Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Ο εισαγγελέας έσκασε βόμβα για τους 9 κατηγορούμενους!

Τι συνέβη; Ραγδαίες εξελίξεις!

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Ο εισαγγελέας έσκασε βόμβα για τους 9 κατηγορούμενους!
ΚΟΙΝΩΝΙΑ 25.06.2019 13:28

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση με τον Βαγγέλη Γιακουμάκη, αφού ο εισαγγελέας έσκασε βόμβα για τους 9 κατηγορούμενους!

Η εκδίκαση της υπόθεσης ξεκίνησε τον περασμένο Φεβρουάριο και πλέον φαίνεται να πηγαίνει προς την ολοκλήρωσή της. Η καθυστέρηση οφείλεται στη στάση των μαρτύρων, οι οποίοι είτε έπαθαν «αμνησία» είτε δεν ήθελαν να καταθέσουν.Ο εισαγγελέας περιέγραψε τον Βαγγέλη Γιακουμάκη ως ένα ήσυχο και ευγενικό παιδί. Χαρακτήρισε συμμορία την παρέα των Κρητικών και ζήτησε να απορριφθούν οι ισχυρισμοί πως τα όσα έκαναν στον αδικοχαμένο σπουδαστή ήταν στα πλαίσια αστείου.

Η τελική απόφαση αναμένεται μέχρι το τέλος του μήνα. Οι εννέα Κρητικοί που κάθονται στο εδώλιο κατηγορούνται για τις μαρτυρικές στιγμές που πέρασε εξαιτίας τους ο Βαγγέλης Γιακουμάκης. Η κατηγορία που τους βαραίνει είναι η πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών από κοινού και κατ’ εξακολούθηση. Αίσθηση προκαλεί ότι οι «νταήδες» Κρητικοί δεν παραβρέθηκαν σε καμία από τις ακροαματικές διαδικασίες, κάνοντας χρήση του δικαιώματος που έχουν.

Στο κατηγορητήριο περιγράφονται τουλάχιστον 25 περιστατικά βίας σε βάρος του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Οι Κρητικοί φέρονται να του έριχναν καυτό νερό στον λαιμό να τον κλείδωναν σε ντουλάπες, να του πατούσαν τα δάχτυλα να του πέρναγαν θηλιά στον λαιμό και να τον κρεμούσαν από το παράθυρο…

Δείτε αναλυτικά την πρόταση του εισαγγελέα, στο βίντεο της εκπομπής «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Ξεσπούν οι γονείς του! Το υλικό που προκαλεί οργή....

Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης, βύθισε στο πένθος την Κρήτη με τον θάνατό του και λίγα χρόνια μετά, και οι γονείς του ξεσπούν με αφορμή ένα βίντεο που προκαλεί οργή!

Εν μέσω της πολύκροτης δίκης που συνεχίζεται την επόμενη εβδομάδα στα Ιωάννινα και τις αποκαλύψεις για τον θάνατο του παιδιού τους, αλλά και τα περιστατικά βίας που αντιμετώπισε ως φοιτητής της γαλακτοκομικής σχολής της πόλης, ξεσπούν.

Αυτό που σύμφωνα με την οικογένεια και τα όσα είπε στην Real News δυναμίτισε την ατμόσφαιρα της δικής στο κατηγορητήριο της οποίας περιγράφονται εικοσιπέντε περιστατικά βίας εναντίον του Βαγγέλη Γιακουμάκη είναι ένα βίντεο που παρουσιάστηκε κατά την ακροαματική διαδικασία και δείχνει τον φοιτητή χαμογελαστό δίπλα στην ομάδα των νεαρών που κατηγορούνται ότι του έριχναν καυτό νερό στο λαιμό, τον κλείδωναν σε ντουλάπες και τον κρεμούσαν από το παράθυρο.

Οι γονείς του νεκρού φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, δηλώνουν πως θα προστατεύσουν με κάθε νόμιμο τρόπο, την τιμή και τη μνήμη του παιδιού τους, ενώ αμφισβητούν συγκεκριμένα σημεία από το επίμαχο βίντεο.

Η δίκη, αναμένεται να συνεχιστεί μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, με τις αγορεύσεις των συνήγορων και την πρόταση του εισαγγελέα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δίκη Γιακουμάκη: Δεν εμφανίστηκε ούτε ένας από του 9 κατηγορούμενους!

Δίκη Γιακουμάκη: Λιποθύμησε κοπέλα μάρτυρας! Την είχαν απειλήσει Κρητικοί με μαχαίρι!

Διαβάστε περισσότερα θέματα κοινωνικά στο Youweekly.gr!

Share