Αστυνομικοί βρίσκουν νεογέννητο μωρό ζωντανό σε σακούλα και το βίντεο θα σας "λυγίσει"!

Καρέ καρέ η στιγμή που θα σας σοκάρει!

Αστυνομικοί βρίσκουν νεογέννητο μωρό ζωντανό σε σακούλα και το βίντεο θα σας

Αστυνομικοί βρήκαν νεογέννητο μωρό ζωντανό μέσα σε σακούλα πεταμένη στο δάσος. Το βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα θα σας κάνει να ΄'λυγίσετε".

Οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα το βίντεο, με την ελπίδα ότι κάποιος θα δώσει πληροφορίες για την υπόθεση. Η αστυνομία ψάχνει τη μητέρα του νεογέννητου κοριτσιού από τις 6 Ιουνίου, χωρίς αποτέλεσμα όμως.

Στο βίντεο, οι αστυνομικοί ανοίγουν την πλαστική σακούλα και βρίσκουν το νεογέννητο. Στην συνέχεια προσπαθούν να το καθησυχάσουν ενώ το τυλίγουν με μία κουβέρτα. Στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε την ονόμασαν «Baby India» και το κοριτσάκι είναι υγιέστατο.

Ασύλληπτη τραγωδία! Βρέθηκαν νεκρά βρέφη από καύσωνα!

Βρέθηκαν νεκρά βρέφη ,νήπια αλλά και πολλοί ενήλικες , από τον θανατηφόρο καύσωνα! Πολύ δύσκολες στιγμές!Ασύλληπτη τραγωδία!

Πιστεύεται ότι πέθαναν από θερμοπληξία και αφυδάτωση σε μια περιοχή περίπου 29 χιλιόμετρα νότια της πόλης ΜακΆλεν.

«Οι ακραίες θερμοκρασίες αυτή την εποχή του χρόνου μπορεί να είναι θανατηφόρες», σχολίασε ο αξιωματικός της συνοριοφυλακής στον τομέα του Ντελ Ρίο, Ραούλ Ορτίς.

Πολλές φορές διακινητές θέτουν τις ζωές μεταναστών σε κίνδυνο, εγκαταλείποντάς τους σε απομονωμένες περιοχές ή βάζοντάς τους να περάσουν τον Ρίο Γκράντε με αυτοσχέδια πλεούμενα και σχεδίες.

Η συνοριοφυλακή έκανε λόγο για 283 θανάτους μεταναστών στα σύνορα με το Μεξικό το 2018. Υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων εκτιμούν όμως ότι ο πραγματικός αριθμός των θανάτων είναι πολύ υψηλότερος, καθώς πολλά θύματα δεν εντοπίζονται ποτέ, ενώ τα δεδομένα που δίνει στη δημοσιότητα η υπηρεσία δεν συμπεριλαμβάνουν όλους τους θανάτους που διαπιστώνονται από τις τοπικές αρχές.

Η απόλυτη φρίκη! Καθηγητής βρέθηκε νεκρός στο προαύλιο σχολείου!

Είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς!

Την απόλυτη φρίκη έζησαν μαθητές, όταν βρέθηκε νεκρός καθηγητής στο προαύλιο του σχολείου. Το πτώμα του βρέθηκε έπειτα από 16χρόνια θαμμένο και η υπόθεση σοκάρει.

Η αλήθεια ήταν αβάσταχτη, αφού ο άνδρας είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς. Την Πέμπτη, την ημέρα που βρέθηκε το πτώμα του, κανένας δεν πίστευε την τραγική κατάληξη που θα είχε.

Σύμφωνα με το BBC, ο δολοφόνος φέρεται να είναι ένας από τους εργάτες που εργάστηκαν στην οικοδόμηση του χώρου το 2003. Σύμφωνα με τις Αρχές, ο Du Shaoping ομολόγησε πως τον σκότωσε τον Deng Shiping και τον έθαψε στο χώρο του σχολείου. Μάλιστα, ακόμη 13 άτομα συνελήφθησαν για συνεργασία στο φόνο.

Ο γιος του καθηγητή, μιλώντας στο τοπικό κανάλι, Hongxing News, είπε πως ο πατέρας του είχε υπό την επίβλεψή του την κατασκευή των αθλητικών εγκαταστάσεων. Όταν κατάλαβε ότι ο Du Shaoping είχε καταχραστεί χρήματα και δεν αγόραζε τα κατάλληλα οικοδομικά υλικά του έκανε καταγγελία. Για αυτό το λόγο και τον σκότωσε