Θρίλερ στην Κεφαλονιά! Η θάλασσα ξέβρασε το πτώμα της...

Πάγωσαν οι Αρχές με αυτό που αντίκρισαν!

Θρίλερ στην Κεφαλονιά! Η θάλασσα ξέβρασε το πτώμα της...

Θρίλερ στην Κεφαλονιά, όπου η θάλασσα ξέβρασε πτώμα άτυχης γυναίκας!

Η γυναίκα είχε ύψος περίπου 1,70μ, ηλικίας περίπου 60 ετών, αδύνατης σωματικής διάπλασης, με κοντά μαλλιά καστανού χρώματος και φορούσε μαύρο μαγιό. Η σορός μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας.


Προς το παρόν, οι αρχές βρίσκονται στη διαδικασία της ταυτοποίησης του άψυχου σώματος, ενώ η ιατροδικαστική εξέταση θα φανερώσει τα αίτια του θανάτου.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

Ανατριχιαστικό! Νεκρή μητέρα με τα δύο μικρά παιδιά της στο διαμέρισμά τους!

Ανατριχιαστικό περιστατικό! Νεκρή μία μητέρα με τα δύο μικρά παιδιά της στο διαμέρισμά τους!

Οι πυροσβέστες εντόπισαν νεκρούς την 37χρονη μητέρα και τα δύο παιδιά της, ηλικίας 2 και 3 ετών!

Σύμφωνα με το cnn, οι Αρχές έλαβαν κλήση για περιστατικό σε εξέλιξη σε διαμέρισμα στο Staten Island το πρωί του Σαββάτου (22/06). Όταν έφτασαν στο σημείο, το σπίτι ήταν γεμάτο καπνό.

Μετά την κατάσβεση της φωτιάς, οι πυροσβέστες εντόπισαν νεκρούς την 37χρονη μητέρα Alla Ausheva και τα δύο παιδιά της, ηλικίας 2 και 3 ετών.

Λίγες ώρες νωρίτερα, οι Αρχές εντόπισαν τον 36χρονο Shane Walker, να περπατά στον αυτοκινητόδρομο Brooklyn-Queens Expressway και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Υποβλήθηκε σε ψυχιατρική αξιολόγηση και την Κυριακή του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για φόνο, ανθρωποκτονία, εμπρησμό και οπλοκατοχή.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η αστυνομία είχε κληθεί ακόμα μία φορά στο ίδιο σπίτι, για ενδοοικογενειακό καβγά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ασύλληπτη τραγωδία! Νεκρά 129 παιδιά από εγκεφαλίτιδα!

Ασύλληπτη τραγωδία. 129 παιδιά είναι νεκρά από εγκεφαλίτιδα. Ορισμένοι οι πολίτες για την ολιγωρία της κυβέρνησης και των υπευθύνων στον τομέα της υγείας.

Ο απόλυτος θρήνος.

Τουλάχιστον 129 παιδιά έχασαν την ζωή τους από οξεία εγκεφαλίτιδα στην πόλη Μουζαφαρπούρ στην ανατολική Ινδία έπειτα από ξέσπασμα της νόσου.

129 παιδιά νεκρά από εγκεφαλίτιδα!

Στα συμπτώματά της περιλαμβάνονται υψηλός πυρετός, εμετός και σοβαρές περιπτώσεις κρίσεις επιληψίας, παράλυση και κώμα.

Τα ακριβή αίτια της οξείας εγκεφαλίτιδας δεν είναι γνωστά, αν και πολλοί επαγγελματίες του τομέα της υγείας λένε ότι συνδέεται με το κύμα καύσωνα που πλήττει τη χώρα.