλώσεις τις τελευταίες εβδομάδες. Ο πρώην δήμαρχος του Λονδίνου, θριάμβευσε την περασμένη Πέμπτη σε ψηφοφορία των Τόρηδων και είναι πλέον το φαβορί εναντίον του Τζέρεμι Χαντ για την πρωθυπουργία της Μεγάλης Βρετανίας.

Ο Μπόρις Τζόνσον ούρλιαζε: «Άσε το λάπτοπ μου»


Ο γείτονας δήλωσε στην Guardian πως κατέγραψαν τον καβγά από το διαμέρισμά τους, ανησυχώντας για την Σίμοντ. Στην ηχογράφηση, που έχει στην κατοχή της η βρετανική εφημερίδα, ο Μπόρις Τζόνσον ακούγεται να αρνείται να φύγει από το διαμέρισμα και να λέει στην σύντροφό του να «φύγει από το λάπτοπ του» προτού ακουστεί ένας πολύ δυνατός θόρυβος.

Η Σίμοντ ακούγεται να λέει πως ο Μπόρις Τζόνσον κατέστρεψε τον καναπέ με κόκκινο κρασί. «Δεν σε νοιάζει για τίποτα γιατί είναι κακομαθημένος. Δεν ενδιαφέρεσαι καθόλου για τα χρήματα ή για κάτι άλλο» λέει.

Σύμφωνα με τον γείτονα: «Ακολούθησε ένας ήχος από σπάσιμο, πιθανότατα πιάτων. Υπήρξαν μερικές πολύ δυνατές κραυγές που είμαι βέβαιος πως ήταν από την Κάρι, η οποία φώναζε συνέχεια ‘Φύγε’.Του έλεγε ‘φύγε από το σπίτι μου’ αλλά αυτός αρνούνταν. Και στη συνέχεια, μετά τα ουρλιαχτά ακολούθησε σιωπή».

Να σημειωθεί πως ο Μπόρις Τζόνσον χώρισε από την σύζυγό του Μαρίνα Γουίλερ, πέρυσι, και είναι σε σχέση έκτοτε με την Σίμοντ, η οποία λέγεται ότι έχει αναζωογονήσει την εμφάνισή του και την προσέγγισή του στα θέματα πολιτικής. Ανήκε στην ομάδα του όταν ξεκίνησε και επίσημα την εκστρατεία του για την ηγεσία των Τόρι νωρίτερα αυτό το μήνα.

Θλίψη μια ανάσα από τις εκλογές! Νεκρός Έλληνας πολιτικός!

Θλίψη μια ανάσα πριν από τις εκλογές, έχει προκαλέσει η είδηση ότι βρέθηκε νεκρός Έλληνας πολιτικός!

Πριν λίγα λεπτά έγινε γνωστό πως ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ναυπακτίας Μπάμπης Κανέλλος μεταφέρθηκε νεκρός σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Ο θάνατός του προέκυψε από ανακοπή καρδιάς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Θλίψη μια ανάσα από τις εκλογές! Νεκρός Έλληνας πολιτικός!

Η κηδεία του θα γίνει αύριο στη Ναύπακτο.