Περήφανη η Ελλάδα! Πήρε το χρυσό η Άννα Κορακάκη!

Ακόμη μια μεγάλη νίκη!

Περήφανη η Ελλάδα! Πήρε το χρυσό η Άννα Κορακάκη!

Ακόμη μια μεγάλη και σημαντική νίκη στο πλαίσιο των 2ων Ευρωπαϊκών Αγώνων. Πήρε το χρυσό η Άννα Κορακάκη, περήφανη η Ελλάδα!

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης κατάφερε να επικρατήσει σε μπαράζ της Ελβετίδας Χάιντι Ντίτχελμ Γκέρμπερ και να πάρει την πρώτη θέση και το δεύτερο μετάλλιό της στη φετινή διοργάνωση, μετά το αργυρό στο αεροβόλο πιστόλι 10 μ.

Θρήνος! Έφυγε από την ζωή ο Αλφρέδο Πότσι!


Μεγάλη θλίψη σκέπασε Ελλάδα και Ιταλία καθώς έφυγε από την ζωή ο γνωστός, Ναπολιτάνος εστιάτορας, Αλφρέδο Πότσι. Θρήνος παντού!

Υπέροχες βραδιές, νόστιμα φαγητά και πίτσα που μοσχοβόλαγε με ένα ζυμάρι λεπτό και πάνε φρέσκο! Ακόμη και η Ορνέλα Μούτι, το είδωλο των ’80s, όταν ήρθε στο Ηράκλειο το 2012, την αυλή του Αλφρέδο επέλεξε να δειπνήσει!

Η φωτογραφία από το προσωπικό προφίλ στο Facebook του Αλφρέδο το μαρτυρά. Εκείνος δίπλα της χαμογελά, όπως έκανε με κάθε πελάτη, τον οποίο γνώριζε έναν-έναν και προσωπικά!

Όπως αναφέρει το neakriti.gr «Τον Αλφρέδο τον εμπιστευτήκαμε… όταν τις πρώτες φορές στο εστιατόριό του αρνήθηκε να βάλει τυρί σε πιάτο με πέννες, κολοκυθάκι και γαρίδες… «όχι με αυτό το πιάτο τυρί», και ήταν από τις περιπτώσεις που ο πελάτης… δεν είχε δίκιο!

Με τους φίλους που θέλαμε να ευχαριστηθούν φαγητό, ο Αλφρέδο ήταν πάντα η πρώτη επιλογή! Για πολλούς Ηρακλειώτες!

Πολλές φορές, όταν τύχαινε να δοκιμάσουμε ιταλικό φαγητό αλλού, ακόμη και στην Ιταλία, υπήρχαν στιγμές που λέγαμε «σαν τα μακαρόνια ή το τιραμισού του Αλφρέδο δεν είναι» ή ακόμα αντηχεί η ατάκα «να πάμε να πάρουμε μακαρόνια από τον Ιταλό»!

Ντελίβερι δεν έκανε, πήγαινες και τα έπαιρνες ή ακόμη καλύτερα έτρωγες εκεί, στο ξύλινο εστιατόριο! Χθες το πρωί, όταν έγινε γνωστό ότι ο Αλφρέδο “έφυγε” ύστερα από σύντομη περιπέτεια με την καρδιά του (επέμβαση), σκεφτήκαμε, οι φανατικοί των γεύσεων του Αλφρέδο, ότι καμιά πίτσα δε θα είναι πλέον ίδια και κανένα μακαρόνι δε θα είναι σαν του Ιταλού! Ο θάνατος του Αλφρέδο σκόρπισε θλίψη.

“Έφυγε” σε ηλικία 66 ετών. Στο Ηράκλειο είχε ιδρύσει το εστιατόριό του από το 1991, ενώ πολλές φορές και η κόρη του η Εμμανουέλα έδινε τον δικό της τόνο στο μαγαζί, ειδικά όταν έκανε τις συνεννοήσεις με τον μπαμπά της δυνατά… αλλά στα Ναπολιτάνικα!»

Η απόλυτη φρίκη! 10μηνο κοριτσάκι πυροβολήθηκε στο κεφάλι λόγω ερωτικής απόρριψης!

