Σοκ στη Νέα Κίο! Εξαφανίστηκε ενώ είχε πάει για μπάνιο η...

Τι λένε οι πληροφορίες;

Σοκ στη Νέα Κίο! Εξαφανίστηκε ενώ είχε πάει για μπάνιο η...

Σοκ επικρατεί στην Νέα Κίο. Εξαφανίστηκε ενώ είχε πάει για μπάνιο η λουόμενη της παραλίας. Έρευνες πραγματοποιεί το λιμεναρχείο Ναυπλίου μετά την εξαφάνιση της μίας γυναίκας περίπου 65 ετών.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το anagnostis.org, η γυναίκα συνήθιζε να κάνει το μπάνιο της κάθε πρωί στη παραλία της Νέας Κίου. Σύμφωνα με πληροφορίες άφησε τα ρούχα της στο σημείο και έκτοτε αγνοείται.

Σοκ στη Νέα Κίο! Εξαφανίστηκε ενώ είχε πάει για μπάνιο η...

Στην επιχείρηση εντοπισμού συμμετέχουν σκάφη του Λιμενικού και ιδιωτών. Το έργο των ερευνών είναι πολύ δύσκολο, καθώς στην περιοχή πνέουν ισχυροί βόρειοι άνεμοι, με κατεύθυνση προς τον Αργολικό κόλπο.

Στιγμές θρίλερ! Εξαφανίστηκε 15χρονη!

Στιγμές θρίλερ ζει η οικογένεια της 15χρονης που εξαφανίστηκε στην Θεσσαλονίκη.

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές!

Η ανήλικη Τεοντόρα Μίρτσεβα, 15 ετών, βουλγαρικής καταγωγής εξαφανίστηκε από το σπίτι της στις Συκιές Θεσσαλονίκης. Έχει ύψος 1,55 μ., καστανά μαλλιά και μπλε μάτια.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε πράσινο φόρεμα με άσπρες ρίγες και αθλητικά παπούτσια μαύρου και κόκκινου χρώματος.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Εξαφανίστηκε 15χρονη

Ζάκυνθος: Σήμανε συναγερμός με την εξαφάνιση άνδρα!

Συναγερμός σήμανε στην Ζάκυνθο με την εξαφάνιση άνδρα μετά από πεζοπορία που πήγε.

Στο πόδι βρίσκεται η Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου, το Λιμεναρχείο και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με την συνδρομή ειδικών δυνάμεων, όπως αυτές της 6ης ΕΜΑΚ που έφτασαν και συνδράμουν στις έρευνες.

undefined

Ο 73χρονος Βρετανός ξεκίνησε χθες το πρωί για πεζοπορία στον Σκοπό, αλλά μέχρι χθες το βράδυ δεν είχε επιστρέψει. Η σύζυγος του δήλωσε στην αστυνομία την εξαφάνισή του και έκτοτε έχει ξεκινήσει μια επιχείρηση για την αναζήτησή του, που ακόμη δεν έχει αποφέρει αποτελέσματα.