Συγκλονίζουν οι γονείς του Γιακουμάκη μετά την απόφαση του δικαστηρίου: «Ο Βαγγέλης θα νιώθει...»

Τα λόγια της οικογένειας!

Συγκλονίζουν οι γονείς του Γιακουμάκη μετά την απόφαση του δικαστηρίου: «Ο Βαγγέλης θα νιώθει...»

Μετά την απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη, οι γονείς του αδικοχαμένου φοιτητή συγκλονίζουν!

Με την αυλαία να πέφτει σήμερα στη δίκη του Βαγγέλη Γιακουμάκη, έπειτα από την απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, ο δικηγόρος της οικογένειας Γιακουμάκη, Δημήτρης Μπούκας, ανέφερε: «Θα σας μεταφέρω αυτά που μου είπε η οικογένεια. Είναι ικανοποιημένοι από το τελικό αποτέλεσμα. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι, ότι εκεί που βρίσκεται ο Βαγγέλης, η οικογένεια θα νιώθει καλύτερα».

Μετά από σχεδόν δυόμιση μήνες ακροαματικής διαδικασίας, η Έδρα υιοθέτησε την πρόταση του εισαγγελέα. Έκρινε ένοχους τους οκτώ από τους εννιά κατηγορούμενους για το αδίκημα της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών από κοινού και κατ’ εξακολούθηση. «Σήμερα με αυτή την απόφαση, ο Βαγγέλης θα νιώθει καλύτερα», σχολίασε ο κ. Μπούκας.

Για τους γονείς του Βαγγέλη Γιακουμάκη, είπε: «Δεν έδειξαν σημάδια χαράς, δεν πανηγυρίζουν. Δεν εκφράστηκαν ποτέ εναντίον κάποιου κατηγορουμένου. Ο ρόλος της Δικαιοσύνης είναι να στέλνει μηνύματα. Η απόφαση ικανοποιεί ευρύτερα το κοινωνικό σύνολο. Το μήνυμα εστάλη προς πολλές κατευθύνσεις και είναι ότι οι πράξεις βίας δεν θα μένουν ατιμώρητες».

Υπόθεση Βαγγέλη Γιακουμάκη: Μαρτυρία σοκ για τα βασανιστήρια που δέχτηκε! (Βίντεο)

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Βαγγέλη Γιακουμάκη! Μια μαρτυρία σοκ για τα βασανιστήρια που δέχτηκε!

Έρχονται στο φως της δημοσιότητας νέες λεπτομέρειες που σοκάρουν!

Μια μαρτυρία ιδιωτικού ερευνητή στην υπόθεση Βαγγέλη Γιακουμάκη που μεταδίδει ο ΑΝΤ1.

Ο ιδιωτικός ερευνητής Φώντας Βρόσγος μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού για τα όσα του εμπιστεύθηκαν φοιτητές στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, αναφορικά με την σωματική και ψυχολογική βία σε βάρος του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Οπως λέει, «τον χτυπούσαν με μήλα στο κεφάλι, τον κλείδωναν στην ντουλάπα, του έκλειναν το νερό» και τον χτυπούσαν σε καθημερινή βάση.

Ο κ. Βρόσγος αναφέρεται επίσης στο κλίμα τρομοκρατίας που επικρατούσε εντός της Γαλακτοκομικής σχολής αναφορικά με την μεταχείριση του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Υπήρχε «φόβος από την πλευρά των φοιτητών, υπήρχε ομερτά δεν άνοιγαν εύκολα στόματα» είπε. Κατά τη διάρκεια της δίκης μια φοιτήτρια, μάρτυρας κατηγορίας, λιποθύμησε από την ένταση καθώς δεχόταν απειλές από τους κατηγορουμένους.