Μεγάλη τραγωδία!
Μεγάλη τραγωδία! 10μηνο κοριτσάκι στην Καλιφόρνια πυροβολήθηκε στο κεφάλι λόγω ερωτικής απόρριψης, είναι η απόλυτη φρίκη!

Ένα μικρό κορίτσι, που δεν έχει συμπληρώσει καλά - καλά 10 μήνες ζωής, μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Καλιφόρνια, έπειτα από πυροβολισμό που δέχτηκε στο κεφάλι από άντρα, ο οποίος προηγουμένως είχε απορριφθεί, ερωτικά, από τη μητέρα του μωρού.

Ο Jerry Dyer, επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος στο Φρέσνο της Καλιφόρνιας, δήλωσε ότι η 18χρονη Deziree Menagh είχε μαζί της την κόρη της, Fayth Percy σε ένα πάρτι, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής και εκεί ο Marcos Echartea την πλησίασε, της άρπαξε το χέρι και προσπάθησε να την τραβήξει προς τη μεριά του.

Οι αξιωματούχοι ανέφεραν ότι η Deziree Menagh ισχυρίστηκε πως γνώριζε τον 23χρονο δράστη, που είχε συναντήσει μόλις μια εβδομάδα νωρίτερα. Αναστατωμένη από την κίνηση του Echartea, η Menagh πήρε την κόρη της και ήταν έτοιμη να φύγει από το πάρτι με έναν φίλο να βρίσκεται στο αυτοκίνητό της.

Λίγο αργότερα, σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, ο Echartea περπάτησε προς το αυτοκίνητο και πυροβόλησε τρεις φορές προς το παράθυρο, στην πλευρά του οδηγού του οχήματος, με τη μια σφαίρα να βρίσκει το μωρό στο κεφάλι.

Η μικρή Fayth νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της περιοχής και προσπαθεί να κρατηθεί στη ζωή. «Είναι σοκαριστικό το γεγονός να γνωρίζουμε πως υπάρχει στο νοσοκομείο ένα μωρό 10 μηνών που δίνει μάχη για τη ζωή του.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές, ο δράστης ήταν υπεύθυνος για άλλο ένα περιστατικό με πυροβολισμούς, που έλαβε χώρα στις 27 Μαΐου. Σε εκείνη την περίπτωση, πυροβόλησε αρκετές φορές σε ένα κατοικημένο σπίτι, ωστόσο δεν τραυμάτισε κάποιον.

Σοκ στην Λαμία! Τον βρήκαν νεκρό μέσα στο διαμέρισμά του - Η αποκάλυψη έγινε από μυρωδιά!
Φρικτό εύρημα!

Σοκ στην Λαμία αφού άντρες της ΕΛ.ΑΣ τον βρήκαν νεκρό μέσα στο διαμέρισμά του! Η αποκάλυψη έγινε από μυρωδιά!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport.gr, νεκρός σε προχωρημένη σήψη πάνω στο κρεβάτι του, βρισκόταν ο 64χρονος ιδιοκτήτης διαμερίσματος επί ης οδού Οθωνος!

Οι γείτονες ειδοποίησαν την Αστυνομία λόγω της μυρωδιάς
Για το περιστατικό ενημέρωσε τις Αρχές ένα γείτονας του 64χρονου ο οποίος κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά με τον 64χρονο από τη στιγμή που μια δυσάρεστη μυρωδιά ερχόταν από το διαμέρισμα το οποίο διέμενε. Ετσι, λίγο μετά τα μεσάνυχτα,και με εντολή της Αντιεισαγγελέα Πρωτοδικών, κλειδαράς άνοιγε την πόρτα του διαμερίσματος και οι αστυνομικοί βρήκαν το άψυχο σώμα του 64χρονου.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες της ίδια πηγής, από την εξέταση του χώρου αποκλείστηκε από τις Αρχές η τέλεση εγκληματικής ενέργειας. Ολα δείχνουν ότι έφυγε ξαφνικά από παθολογικά αίτια, καθώς ήταν γνωστό και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε με την καρδιά του, ωστόσο από το ΑΤ Λαμίας που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή.